halloween

Hei dere! Idag er det halloween og jeg og Mia+ noen venner skal feire den hjemme hos meg. Vi må samle inn litt snop! Istad laget jeg smoothie så her er den! Ble ikke så super god..
Skal kle meg ut litt idag da! Gleder meg til pizza og kos senere i dag! Skal dere gå halloween?

Klem Mina♥

Laster opp

Hallo!

Før kunstløpen i dag så var Mina her en liten tur som dere kanskje har skjønt:) Nå driver jeg og laster opp en video som kommer på lørdag, jeg har forseten to videoer på lager og troor at jeg lager dem på torsdag/halloween. Gleder meg til å vise dere kostymet mitt, regner med at jeg viser dere det på fredag, jeg elsker det selv, haha.


haha, et gammelt bide jeg ikke har delt med dere før♥

♥Mia

nydelig flette

Hei dere!

idag hadde vi sjokolade dag på skolen. Vi fikk brownies av Anna og twist av Bjørnar som sitter i rullestol, så god bedring!:-) Anna har også bursdag så gratulerer til henne. Idag ble jeg med Mia hjem og vi prøvde og lage videoblogg men den ble dårlig så lager en senere. Men vi tok bilder av fletten jeg flettet så her er den. Skal på handball senere og Mia skal på kunstløpp nå. Hva synes dere om fletten?

Ha en fin dag!

Klem Mina og Mia ♥

WANTS FROM ZARA

Åå! Håper og få med meg noen av disse skattene fra Oslo om et par uker! Har nettopp jogget med Tara og skal slapper av resten av dagen.
Hva synes du? Har du noen wants? Klem Mina:-)

:* <3

Hallo!

Helt tom for overskrifter nå.. HJELP MEG!

På skolen i da hadde vi gym og tarzan sisten, alle b le veldig glede for det, untatt meg fordi jeg har aldri likt tarzan sisten, jeg har ikke noen grunn til det da. Og så har håvard(i klassen) kjøpt seg en bok jeg ar ønsket meg en liiten stud, nemmelig den nyeste boken i serien CLUE, så nå skal det leses. Forseten har jeg filmet til neste videoblogg, men den ville ikke lagre seg så jeg får ikke lasta den opp, men skal prøve på nytt   i dag:) Den kommer til helga, men nå har jeg bare en måte igjen, men jeg tror ikke at den kan filmes inn føt om en liten stund, så lurer på om dere har noen forslag til hva jeg kan filme?Mia

god morgen!

Hei dere!
Nå har jeg og Mamma nettopp bakt rundstykker. Så vi skal snart spise frokost. Jeg og mamma er alene hjemme. Er foresten mye jeg gleder meg til fremover. Neste helg er det isac elliot konsert. Helgen etter der skal jeg og mamma til oslo på jentetur. Så er det masse handballkamper, jul, bursdag og venner og familie. Gleder du deg til noe spessielt? Ser vi deg på Isac elliot konserten?


Senere idag skal jeg fremkalle noen bilder og kanskje jogge en tur i kveld.

Hva skal du i dag?

Klem Mina♥

flinkapettersen

Hei dere!

Da har det som en gang måtte skje, skjed. Jeg har knust min iphone. Jeg aner ikke hvordan, men den er knust:-( Man ser den ikke så godt da. Idag har jeg hvert og spilt handballkamp. Vi tapte den første..men eide på den andre! Vi vant 16-9!!♥ Jeg scorte 12 mål hele dagen!:) Alle på laget spilte super bra!!!♥♥ Pappa var med og så på:-)Hatt en super dag!♥Her er det nye STORE kaninburet! Nå koser de seg:-) Søte Tara♥Noen bilder fra dagen og gammelt av Tara♥

Ha en fin lørdagskveld!

Klem Mina♥

VIDEOBLOGG : hair 2

Hallo!

Jeg klarer ikke å vent med å vise dere denne videoen som egentlih skolle komme om ca 2 uker, så den kommer nå, kaaanskje jeg skal fortsette å ha dette hver helg, men jeg vet ikke helt jeg, har ikke så veldig mange fler måter å ordne håret på, kaankje jeg får hjelp av Mina en gang til en måte som jeg hadde på bursdagen i går. Håper dere liker videoen

Miabursdag neste

Nå skal jeg snart på bursdag til Anna. Mia kommer også snart så vi skal ordne oss her. Gleder meg skikkelig til bursdagen!Veldig lite tekst..

Klem Mina♥

jogge+dagen

Hei!

Nå er denne skoledagen over. Vi sluttet ett i dag! Juhu♥ I går var jeg ida og mia på cc, koselig♥ Idag var det nydelig vær,som får humøret mitt 50% opp. Denne dagen har hvert helt grei, men nå er jeg hos bestemor og skal spise middag før handball trening. Igår jogget jeg får 3 gang på den uke:-)Nye trenings klær for opp treningslysten! Jogger ikke så veldig langt men et stykke. Skal jeg lage et innlegg til helgen om trenings klærene, skoene og tingene mine? I morgen skal vi også jogge på skolen en terrengløype så det blir den 4. gangen også blir det bursdag til Anna etter det. Gleder meg!


Har nettopp fått nye jogge sko, viser de kanskje til hela da!

Liker du og jogge?

Klem Mina♥
CC

Haalo!

I deg så var jeg på CC med Ida og Mina etter skolen, vi hadde det kjempe koslig. Vi kjøpte gave til Anna som skal feire bursdag snart, spiste good mat fra lasse liten  og så var vi med Ida å så på"vintergenser" hun kjøpte seg masse fint. #livetsomblakk jaja.. Jeg har også vert på trening.


Sry for at bilde ble så lite, men tok bare et bilde jeg har på pcen

Mia

 

skoeneHei dere!

Her er skoene mine! Hva synes dere? Er de ikke fine? Fikk de av bestemor, tusen takk♥ Nå skal jeg snart gjøre lekser før jeg drar på handballtrening.

Ha en fin dag!♥

Klem Mina♥

Dagen

Hallo!

I dag har jeg vert hos Mina, veldig koslig, troor kanskje at Mina sier mer om hva vi gjorde, men hvis ikke skriver jeg om det i morgen. I går så lagde jegmoothie,og den var helt nydelig, så jeg legger med et bilde av den og oppskrift.


Andbefaler virkelig å prøve oppskriften, den var helt nyydelig.

BTW: fant akkurat denne siden og hadde blitt veldig glad hvis noen nominert oss, kanskje under kategorien årets ungblogg med tanke på at vi har blogget en stund. Hvis du ikke skjønte hvor siden er så er det bare å trykke HER eller på DENNE SIDEN

Ha en fin kveld

Mia

matbilder fra det siste

Haha.. Jeg tenkte og legge ut bilder fra hva jeg har spist i det siste:-) Smoothie er flere ganger der ser dere:) Idag var Mia med meg hjem. Vi laget middag, drev med kaninene, gått tur med Tara og sminke oss. Nå kom jeg nettopp hjem fra en joggetur og skal spise kvelds mat.♥ Bildene av skoene kommer i morgen, samme med koppen:-)

Klem Mina♥

fantstisk helg

Heisann dere!

Denne helgen har hvert super! På fredag spilte jeg inn 3 videoblogger, men den 1. ble dårlig også har jeg lagt ut en og har igjen en som kommer denne eller neste uke. Vi spiste Taco og så på the voice med familien. Koselig♥

På lørdag var jeg først i byen med bestemor, mamma og søstrene mine for å kjøpe vinter sko♥ Jeg fikk noen super fine av bestemor♥ Viser dem i morgen:-)Tusen takk bestemor♥ Så dro jeg videre til cc og møtte Hannah. Vi møtte også Anna, men hun var ikke med oss hele tiden, men det var super koselig♥ Vi drakk iskako, shoppet og koste oss. Det var utrolig mye salg på cc igår.Så hentet mamma meg og jeg og hun så etter joggesko, men det var bare veldig dyre der. Vi skal se etter det i en annen sportsbutikk til uka. Så kikket vi litt og dro opp til oldemor. Der koste vi oss♥På kvelden spiste vi..PIZZAA♥

Idag dro jeg pappa og lillesøstra mi til skogen ved hytta for og slippe hunden vår, Tara, ut i skogen på jakt. Hun løp ei mil♥Så flink og sprek hund vi har. Vi laget bår og stekte bacon og laget en hytta:) Kjempe gøy og kosleig♥Så dro vi ned til farmor og spiste middag og dessert♥ Det var også veldig koselig♥Nå er jeg hjemme og hvert med kaninene og skal bare drikke varm saft nå.

Her er noen av innkjøpene fra cc på lørdag, resten kommer i morgen, rakk ikke og ta bildet av det andre før jeg dro i dag:(

ELSKER genseren fra ginatricot. Den er såå fin og har sett på den så lenge og nå er den miiiiin♥ Og endelig har jeg kjøpt en trenings genser. Kjøpte fra hm fordi jeg synes de har veldig fine trenings klær der. Nå skal det jogges!

Hva synes dere om innkjøpene og helgen min, høres den koselig ut eller?

Klem Mina♥

VIDEOBLOGG: hair 1

Haloo!

Nå har jeg akkurat laget en videoblogg om hår, dette blir den første av noen sånne videoer. Skal lage en til nå snart, som kommer  litt før neste gang jeg skal på konkuranse. Håper du liker videoen??Mia

VIDEOBLOGG: mine favoritt smykkker

Hei dere!

Laget et par videoblogger i går så her er den ene. Nå drar jeg snart til gjøvik for og kjøpe sko:) Så skal jeg kanskje møte Hannah før jeg drar til oldemor. Pappa skal spille fotballturnering idag så kanskje jeg skal se en kamp der. Liker dere videoen?

Klem MIna♥

 

wants


Har du noen "wants"?

Klem Mina :-)

my room//picturesJeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av rommet mitt. Har endret seg litt etter romvideoen som dere ser. Nå kom jeg nettopp hjem fra en joggetur med Tara (hundenmin). Var godt og komme seg ut igjen. I helga skal jeg kjøpe vinter sko med Bestemor og tur i skogen med Tara.

Hva synes dere om rommet?

Ha en fin dag da!♥

Klem Mina♥

hårprodukter

Er ikke utrolig lenge siden jeg laget et sånn innlegg, men det er noen nye ting som har blitt med da,

Nå vasker jeg håret med sunsilk sine produkter og bruker selfølgelig tangelteezer. Så har vi glansoljen fra redken som jeg eeeelsker da. Også tilslutt hårspray fra clynol. Bruker du noe av det samme? Har du noe å andbefale?

Han fin kved!♥

Klem Mina♥♥

:(Hallo!

Nå har jeg vert hos Marianne, det var veldig gøy. Vi lakket negler og masse andre ting, jeg tok med meg det gamle kameraet mitt, men fant ut nå at minnekortet er alt for lite, så jeg må ha en sånn rar ledning for å få ut bildene og videoene... Så jeg har ingen bilder eller videoer før jeg finner den ledningen... Jaja..

Husk spørsmålsrunden vår

♥Mia

Heii

Hallo!

Hva skjer hos deg da? Ikke akkruatt så mye her, du vet, de vanlige, trening og skole og venner. Det er det som går rundt om i hodet mitt akkuratt nå. Jeg sier også at en gang i morgen eller tror det blit på fredag så kommer en neglevideo eller bilder, sier ikke mer akkurat nå, mest fordi jeg ikke vet særlig mye mer, skal nemmelig til marianne i morra, som er kjempeflink til å lakke negler, så gled dere. Fant akkurat at jeg fikk godkjent alle hoppene mine når jeg gikk løpet mitt på stevne i Jordal(OSLO), så nå er jeg HAPPY!!!Details

Ha en fin kveld alle sammen

♥Mia

høstoutfit 2

Hei dere!

I dag var det en helt grei dag på skolen egentlig. Igår fikke jeg gjort unna masse bloggbilder og skal ta noen flere. Skal snart til gjøvik så det gleder jeg meg til. Etter det er det fotballavsluttning. Gleder meg!♥ Nå skal jeg ordne meg til den og sånn. Vi hadde mandariner på skolen i dag og jeg fikk helt sykt såre lepper av den. Må nok finne eosen min.. Her har dere enda et høst antrekk. Som dere ser er den øverste ny og den andre har jeg lagt ut før. Hva synes dere?Liker du lyse eller mørke farger på høsten? Jeg liker nokk mørke,

Vi blogges i kveld eller i morgen!

Klem Mina♥

hair

Hei dere!

Laget flette etter skolen sånn her ble den da:Som dere ser er jeg ikke så flink.. Haha men verdt et forsøk. Håper dere merker at det er mere hair og nail på bloggen nå. Nå skal jeg gjøre unna litt blogging før jeg gjør lekser og kanskje trener litt styrke før jeg drar på handballtrening. Kommer snart ned i spagaten nå! Mia klarte det i dag! Johoo!♥

Klem Mina♥

Bildedryss

Hallo!

Her er bildene fra vi var på holmenskjæret på søndag,skal prøve å skrive litt om de forskjellige bildene:)


Ender
Sjøstjerne!! Første gang jeg har sett en..


Haha, gadd vist ikke alikevel... Hva synes dere om bildene?

superdag+spadag=happy

Hei og god kveld!

Idag på skolen hadde vi styrketrening i gymmen som var utrolig godt. Vi trente mage og armer. Jeg hadde tenkt i går og trene stryke etter skolen men vi hadde det på skolen så da brukte jeg tiden til andre ting. Jeg har laget middag til familien. Haha.. Jeg laget torsk, poteter og gulrøtter. Mamma og Pappa ble glad for maten. Etter maten gjorde jeg ikke noe spessielt. Var bare på rommet og tullet..  Så bestemte jeg meg for og lage en "spadag". Tok ansiksmaske, leppeskrubb, badet og renset huden.

Kjempe fin mandag med andre ord. Imorgen er det handball trening og etter den er det kvelds mat og foreldre møte. Lakket neglene istad og det ble utrolig stygt, men her har dere et bilde..♥♥


sølte skikkelig..

Ha en super duper kveld, da folkens!

Klem Mina♥

Ny mandag=Ny uke

Hallo alle sammen! Hvordan går det med dere?

Hos meg så går det kjempebra:) Fikke ikke plogga i går siden ane stjal pcen, nei, jeg har ikke egen...( :( ) På konkuransen på lørdag gikk det kjempefint, synes jeg, veldig fornøyd. nest sisteplass (17/18) Det skjer ikke særlig stort i livet mitt akkurat nå.. Men i morgen kommer det et blide dryss men bilder fra vi var på holmenskjæret på søndag, gled dere:)


Sorry for at bilde ble uklart, menfokuseringa gikk ikke så bra..

Mia

 

prinsessefrokostGod morgen!

Idag har jeg laget smoothie til frokost. Jeg og mamma er hjemme alene så vi spiste en god frokost. Se på det nye kanin buret. Nå hasr de mere å løpe på når vi slipper de ut da. Idag har jeg hele dagen på og gjøre hva jeg vill. Skal kanskje trene og jogge, jeg vet ikke helt.

Ha en fin dag da!

Klem Mina♥

bursdagIdag tidlig dro jeg pappa og ingerid til gjøvik. Vi kjøpte først kaninmat og så dro vi en liiiiiiten tur på cc og jeg fikk en notisbok fra søstrenegrene til 15kr. Takk pappa♥ Så dro vi på bursdag og spiste indiskmat og sjokolade kake. Vi feiret bursdagen til Jørgen søsken barnet mitt som var veldig koselig♥ Når vi kom hjen satt vi opp låpe binge til kanine sånn at de får løpt litt mere.

Veldig kjedelig Innlegg men håper det får gå. I Kveld skal jeg bare slappe av! Noen som vet når neste farmen episode kommer idag eller søndag??

Ha en fin lørdag!♥

Klem Mina♥

20 randome facts about me

Hei ♥

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha 20 randome facts about me tagen som man egentlig lager på video, men jeg tar det skriftlig:-) La oss starte!

1. Jeg elsker melk av alt på jord♥

2. Jeg drikker nesten aldri vann(melk i steden får)

3. Jeg har arvet den rare humoren min av faren min. F. eks i Oslo i sommer så så vi en steiner skole av stein. Og da sier vi: se en sten-erskole.. Hahah gjør sånn med alt!

4. Håret mitt vokser ikke.(bare liiiitt)

5. Jeg har spilt handball i 7 år og fotball i 5(?) så elsker sport

6. Jeg liker ikke at alt tiden og dagen går så fort. Er jo snart jul.. snart blir det ikke lenge til den  dagen jeg  flytter ut:(

7. Jeg vill ikke bli voksen (foreverakid)

8. Jeg er barnslig

9. Jeg må sove med 2 puter klarer ikke 1 da får jeg vondt i nakken

10. I elsker familien min så høyt♥♥

11. Kommer aldri til og begynne med fondation(eller hvordan man skriver det) SÅÅ ekkelt å ha en sminke maske på seg da

12. Jeg sovner ikke fort hjemme eller borte. upallnight(iphone skyld)

13. Jeg har aldri hatt en ordentlig kjæreste

14. Jeg hater og lyve og baksnakke og sånn

15. Jeg elsker godteriet og kjeks

16. Jeg liker og blogget(♥)

17.Jeg starter alltid med et innleg med : Hei dere eller hei.

18. Jeg elsker og shoppe

19. Nå er jeg blakk

20.Bloggen her er anonym(litt)

Hva synes dere om innlegget?

Klem Mina♥

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits