HÅR

Hva synes du om bildene?

Mina

SOMMERNEGLELAKK
Vet at bildene er veldig dårlige men måtte bare ta dem fort..

 

17 mai neglelakk

Neglelakkene er fra depend.

Hva synes du?
 

Nivea lip butter

Hei!

Idag skal jeg skrive litt om Nivea lip butter. Når pappa kom hjem fra Tyskland, så hadde han kjøpt med seg to lip butter til meg. Jeg elsker begge to og det er veldig fuktighetsgivende. De lukter også helt fantastisk! Jeg går å lukter på de hele tiden hihi. Min ene heter Raspberry Rose og den andre heter Vanilla and macadamia.


 Beklager skrivefeil i det første bilde, skulle stå rasPberry. Hehe

Klem Mina

 ♥

Mine favoritt vår neglelakker...


Heisann!

idag har jeg hvert med noen venner, og vi har gjort masse gøy. Over her er mine favoritt neglelakker. Alle er fra depend, og jeg like rveldig godt fargen på alle. 

Blir bedere blogging i morgen!

Klem Mina

mine hverdags produkter


 HVA SYNES DU??

♥Klem Mina♥

NAILS

Heisann!♥Idag skal jeg på fotball trening. Har sett ett på 2 pll episoder. I går lakket jeg neglene. Ble ikke så veldig fint men her har dere resultatet!Ok det ble veldig stygt men jeg lovde et negle innlegg. Jeg vet ikke hvorfor Mia aldri blogger, men håper hun begynner på igjen snart. For ikke så mye inspirasjon når kun jeg blogger.Hahaha hun la ut innlegget akkuratt samtid som meg så hun er på igjen! yeah!♥

Klem Mina

lip balmElsker, elsker disse her!

Har du de?

Klem Minaa♥

jeg har stripet håret!!

Heisann!

Ja jeg har stripet håret! Stripet det lyser blondt. På badet så det helt gult ut i går men i dagslys ble det veldig fint. Skulle ønske det ble litt mere "hvitblonde striper", men ellers fornøyd. Mamma gjorde det så det er ikke helt perfekt da. Uansett  skal kanskje stripe det lysere litt senere vi for se da.

De to øverste bildene er sånn det var og det nederste er etter jeg stripa det. Ikke så stor forskjell men er veldig fornøyd da!

Hva synes du?

Klem Mina♥

Hva jeg har i toalettmappen min:

Hei dere!

Nå er headeren på plass og det har kommet en video. Som liksom var overraskelsen da. Jeg og Mia har spilt inn 3 hår videoer som kommer etterhvert. Nå tenkte jeg og vise dere hva jeg i har i toalettmappen min. Jeg fikk lulu`s til jul, og jeg elsker den alerede!!Jeg har en krem fra the body shop.

Parfyme fra hm.

Mascara: one bye one volum express( cubus, hm..)

Leppomade: wow, elisabeth arden og hm

Neglelakk: Hm og ??

Øyenskygge: isadora

Kost: Elisabeth arden

concealer: Hm

Kost: Tgr (gammelmascara kost)

Toalettmappe: Lulu`s

 

Hva har dere i toalett mappen ?

Klem Mina♥

julekalender: 17 desember

Hei sann! Da var det julekalender luken  i dag som er..: Video så her har dere en neglevideo

Idag sluttet trenerne vårepå handball:-( men vi fikk ei ny ei da:-) Kommer til å savne dem♥

Klem Mina♥

neglelakknydelig flette

Hei dere!

idag hadde vi sjokolade dag på skolen. Vi fikk brownies av Anna og twist av Bjørnar som sitter i rullestol, så god bedring!:-) Anna har også bursdag så gratulerer til henne. Idag ble jeg med Mia hjem og vi prøvde og lage videoblogg men den ble dårlig så lager en senere. Men vi tok bilder av fletten jeg flettet så her er den. Skal på handball senere og Mia skal på kunstløpp nå. Hva synes dere om fletten?

Ha en fin dag!

Klem Mina og Mia ♥

hårprodukter

Er ikke utrolig lenge siden jeg laget et sånn innlegg, men det er noen nye ting som har blitt med da,

Nå vasker jeg håret med sunsilk sine produkter og bruker selfølgelig tangelteezer. Så har vi glansoljen fra redken som jeg eeeelsker da. Også tilslutt hårspray fra clynol. Bruker du noe av det samme? Har du noe å andbefale?

Han fin kved!♥

Klem Mina♥♥

høstoutfit 2

Hei dere!

I dag var det en helt grei dag på skolen egentlig. Igår fikke jeg gjort unna masse bloggbilder og skal ta noen flere. Skal snart til gjøvik så det gleder jeg meg til. Etter det er det fotballavsluttning. Gleder meg!♥ Nå skal jeg ordne meg til den og sånn. Vi hadde mandariner på skolen i dag og jeg fikk helt sykt såre lepper av den. Må nok finne eosen min.. Her har dere enda et høst antrekk. Som dere ser er den øverste ny og den andre har jeg lagt ut før. Hva synes dere?Liker du lyse eller mørke farger på høsten? Jeg liker nokk mørke,

Vi blogges i kveld eller i morgen!

Klem Mina♥

hair

Hei dere!

Laget flette etter skolen sånn her ble den da:Som dere ser er jeg ikke så flink.. Haha men verdt et forsøk. Håper dere merker at det er mere hair og nail på bloggen nå. Nå skal jeg gjøre unna litt blogging før jeg gjør lekser og kanskje trener litt styrke før jeg drar på handballtrening. Kommer snart ned i spagaten nå! Mia klarte det i dag! Johoo!♥

Klem Mina♥

superdag+spadag=happy

Hei og god kveld!

Idag på skolen hadde vi styrketrening i gymmen som var utrolig godt. Vi trente mage og armer. Jeg hadde tenkt i går og trene stryke etter skolen men vi hadde det på skolen så da brukte jeg tiden til andre ting. Jeg har laget middag til familien. Haha.. Jeg laget torsk, poteter og gulrøtter. Mamma og Pappa ble glad for maten. Etter maten gjorde jeg ikke noe spessielt. Var bare på rommet og tullet..  Så bestemte jeg meg for og lage en "spadag". Tok ansiksmaske, leppeskrubb, badet og renset huden.

Kjempe fin mandag med andre ord. Imorgen er det handball trening og etter den er det kvelds mat og foreldre møte. Lakket neglene istad og det ble utrolig stygt, men her har dere et bilde..♥♥


sølte skikkelig..

Ha en super duper kveld, da folkens!

Klem Mina♥

nails

Hei dere!

Bloggen heter jo hairandnail så tenkte og ha merer om hår og negler. Det komme innlegg hver uke(skal prøve) Nå er det negler. Jeg elsker lysersa negle lakk og denne er favoritten min. Har tenkt til og kjøpe meg en essie i rosa men det er ganske dyrt. Kanskje jeg kan ønske meg til jul?

Jeg har bare lakket de et par lag. Den ene knall rosa. Oktober er jo den rosa månden(pga brystkreft) så rosa passer jo bra♥


Du trenger ikke en gang si at jeg har stygge negler, i know it..

Ha en fin dag!♥

Klem Minaa♥

høstoutfit

Hei dere!

Idag har jeg og familien gått tur på toten åsen. Vi gikk litt over 5 km. Veldig bratt opp og veldig nedoverbakke ned. Vi koste oss og drakk kakao, Når jeg kom hjem så laget jeg en collage av en fin høst outfit. Hva syns dere? I kveld skal vi ha filmkveld så snakkes i morgen kanskje. Skal på bursdag i morgen i Oslo♥


Skjerf: ACNE Bukse: DRDEMIN Genser: NELLY Sko: SKORINGEN

Hva skal dere i morgen og liker dere høst antrekket?

Klem Mina♥

lag din egen ansiksmaske

Hei

Nå skal jeg hvise dere hvordan jeg lager min egen ansiks maske.

1. Finn en boks du kan ha den i

2. Finn sjokolade pulver og krem. bland det sammen i en bolle

3. Put den i boksen og så i fryseren og ta den ut når den har fryst,vent til den har tint litt og så bruker du den.

4. Når du er ferdig put den inn i fryseren i gjen slik at du kan bruke den flere ganger og uten at det blir klinete

Du kan ta i litt honning eller banan vis du vill..

Det ser kanskje litt ekkelt ut? men den går huden myk og ren!

Nå spiser jeg stektepoteter!Skulle gentlig finne på noe med mia men så skulle vist hun finne på noe med en annen. Nok en kjedelig dag da...Tok portrett bildet i dag da.

Mina♥


 

 

HAIR : dip dye


Hei dere♥

I går var jeg barenevakt for Ane og en av de tingene vi gjorde var å ta dip dye. Jeg elsker dip dye, det gir liksom en fin "glød" i håret. Det at bloggen handler så lite om hår er litt teit egentlig, til og med de av gutta i klassa som leser bloggen har "etterlyst" mer om hår. Jaja, her er bildene. 

InspirasjonHer har dere litt inspirasjon!

Håper dere liker det!♥

Mina♥

Hårprodukter

Hei dere!

Da tenkte jeg,siden det snart er et år siden sist så kan jeg skrive litt om hårprodukter som kan være fint å ha. Da starter jeg med shampooen og balsamen. Jeg pleier egentlig bare og ta det som er i dusje,men jeg har jo mine favoritter.Sunsilk gjør håret fint og glansfult og denne for du kjøpt i de fleste butikker.Jeg plerier og bruke denne og den funker veldig bra!

Så vis dere ser den brun/gulle oljen der, så tar jeg den nå.Denne supre oljen gjør håret sykt glansfult. Herregud den er så god! Den er fra Redken og den er så bra! Den får håret til og se glansfult,rent og friskere ut. Kjempe fin og ha vis du skal pynte deg litt eller sliter med tørt hår!

Så har vi tangle teezer.  Hvem vet vel ikke hva det er? Denne bursten lugger ikke i det hele tatt og den tar flokene med en gang.En must spør du meg!

Håpsprayen her er egentlig perfet for meg. Den er ikke for klisete og ikke for stiv,men helt vanelig. Pleier og bruke denne nåe jeg har hestehale for og få det nederste dritt pannlugg håret vekk.Denne er fra Joico.

Sprayen dere ser her lukter himmelsk spør du meg! Og den gjør håret mykt og fuktig! Denne er fra Cutrin.

 

Her ser dere resultatet og hvordan det var før. Jeg vet jeg ikke har verdens lengste og tykkeste hår men jeg liker og stelle det får det. Håper dere ser littforskjell da!

Det første bilde er resultatet mens det andre er sånn det var før.

Ser dere at håret ser lengere ut over her?                                                           Her er håret tørt og ser kort ut.

Det er også fuktigere og ser mer glans-

fult ut!

 

Håper dere liker sånne innlegg! Kommer sikkert mere av dem!

Ha en fin dag så blogges vi!

-Mina♥  

  

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits