Verdens beste kamp

Heisann!

Nå har ikke jeg blogget på et par dager fordi jeg har hvert helt sinnsykt sliten.. I går skulle jeg egentlig blogge men så ville ikke bildene lastet opp og da gadd jeg ikke drive mer med det. Igår så vi på film og spiste pizza. Idag måtte vi stå opp halv åtte (!!!!!) fordi vil skulle på kamp en stykke unna. Vi vant den første og den andre var bare helt sinnsyk og spille! Det andre laget ledet 6-0! Men etter en pause og en timeout kom vi inn igjen i kampen og vant 10-8!! Det var helt sinnsykt morsomt og spille! Publikum var gale og alt var såå spennende! Uansett så dro vi hjem med et smil. Så dusjet jeg, før jeg og pappa dra til gjøvik på cc og møtte mamma og søstrene mine. Så handlet vi litt gaver til venner før vi dro hjem og nå er jeg veldig sliten! I morgen er det 1 dessember! Mia skal kanskje komme og vi skal bake pepperkaker. Så skal jeg, pappa, ingerid og Tara på jakt.Har foresten tatt noen bilder som sikkert kommer denne uka!

Ha en super kveld!

Klem Mina♥

blomster

Hallo♥

Jeg og Ane har overnatta hos farmor, og jeg og Ane har fått hver vår blomst, eller nermere sagt en julestjerne mini.


Er de ikke fine

♥Mia

Slapp dag

Hei!

Etter skolen i dag blåste det noe forferdelig(noe det foresten har gjort i hele dag) Hadde mamma hentet skøytene mine, endelig!! Hun har også kjøpt kattedør:), jeg har bare ryddet og spist siden det egentlig, haha. Slapp dag, men nå savner jeg skikkelig snø, og gleder meg til det, for nå er det ikke lenge til desember♥


Ha en fin kveld♥

♥Mia

Ting som gjør meg glad♥handball - fotball - instagram - blogg - trening - kamper - familien - venner - pll - disney - god morgen meldinger - gaver - komplimenter - sola - snø - sommer - hytta - dyr - lesing - mote - ryddig rom - jul - bursdager - sove - helgene - musikk - hunder - shopping - tusenfryd - reising - god natt meldinger - kos bukser - vinne en kamp - minner ♥

Hva gjør deg glad?

Klem Mina<3

onsdagen min

Heisann!

Da er vi i midten av uken allerede. Eller det har godt sykt sakte.. Dette har heller ikke hvert uken min. Vondt i hælen og dårlig humør. Jaja.. Ikke alle dager er like bra. Uansett idag hadde vi kunst og håndtverk i siste time som var så mye bedere en 3 timer med engelsk. Der skal vi spikke og sage figurer. Jeg lager en julenisse som jeg skal gi i gave til farmor♥ Nå driver jeg egentlig litt med lekser og sitter her på rommet mitt og slapper av. Tenker på om vi skal ha julekalender i år ala 24 days.Eller kanskje en slags julekalender som varer ut desember? Vet ikke jeg! Kommer når jeg og Mia har avtalt. Nå skal jeg snart ned og se på opptak av farmen så hadet bra!


 Ha en fin kveld!

Klem Mina♥

:)

Heii!

I går gikk alt i ett, sorry for det.. Etter skolen i dag(som ikke var så ille, vi hadde hunst og håndtverk) dro jeg og mamma til Gjøvik(vert utrolig mye er i det siste) fordi vi skulle ordne noe der, og kjøpe kattedør, han mannen i butikken sa at han solgte en ca hver 14 dag, men i går var det 3 som hadde sett på+at vi hadde ringt, så da ver det tomt(han hadde bare en). Nå har vi akkurat spist pølser og skal snart på trening:)


♥Mia

neglelakkglad mandag

Hallo!

Nå baker mamma veggene osv til årets pepperkakehus, så det lukter jul i hele huset, det er ♥deilig♥, haha. På skolen i dag hadde vi gym, som dere kanskje vet, haha. Vi hadde en liten "cup" med forball, kom på lag med filip(en av klassens beste) og marianne, vi vant hele greia! Kom i finale mot Mina(!), haha. Jeg scorte!!!!, det var straffe med åpent mål, men det var ikke alle som klarte det, haha. Etter skolen var jeg, mamma og ane på lena og kjøpte sko til meg, fikk to par, siden skulle egentlig bare ha et par også skulle vi sende de andre til skomakeren(da er ødlagt), men så fant vi to par som jeg likte, også hadde skoene blitt så ødlagt at vi skal kaste de :(, derfor fikk jeg to par, eeelsker dem, :)ha en fin kveld videre:)

Nå skal jeg gå å stjele litt seig, så.. snakkes

♥Mia

ny kanin: Lea

Heisann!

Da tenkte jeg og vise dere den nye kaninen vår aom heter Lea. Hun er snill, søt og veldig rolig. Hun er grå og veldig fin. Hun er egentlig ikke så mye mindre en de andre, som egentlig er bra. Akkuratt nå er det to og to kaniner i hvert sitt bur. Idag skal jeg ingenting noe som er veldig godt!
Tnåå!

Klem Mina♥

wii

Heisann!

Tenkte og opptatere dere en spiste gang i kveld. Idag hadde vi handballkamP mot gran.. og vi vant 13-7!! Heia oss! Men gran spilte veldig bra:) Jeg fikk veldig vondt i hælen i slutten av kampen, men tror det har godt over nå. Etter kampen så kjøpte vi en kanin til lillesøstren min! Wiii! Den er super duper søt! Kommer bilder av den i morgen tror jeg! Nå har mamma kommet hjem fra oslo og vi har spist super god middag. Nå skal jeg snart bestille denne kjolen! Bestemte meg for denne da! Er den ikke fin?


Bestemte meg for rosa i steden for rød på grunn av at rosa kan man bruke til mye mer en rød. Rød er liksom bare en julekjole så. Tro jeg snart skal bestille den! Gleder meg! WII!

Oppsumering: Jeg har hatt en kjempe fin dag! Og i morgen er det skole og jeg tenkte og gjøre leksene for uken. Opptaterer dere i morgen!

Ha en fin kveld!

Klem Mina♥

Jul next ->

Hallo!

Nå er det bare en uke til første desember og første søndag i advent, og i dager det bare en måned til julaften. Det er ikke leenge igjen, og det er jeg såå glad for, det eneste jeg gruer meg litt til er snøen.. Men utenom det kunne det ha vert julaften i dag, happy girl, siden jeg har fått kjole og sko osv. Jeg tenkte å gi dere min ønskeliste.Hva synes dere? brukte laang tid på å lage den

Ønsker meg også bøker osm "dustedagboka" 5 og 5, "dødslekene", "vakkert mørke" og "vakkert kaos" og sånne bøker. Glemte ogsp Pretty Little Liars sesong 1,2,3

Mia

kinohelgen

Heisann!

Dette innlegget skulle egentlig komme igår, men det rakk jeg ikke. Tenkte og fortelle om fredagen og lørdagen min.

Fredag:

På fredag kl 17.20 tok jeg anna,ida og emil bussen inn til gjøvik. Der kjøpte vi billetter til the hunger games catching fire(!!!!) Så dro vi på cc og handlet det jeg viste i går før vi tro og så verdens aller beste film i hele verden! Denne var bedere en 1`ern! Vi møtte også Mia og Aase og så den med de!

Lørdag:

Mamma er i oslo denne helgen så jeg, pappa og søstrene mine er hjemme nå. Igår gikk jeg en lang tur med Tara i skogen. Så kom jeg hjem og støvsugget hele 3 etasje og så dro vi til gjøvik på kafe. Der kjøpte jeg litt som kommer under her.Så dro vi hjem og var litt hjemme og sånn før vi dro tilbake til gjøvik og så filmen jul i flåklypa. Den var veldig morsom og fin!

Idag:

Idag har jeg spist frokost og skal straks dra og spille kamp på gran. Så skal vi kanskje se på ny kanin. Okei. Jeg skal forklare litt om kanine våre så dere skjønner et, Vi hadde 4( maja, sofia, pia og molly) men så døde sofia, som var den ene lillesøstra mi sin. Så i dag skal hun kanskje få en ny. Skjønner? Ihvertfall, gleder meg til kamp!!


Håndkrem:Søstrenegrene   Neglelakkholder: søstrenegrene     Neglelakk: Ginatricot

Ha en fin dag!

Klem Mina♥

new in

1 fra: Hm 80 kr

2 fra: Bikbok 17 kr(salg!!)

Senere idag kommer det et innlegg om gårsdagene og dagen idag, så følg med!

Hva synes du om innkjøpnene?

Klem Mina♥

innkjøpsvideo

hei

her er videoen. kjøpte også julegaver

 

mia

julekjolerDisse kjolene er bare helt nydlige! Har såå lyst på en av de til jul! Skal spørre mamma om jeg kan få en. Hihi:-)

Hva synes du om kjolene?♥

Klem Mina♥

CC

Hei

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem etter å ha vert på CC med mamma, det var kjempekoslig, jeg kjøpte en del, men det kommer i morgen, hvis dere vil kan det komme litt bilder av noen av tingene senere. I morgen vet jeg 110 prosent sikkert at jeg ikke får bligga,så da har jeg forhondspublisert videoen. Jeg kjøpte masse fint og jeg er kjempe fornøyd. vel, nå må jeg stikkeMia

 

antrekk fra det siste

Heisann!

Idag har jeg hvert på skolen, skal gjøre lekser, gjøre ferdig en presentasjon, spise middag, skal ha litt "spa", kose med kaninene, har tatt bilder(kommer kanskje i kveld) skal ha litt styrke, høre musikk, lese, rydde rommet, kose med Tara, avtale med venner om det blir kino og sove. Så jeg har en del jeg skal gjøre, men har ikke akkuratt startet.Er jo en del der som er frivilig! Kan jo ikke sitte og gjøre lekser nede i kjelleren på pc når pappa sitter og jobber + at det er lyst ute og det er fint og ta bilder. Jeg sløser ikke med tiden altså. Er det lyst ute, tar jeg bilder og når det blir mørkt gjør jeg leksene.

Skal også kanskje rekke og laste opp en video blogg og så skal jeg kanskje på fotballtrening.♥ Vet ikke om jeg orker. Mandag og onsdag er liksom fridagene mine! Fredag og da men da er jeg med venner heller hjemme. Skal kanske begynne igjen med fotballtreningen etter jul, nå for jeg fokusere på handball.

Håper alle der ute også får en fin dag!♥

Klem Mina♥

best i test

Heisann!

Nå har jeg nettoppp kommet hjem fra skolen. Gikk ned om kiwi for og kjøpe eplejuice til smoothie. Og den smoothien min er best i test! Mmm.. Så laget jeg med kakao og stekte poteter! Ganske sunt da, bortsett fra kakaoen.. Nå skal jeg snart begynne på en naturfags presentasjon og gjøre litt lekser. Så drar jeg på handballtrening. Gleder meg foresten såå til helgen. Skal kanskje se the hunger games: catching fire!! Ææ! Gleder meg såå! Også skal jeg kanskje se flåklypa med pappa og søstrene mine også til helgen, så vi får se!
Ble ganske fine bilder til dere i dag!♥

Ha en fin dag videre!♥

Klem Mina♥

Min fantastiske helg

Hei!

Her kommer et innleg om min fantastiske helg.

Torsdag var jeg syk, men heldigvis ble jeg mye bedre

Fredag rett etter skolen dro vi til Oslo, det var en del kø på veien inn, men når vi kom fram spiste vi god mat og koste oss hos mormor og morfar.

Lørdag sto jeg opp til vanlig tid, jeg dusja, gikk opp og spiste frokost. Så var det ned å ta på kjole, fikse hår og sminke. Så dro vi rett til Bærum ishall. Når vi kom begynte vi med oppvarming ganske fort. Jeg var nr 4 til å gå, og de andre fra Gjøvik var nr 2 og 6, så vi ble ferdig litt over halv 10! Da dro vi til Sandvika Storsenter, jeg og Ane spiste frozen yoghurt mens mamma drakk kaffe. Så dro vi tilbake til mormor og morfag, for vi trengte ikke å være i ishallen før kl 1600 når det var premieutdeling. Da bakte vi kaker som vi pyntet på søndag, men det var maaange kaker. Så dro vi tilbake og var med på premieutdelinga. Jeg kom på 20/21 plass med 6.99 poeng. Jeg er kjempefornøyd, jeg fikke fler en forje gang og dommerne var litt strengere, og jeg sto hoppet ikke sto på oppvarminga eller trening! På vei tilbake var det KØØ, så når vi kom fram var vi kjeeeempe sultene, da hadde mormor laget en kjeeempegod lasnge. Jeg kjøpte også lodd, vant på 4 av 10 lodd, en ting til meg, og resten blir julegave til ane:)

Søndag bakte vi en kake type til, og pyntet de andre kakene. Vi spiste og dro hjem til toten. Det skjedde ikke noe mer egntlig.

Her er noen bilder


Her er tingen jeg vant


Tok ikke så veldig mange fler bilder.

Mia

Lekse mandag

Hei!

I hele dag har jeg gjort lekser etter skolen, jeg har gjort det jeg får gjort av matte(vi får lekse etter timen) alt av engelsk, og nå driver jeg på en naturfags oppgave som skal være ferdig på fredag, hvis jeg ikke gjør den nå så kommer jeg til å sitte oppe hele natta til fredag fordi jeg har glemt den, haha.. I morgen kommer et langt(forhåpentligvis) innlegg om min fantastike helg:)
Ha en fin kveld videre

Mia

en fin start på ukenheisann!

vill si at denne mandagen egentlig har hvert kjempe fin! har vært på skolen, spist sjokolade kake, spist lapper,fikset masse bilder over på pcen og videre til eurofoto og skal nå spise før jeg skal gjøre en del lekser for uken. skal også fikse litt hos kaninene etter på. se på maja og molly over her da. de var såå små. sofia var ikke med på dette bildet desverre, missu♥

Klem Mina♥

ønskeliste til jul
Her har dere litt av min ønskeliste til jul. Kommer kanskje en del 2, litt i desember. Nå vil jeg vite hva DU ønsker deg. Kommenter det du ønsker deg mest under!

Hva ønsker du deg?

Klem Mina♥

sunday

Heisann!!

Igår feiret vi bursdagen til pappa med familien så jeg rak desverre ikke og blogge. Idag skal vi på tur i skogen og til oldemoren min som blir 98 (?) år!! ♥ Så skal jeg kose med kaninene når jeg kommer inn og kankje begynne på noen innlegg til. Nå skal vi snart spise frokost og jeg har veldig lyst  på smoothie..♥
Vest fra zara//////Genser fra ginatriocot.    Søte Maja♥

Ha en fin dag da!

Klem Mina♥

tgif

heisann!

Idag er der fredag og helg! Imorgen skjer det så mye gleder meg såå. Skal først imorgen kankje møte hannah og hedda oppe hos Anna med Ida. Også er det handballkamp mot biri før pappa skal feire bursdagen sin i med familien.Gleder meg til kaker og god mat! Idag har jeg tatt bilder til mange blogginnlegg. Jeg har kost veldig med kaninen min Maja, søstra til Sofia(hun som døde♥)(maja og sofia er kaniner.) Og hvert ute og tatt bilder også har jeg tatt bilder inne. Igår byttet vi endelig på sengen min og nå har jeg verdens fineste sengetrekk ever. Nå skal jeg snart se Violette og etter der skal jeg kankje pakke inn noen julegaver til vennene mine jeg kjøte i oslo. I kveld blir det sikkert Taco og kos. Håper utrolig mye på at det blir julebrus i kveld. Jeg bare elsker, elsker, ELSKER julebrus. Nå er det snart jul og enda er det ikke snø her på toten. Håper på at  det kommer i desember da. Blir ikke den samme koslige julen uten snø.Noen lyse fine bilder fra idag. Se på foten til Maja da, HAHAHA!

Ha en super fredag da!

Klem MIna

fra zara

Heisann!
Idag var det en helt grei dag på skolen. Vi sluttet 13! Wii! Vi dro opp til bestemor og her var vi spist middag og jeg skal snart på handvalltrening. I morgen skal jeg fikse resten av videobloggen om at jeg lakker neglene.
Skal også få tatt noen bilder som jeg postet til helgen. På lørdag har vi handballkamp og skal kanskje møte Hedda og Hannah. Pappa skal å feire bursdagen sin. Skal kanskje møte ei venninne på søndag også.

Skjorte fra zara
Ha en fin kveld!
Klem Mina :)

Onsdag

Hei♥

I dag så sto jeg over treninga, fordi jeg ikke er helt i form og vil være helt super duper frisk på lørdag. Så derfor har jeg har jeg heller kost meg med å gjøre naturfag leksa. Vi fikk igjen samfunnsfag prøva i dag, her har jeg skrivd ned hvordan jeg fikk den, det var litt morsomt. jeg og David drev å prata om Prim og Pram.  Roller:  Mia  David  lærer  Mina

-Pram er det samme som prim, bare mildere

-Det finnes ikke pram, det er bare forskjellig farge på boksen

-Bra jobba Mia

-Er det bra at Mia og David prater??

Vel, det viste seg at jeg fikk best resultat i klassa, stolt, trodde jeg skulle få 4/29... FIKK 26/29!! Haha..

Ha en fin kveld.

♥Miagratulerer med dagen pappa

Heisann

Idag har verdens aller beste pappa bursdag! 40 år!! Vi har feiret han med gaver, kort, ballonger, pizza og kake. Han synes gavene var kjempe fine! Fikk ikke tatt noen bra outfit bilder i dag. Har tenkt og begynne og ta bilder av outfiten min hver dag og lage et innlegg hver månde der jeg viser alle sammen. Tok noen bilder av pizzaen og ostekaken i stad som jeg kan dele med dere!♥Nå skal vi kanskje ut og grave ned Sofia...♥:-( Himmelen har fått en ny engel♥
Ha en fin kveld videre!

Klem Mina♥

Tirsdag

Hei♥

Etter trening i dag var vi på CC og spiste middag på burger king. Wow, inser nå hvor dølt liv jeg har, skjer ingen ting annet en sirkelen min.


haha

♥Mia

take pictures

Hei dere!

Nå skal jeg straks begynne med videobloggen der jeg lakker neglene mine. Kanskje den kommer til helgen? Nå har jeg tatt en del fine bilder til bloggen som sikkert kommer snart. Elsker og ta bilder spånn at jeg kan se til bake på minnene og dagene. Senere skal jeg på handball trening. Gleder meg! Hva synes dere om min  nye pelsvest foresten. Er ikke ekte pels! Kjøpte den på zara!
Bildene jeg tok i dag fikk skikkelig fint lys, sånn at jeg ikke trengte og redigere!

Klem Mina♥

lapper og innkjøpsvideo

Hei dere!

Igår laget jeg innkjøpsvideo fra oslo. Kjøpte en del vill jeg si! Glemte foresten en ting. Et gult skjerf fra hm til 30 kr. Synes det er sykt kult! på slutten blir videoen litt rar ser jeg.. Sorry for det! skjorta og buksa på slutten er også to av innkjøpene. Har også laget lapper i dag. Mmm.. De ble såå gode! Elsker lapper! Hadde samfunsfagprøve idag, tror det gikk bra. Håper det da! I kveld skal jeg ikke noe spessielt. Kanskje jogge en tur med tara i 6 tiden, men jeg vet ikke helt.. Også blir det sikkert en runde med diamant til kveld. Det er et super morsomt spill som pappa har kjøpt. Love it!♥

 
 Takk for støtten med Sofia♥

Klem Mina♥

 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits