hyttaa:)

Hei der!

I disse dagene har jeg hvert på høstferie. På hytta. Elsker og være på hytta mi, Jeg eller vi har to hytter da. Den ene på sjusjøen og den andre på biristrand. Nå var jeg på den på biri strand. Onkelen min var der i 2 dager, men han går på skole i volda og måtte dra i går..:( Mamma var med 2 dager og mens jeg og farmor, pappa og søstrene mine og hunden vår var der fra lørdag til i dag. Pappa jakter elg så han var mest på det. Vi har spist mine pannekaker, drikkert kakao, spilt dart, feriret bursdag til onkel, Turnet, hvert med på elgjakt og kost oss skikkelig♥Kaninenen var også med et par dager og jaktlaget var ofte på kaffe på hytta. Koslig helg♥:-)

Jeg sa jeg skulle ta to hull i øret for litt siden så her er bildet av de:

Ja hva gjør derei ferien da?♥ Hvert på hytta??♥¨

Klem Mina♥

LAZY DAYS

Hei!

I dag har jeg en skikkelig lat dag i dag. Har ikke gjort noe annet en å slappe av og vaske badet. haha. Jeg har egentlig ingenting å blogge om, fordi jeg har forhondspublisert 3 innlegg. Jeg drar nemmelig til Oslo på onsdag og blir bort til søndag, jeg får kanskje blogge der da, men jeg er ikke sikker så da har jeg forhondspublisert for onsadg, torsdag og søndag. Vel, jeg redigerte akkuratt et bilde, så bare slenger med det.


Hvis dere skul¨le lure er alle bildene i de forhondspubliserte bildene redigert i picmonkey.

♥Mia

fårikål

Hallo!

I dag har jeg vert på kunstløp, og før det slappa jeg bare av. Etter kunstløpen dro vi til farmor for å spise fårikål ,det vil si at farmor og pappa spiste fårikål og jeg og ane spiste frossen pizza. haha, jaja sånn er det å være barn. Helt ærlig så hater jeg fårikål... Så fikk vi sjokoladepudding og vaniljesaus, namm. Så så vi på TV, og spilte en runde svarte per, farmor tapte(til dere som lurte).. Og nå sitter jeg her og skal snart se på alt for norge. LOVE IT.Hva synes dere om bildet? Brukte sykt lang tid på det, så håper dere likte den

♥Mia

the day

Hei!

I dag har jeg flyttet og ordnet alle bildenen mine over til den nye minnepinnen min, tok veeeeldig lang tid, jeg sortete alle bildene som jeg hadde tatt med speilrefleksen og alle bildene av minni, og alle bildene i den  mappa med blogg bilder, nå er det endelig system på bildene mine. Mamma har også laget brownies i dag, namm. Slenger med en gammel edit som jeg aldri har brukt, som jueg fant før i dag.

♥Mia

 

 

Mine favoritt bloggere

Hei dere!

Tenkte jeg skal skrive om mine favoritt bloggere. Jeg leser jo de fleste populære bloggerne på topp lista men jeg liker disse her mye bedere! La oss starte!

 

1. Eirinkristiansen Kjempe fin blogg! Hun blogger fra livet sitt i New York. Kjempe morsomt og følge livet hennes!2. Upmake Nydelige Lena blogger på denne bloggen. Hun er 12 år og super pen. Hun blogger ofte og tar supre bilder!3. Maren Viks Elsker bildene hun dar! De er så fine og er rundt på weheartit hele tiden. Elsker bloggen hennes.!♥¨4.caroline maria  Bildene hennes er utrolige! De er også på we♥it og hun blogger ofte og bra♥ 

 

 

 

instagram og oppsumering


1:Jeg koser meg på fredags kvelden♥
2.Mia på kunstløptrening(hun venter)♥
3.Mia var med meg hjem og vi blogget!♥
 
OPPSUMERING:
Dette har hvert en lat uke. Har ikke trent noe bortsett fra kampen og handball og fotball. Har ikke funnet på noe med noen. Jeg og Emma så på guttene sin fotballkamp og vi har tatt klasse og portrettbildet for siste gang på barne skolen. Har ikke gjort noe spesielt annet en det.
Ja det var min uke!
Blogges senere ! Imorgen drar jeg på hytta!
-Mina♥

lag din egen ansiksmaske

Hei

Nå skal jeg hvise dere hvordan jeg lager min egen ansiks maske.

1. Finn en boks du kan ha den i

2. Finn sjokolade pulver og krem. bland det sammen i en bolle

3. Put den i boksen og så i fryseren og ta den ut når den har fryst,vent til den har tint litt og så bruker du den.

4. Når du er ferdig put den inn i fryseren i gjen slik at du kan bruke den flere ganger og uten at det blir klinete

Du kan ta i litt honning eller banan vis du vill..

Det ser kanskje litt ekkelt ut? men den går huden myk og ren!

Nå spiser jeg stektepoteter!Skulle gentlig finne på noe med mia men så skulle vist hun finne på noe med en annen. Nok en kjedelig dag da...Tok portrett bildet i dag da.

Mina♥


 

 

klassebilde og dagen

Hei dere!

I dag har vi tatt klassebilde, blæ. Men siden dette er siste året på barne skolen så må man det nesten ta det da, ikke det at man har et valg. Nå har jeg redigert et bilde av dagens outfit. I morgen skal vi ta enkelt bilde da... Senere i dag skal jeg å pappa ha styrke trening, haha.♥Mia

Onsdag = <3

Haloo dere!

Som mina sa så har vi nå bytta sånn at vi har kunst og håndverk på skolen, elsker onsdager når<3 Nå har jeg vert på trening, og det er mørt ute, jeg har foresten prøvd å redigere litt i picmonkey, så dere får se begge bildene.


Vel, hva syntes dere?

Ha en fin  høst alle sammen

♥Mia

wednesday is today

Haha dere i går skrev jeg Wednesday som betyr onsdag og det er jo i dag det er onsdag.. Haha fikset på det nåå da! Idag på skolen hadde vi endelig byttet sånn at vi har kunst og håndtverk i dag i steden for i går så nå har vi ikke tortur timen i siste time lenger men k+h♥ Idag på skolen hadde jeg på meg dette super søte kjede fra Assezorize(?) Jeg drakk sjokolade melk etter skolen. Mmm♥ Nå skal jeg gjøre lekser og så sakl jeg og Emma kanskje dra og se på guttene spille fotballkamp:)

Ha en fin dag videre daa!♥

Mina♥

sprøyte.

Hei dere!

I dag har vi jentene tatt livmorshals(?)sprøyta, jeg hater sprøyter. Det er det værste jeg vet. blææ. Jeg er en av de som synets det gjør vondt, og armen min svir fortsatt.. Jaja, må nok leve med det, men nå skal jeg se på sinna snekkern, asbjørn brekke show og i kvled med ylvis, åh elsker alle disse shownene, med alt for norge da selvføgelig.


Ha en fin kveld.

♥Mia

Brownies

Hei dere!

Idag tok vi sprøyte på skolen. Livmorsspøryta. Den var ikke vond. Begynnte og le jeg♥ Noen synes det gjør litt vondt da selfølgelig. Stikket gjør ikke vondt, det bare sprenger litt etter du har tatt den og mens du tar den så er det over! Ikke gru dere! Etter skolen så lagde jeg brownies og stektepoteter. Mmm..♥ Koser meg skikkelig. Etterpå skal jeg på min siste fotballkamp denne sesongen♥ Håper vi vinner. Nå skal jeg gjøre lekser og kanskje trene litt eller en joggetur med Tara. Elsker og trene, det er så gøøy!

 


Hva har du gjort i dag?

Skal du på kamp eller trening?

Browniesen smakte.. Mmmm♥

Mina♥

FOTO #4: Redigering i picmonkey

Hei dere!

Så det går an og legge inn instagramvideo, kult! Nå skal vi lage ti innlegg om hvordan vi redigerer eller mest Mina da i picmonkey. Picmonkey er et kjempe bra redigerings program der det meste er gratis. Noe koster penger men da må man logge inn osv. Det er kjempe mange fine redigerigs måter og nå skal jeg vise dere min. Her har dere bildet jeg bruker:Her vil jeg gjøre bildet lysere og skrive noe på bildet. Da går jeg på Exposure Der redigerer jeg bildet lysere.. Som dere har merket har jeg skrevet tekst inne i sånne bobbler. De bobblene finner du på picmonkey->sommerfuglen i margen->Nautical.Skriften finner du på skriften!Hehe. Nå skal jeg bare skrive noe på bildet og legge til et hjerte. Da går jeg på sommer fuglen igjen og finner hjeter og velger et.

Sånn ble det:Redigerte også på noen stjerner nede og det finner du på Textures(rutenettet)

Håper vi hjalp deg med og finne ut hvordan du redigerer der. Har du flere spm send inn i kommentar feltet!

Mina og Mia♥

VIDEO: Gjøvikmarken

Hva synes dere??

Mina og Mia

gårsdagen

Hei dere!

I går så rakk jeg ikke å blogge, heldigvis så blogga mina en gang ekstra♥ Takk mina♥ Først så dro vi til CC fordi kunstløpen hadde en sånn "stand" greie som vialltid har før sesongen for de små begynner, vi solgte lodd og premien var kake(r)/godteri, det var gøy da, vi var der i et par timer før vi dro hjem. Husker dere den buksa jeg fikk rett før skolestart? I alle fall så ble den ødlagt etter et par dager, så vi dro og bytta den inn i en ny, det viste seg(i føle dama i kassa) at den hadde ligget øverst i kassa med esker og når de påna den med en sånn kniv så hadde de skjært buksa også.. Jeg dusja og gjorde meg klar til gjøvik marken, vi var en "gjeng" på 10 personer(meg, Mina,Ida, Anna, Aase, Hedda, Julie, Marianne, Marita og Emma), og vi hadde det kjempegøy, Mina har leget et innlegg hvor hun har skriv om det, så jeg skriver ikke særlig mye mer om det.  Når jeg kom hjem var pappa akkurat kommet hjem etter en uke i Malorca(heldig), og han hadde kjøpt med noe til meg, vurderte å legge til det Ane fikk ,men hun fikk bare disney princess ting, haha. Her er det♥


Dette dekselet kjøpte jeg på gjøvik marken, elsker det♥


Mascara, takk pappa
Neglelaker fra "YES L♥VE"

"hudfarge rosa"

lilla som lyser i mørket, det funker!

(Sorry for dårlig bilde, men kamera ville ikke ta bildet..) lilla med glitter.

Lilla.

Det var alt for denne gangen, i dag skal jeg bare på trening, så jeg blogger ikke noe mer i dag.

♥Mia

Gjøvik marken 2013

Hei dere!
(MIA LEGGER TIL SINE EGENE BILDER PÅ SØNDAG)Mobilblogger fordi det er her bildene er. I går var vi på Gjøvik marken og det ble en super kveld. Jeg gikk litt med familien først før jeg møtte de andre vennene i klassen min. Vi så på en konsert av Henrik i mgpjr (mini jb) Vi tok bildet med han og fikk klem:) Han vinket til meg når han hadde konsert. Etter på kjørte vi "veggen" og så parisjulet som var utrolig høyt! Vi stoppet på toppen der.. Haha. Så tok vi ikke mere karuseller alle sammen. Jeg, Julie, Mia,Aase,Marita og Marianne gikk og kjørte radiobilene, en liten berg og dal bane og froskehoppet(frittfall). De andre ville ta tekoppene og sånn men de tåler ikke jeg. Blir så kvalm.. Jeg kjøpte meg baktpotet og popkorn. Så gikk vi og så på DJ broiler. Så dro vi hjem. En kjempe fin dag! Noen som vil ha markensvideo?

Skal på hytta senere. Blogger i morgen!
-Mina :-)

SKJEKK MIEHA.BLOGG.NO KJEMPEFIN BLOGG!! ANDBEFALER ALLE Å SE INNOMN DEN!!:-)

lovelove

Hei!

Så deilig med helg selvom jeg våkner kl åtte.. Idag skal jeg først på cc og ta et til hull i øret og så på gjøvik marken som er et tivoli som kommer til Gjøvik hvert år. Det er en tradisjon og dra dit da. Jeg skal dit med mange i klassen og gleder meg skikkelig! DJ broiler kommer så det blir bra. Her er et bildet av min fine klokke fra Rhodos. Lovelove:Nå spiser jeg saftis og skal kanskje fikse litt små detalijer på designet. I morgen skal jeg på hytta(dagstur) vet ikke om jeg får blogget.. Dere får video av tivoliet til uken. DJ broiler video+ å tivoli video!

Håper dere får en fin dag!

Klem Mina♥

TGIFHei!!

I dag er jeg overlykkelig, det er fredag og jeg sier bare TGIF(Thaks God It's Friday) I dag har jeg vært på kunstløp trening, vi har en sånn show gruppe hvor vi øver på show til avslutninger, vi skal ha show til thriller, litt morsomt, siden før i dag så tenkte jeg meg at vi skulle ha noe MJ akrig, så jeg legger til thriller her.

Den er litt lang.. Etter trening ble det klart at jeg skal på gjøvik marken i morra, har bestemt meg for å ha håret løst, men må ha noe foran ansiktet sånn at jeg ikke får hår der(ja, jeg klikker helt av det, klarer ikke en gang å se at andre har det nesten, haha) så jeg lurte på om jeg skal ha Bandana eller spenne. Hvis bandana, skal jeg ha hvit, blå eller rosa. Hvis spenne skal jeg ha hårnål eller vanlig spenne? Klarer ikke å bestemme meg, så mååå få hjelp. Har lyst på litt krøller, så som en start hat jeg fletta håret, hva synes dere?Foresten så oppdaterte jeg til iOS 7.0.0 i gåt, og jeg skjønner ikke hvorforalle sier den er dårlig(hvertfall mange), jeg ELSKER den, den er helt perfekt, akkruatt sånn jeg liker det, det er skikkerlig rart å se på folk som har iOS 6.1.3 eller eldre blitt, siden jeg er så vant til iOS7.0.0! Hva synes dere om iOS 7.0.0, hvis dere har det da?

Hvis
noen lurer på hvorfor jeg ikke blogga i går er det fordi pcen våres er helt klikk noen ganger, og ikke vil på, for å demonstrere dette hajeg lagt til et bilde, men det pleier å være mye verre en dette, uansett så gjorde jeg insgenting utenom skolen i går.

 

Også ville jeg bare si:

Vel, det var det jeg hadde å si.

♥Mia 

Ny header+Bilder+Tivoli+Helg=Glad Mina

Hei fininger!

Idag hadde jeg kort skole dag. Vi fikk kake på skolen pga vi har 100 sanger i sangpermene våre! Juhuu! Vi var på kunstutstilling like ved der jeg bor så etter skolen gikk jeg rett hjem og sluttet liiiitt tidligerer. I går ville jeg ha ny header og prøvde meg litt frem. Denne vi har nå elsker jeg! Hva synes dere?

Tok noen bilder av en fin kjole i går som jeg skal dele med dere. Har også tatt noen andre bilder som dere får i helgen. I morgen skal jeg og mange fra klassen på tivolie!♥Gleder meg! Her er headeren.


Vil dere ha flere bilder av kjolen?

Igår rakk jeg alt jeg skulle og mer! Jeg trente styrke, Gjorde lekser tidlig, Gikk tur med Tara, Ryddet rommet, Fant frem vinter genserne, Blogget ,Tok bilder og dro på fotballtrening.ehh når jeg kom til fotballen var treningen over.. haha.

Blogges

Mina

have a nice day

Hei dere!

Idag sluttet vi tidlig kl 13! Elsker torsdager. Idag skal jeg prøve og ta bilder, trene, trene fotball og gå tur med tara. Skal slappe av og gjøre lekser nå. Her er et bildet jeg har redigert i picmonkey. Fikk inspirsjon av eirinkristiansen sin blogg!hva synes dere? Spiser resten av kjeksene nå:) Blogges i morgen eller i kveld!

MINA

Trening

Hei!

I dag så hadde vi barmark og vanlig trening på is. Kjempefornøyd, står nemmelig enedlig på flip, flip-slynge og nesten luts. Det er den beste følsen i verden å klare noe man har øvd på lenge! Klarar alle enkle hoppene( minus axel) når jeg klarer luts, yey! Tenkte å vise noen bilder til dere:)

♥Mia

 

skjokoladekjeks

Hei dere søte lesere!

Idag har vi totur onsdag som alle hater,men den var ikke såå ille i dag da.Vi hadde rle i siste time og litt engelsk med til vanelig har vi bare engelsk.. Etterpå skal jeg til oldemoren min og jeg skal ikke på noen trening eller kamp i dag. Etterskolen så hadde vi kjøpt kjeksen som jeg eeelsker av alle ting så nå koooser jeg meg på den♥

Hva gjør dere etter skolen?

Skal dere på trening?

Liker dere kjeks?

Han en fin dag!

Mina♥

Pictures coming..soon

Hei dere
Jeg skal ta noen bilder i dag eller i morgen som jeg skal dele med dere. Er det noe spesielt dere vil ha bilde av? Kanskje outfit og naturbilder eller rombilder?

Idag hadde vi en helt grei dag på skolen. Etter skolen gikk jeg til bestemor og spiste middag før jeg skulle på kamp. Vi spilte mot og på skreia og tapte 2-5. Bra spilt da jenter!:-) i morgen skal jeg ikke gjøre noe spesielt, men skal ta bildene da:-) vi ses snart da! Blogges da!
Ha en fin kveld!!
-Mina :-)

HAIR : dip dye


Hei dere♥

I går var jeg barenevakt for Ane og en av de tingene vi gjorde var å ta dip dye. Jeg elsker dip dye, det gir liksom en fin "glød" i håret. Det at bloggen handler så lite om hår er litt teit egentlig, til og med de av gutta i klassa som leser bloggen har "etterlyst" mer om hår. Jaja, her er bildene. 

MandagHei dere!

Idag etter skolen var jeg med Mia hjem. Vi har gjort lekser og spist yougurt. Vi fikk en super god brownie som moren til Mia har bakt. Nå har vi tatt outfit bilder vi skal dele med dere. Senere skal Mina(Jeg) på handballtrening. Jeg gleder meg! For dere som ikke vet det har Mia sluttet på handball:( Hun satser kunstøp. Her er outfiten til Mia først også Mina sin.

Mia sin: Bukse: cubus// genser:cubus

Mina sin: Bukse:Cubus//Genser:strikket av oldemor(skappel)

Ha en fin dag videre!

Klem Oss♥

 

innkjøp fra lørdagen

Hei dere!  La oss starte med i går!

IGÅR:

Igår slappet jeg av helt til rundt halv to. Da tok jeg med meg Tara og gikk opp til bussstoppet for og hente Hannah. Hun hadde tatt bussen fra gjøvik og hun skulle komme til meg! Utrolig Koslig og se henne igjen? Vi kom ned koste med Tara og Kaninene. Vi laget oss toast og spilte handball på trampolinen. Vi koste oss veldig! Så kjørte mamma oss til gjøvik fordi jeg trengte ny jakke og bukse. Jeg fant ei jakke på sporten som jeg likte veldig godt! Jeg fant en fargebukse på cubus. Den er lilla. Fikk også handball av pappa tidligere på dagen!? Takk mams & paps?? Så drakk vi iskakao før mamma kjørte oss til kinoen. Jeg og Hannah kjøpte litt godteri på kiwi før vi gikk opp til kinoen og møtte Ida og Anna. Vi skulle ser 1d filmen. Den var helt grei egentlig. Så sa jeg hade til Hannah før vi måtte dra?

IDAG:

Jeg og Pappa kjørte til Oslo som tar ca 1,5 time så det er ikke så langt. Vi skulle hente tak stein til en bod pappa skal lage så da ble jeg med:) Så dro vi hjem og spiste middag hos bestemor med familien. Vi var også på kirkegården til bestefar? Idag er det 8 år siden verdens beste bestefar gikk bort:( Det har godt så alt for fort.. Elsker deg og savner deg bestefar?

Nå sitter jeg hjemme mens lillesøssa har besøk de er helt gale og danser til vannski! De tramper og hører på mp3.. help me? please!.. XD
HER HAR DERE INNKJØPENE. FIKK DEN HVITE BOKA! TAKK MAMMA OG PAPPA♥
Har du hatt en fin dag? Mina

dagene

hei!

fra fredag til lørdag overnattet jeg hos farmor. mamma hentet oss og vi dro hjem. på 30 min(?) ble det bestemt at vi skulle se "mormor og de 8 ungne" på kino, det var veldig koslig, etter det så dro vi å spiste middag på mc'ern. like godt som alltid♥ når vi kom hjem gikk jeg i dusjen og var helt utrolig sliten. orka ikke å hente mobilen en gang... blir alltid veldig sliten etter å ha vært på kino... i dag skal jeg ikke noe annet en kunstløp trening, endelig starter sesongen igjen. blogger kanskje litt mer om dagen i kveld, men er ikke helt sikker, det er jo tross alt "alt for norge" i dag. åh, elsker det.har ikke noen bilder akkurat nå, men de kommer som sagt kanskje i kveld eller i morgen, så jeg tok bare noen fra arkivet.

♥Mia

Koslig fredag!

Hei dere!

Idag etter skolen var Mia med meg hjem. Vi laget toast og koste med kaninene. Så krøllet jeg håret til Mia og vi tok noen bilder som ble veldig fine! Hva synes du om dem? Ble ikke Mia fin med krøller!♥ Nå skal vi bare lese noen blogger og slappe av med pcen og sjokolademelk!♥ Vi har og kost med Tara!

Ha en super dag!♥♥

Mina og Mia♥

 

the best schoolday in week

Hei!

Elsker torsdager. hvorfor skal man ikke det? hvertfall ikke hvis man går i 7. på vår skole(bare dette året), pga at vi mistet fysaken i april(?) så får vi el time(60 min) ekstra fri! Det er så deilig å slutte 1300 isteden for 1400, tror egentlig alle elsker en time ekstra fri? det er bare så deilig medtanke på at den siste halvdelen av onsdag er helt tortur. Vi har egentlig engelsk hele siste skoletime, men i går så hadde vi engensk halve andre og halve siste og hadde det gamle testamentet histoier på slutten(RLE), holdtg nesten på å sovne, var så sliten. tenkte bare å legge til dagens outfit


bikbok\\cubus

Ps: i det forje innlegget mitt (HER) så glemte jeg å skrive at vi blir veldig glad for sånne kommentarer som det står om, men, ja mer ståer i innlegget

Mia

love this outfit

Hei dere!

Idag har vi kort dag på skolen. Slutter kl 13:-) Jeg sov hos bestemor til i dag og er der nå og etter skolen. Idag skal jeg på handball eller fotball trening vet ikke hva jeg skal på. Igår etter at Mia hadde dratt trente jeg styrke og gikk tur med Tara, Lillesøstra mi og bestevenninna hennes til kiwi. Vi møtte på en hest. Hahah vi møtte også Mathilde og Emma. Koslig♥  Her er favoritt outfiten min ever! Sykt god kose genser fra cubus og fin bukse fra dr demin(carlings)!


Vi blogges! Skal ta noen bilder senere i dag kanskje etter trening som kommer i morgen(?)

Hva er din favoritt outfit på skolen? Send bildet av den på mail og kanskje det kommer på bloggen? Husk og kommenter! hairandnail@hotmail.no

Mina!♥

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits