BILDER FRA IDAG

Heei!!

Denne dagen har hvert PERFEKT!!

Musikk-latter-venner-fotball-familie-hund-tur-sykkel-en hund vi fant- sjokolademelk-pannekaker-to på en sykkel-venner-skole-fin skole dag-lekser

Mina

PLL DAY

Hei!

Idag var det skole og det var egentlig veldig gøy.Det var veldig fint vær idag:-) Etter skolen ble Aase og Mia med meg hjem, fordi idag var det FATAL FINALEEEEEEE I PLL!!! OMG den var så spennende!! Vi laget toast og spiste sjokolade pudding!!! NAMMM!!

- Mina og Mia

Bilder fra idag.


TAKK FOR AT DU HAR LEST BLOGGEN VÅR I TO ÅR

2 ÅR


Dette var litt bilder fra de siste 2 årene. Nå er det to år siden vi lagde bloggen vår. vi har vell ikke hatt så mye om hår og negler men vi har blogget maaasse uannsett. Nå er Jeg Mina hos Mia og vi skal blogge mere senere idag.

Vi skal bare infomere om at vi ikke rekker og blogge like ofte osm før, men skal blogge minst en gang i uken hver. Grunnen er at vi har begynt på ungdomskolen og ikke har så mye tid. begge vill jo være med venner, trene og gjøre lekser så derfor rekker vi ikke blogge like ofte. Det betyr ikke at vi bare skal blogge en gang i uken med minst en gang:-) håper dere forstår!!

-Mina og Mia

 

KLIPT HÅRET OG TOAST

Heihei!

Jaa jeg har klipt håret!! Endelig! Elsker å klippe det. Nå spiser jeg toast og gleder meg til dagene fremmover skal møte mia og aase også er det spådd super fint vær så jeg må bade;)

Mina

Mandag

Hei

Nå har jeg akkurat vært ute i litt over 30 min og kooost meg med pennyen min, som jeg bare eeeelsker! Nå har skolen også begynt for fult. Jeg synes egentlig at dey går helt greit.

Tok et uteolig søtt bilde av Minni i dag tidlig, haha. Lille Minnimin<3

I morgen er foresten en spessiel dag, kan dere tippe hva det er?

Mia

SOMMER 2014

Heihei!

Nå er sommerferien over og jeg tenkte å lage ett inn legg om hva jeg har gjort i sommer! Bare at jeg bare legger ut bildene.

DANMARK

VESTLANDETVENNER

HYTTA

KOST MEEEEEG

-MINA

PENNY
I går så kjøpte jeg meg penny og det er såååååå fint♥ Jeg bare eelsker det

Mia

 

HÅR

Hva synes du om bildene?

Mina

SKOLE

Heihei!

Nå har jeg begynnt på ungdomsskolen. Jeg synes første uka har vært veldig fiiiin. Vi hat gått tur, hatt fag og blitt kjent med andre! Jeg synes klassen min ble veldig bra! Jeg er fornøyd med lærerene og klasse rommene. I morgen kan jeg kanskje ha bilder av skapet mitt jeg kan dele med dere!

Mina :)

BACK TO SCHOOL

Hei!

I dag var det tilbake til skolebenken, som fktisk gikk bdedre enn jeg hadde trodd:) Vi begynte på uskolen, som jeg for å være ærlig gruet meg veeeldig til. Men jeg kom i en helt super klasse og alle virker veldig morsomme, nå er ikke jg så godt kjent med alle sammen enda, men en del av dem da. Gleder meg virkelig til 3 fine år:) Skole dagen var veldig enkel(siden det er en slags tilvennings uke) 

 


Savner dette stedet nå.

Mia

Sliten

Hei

Nå er det lenge siden sist noe har skjedd på bloggen. jeg har forsåvid bare prøvd å nye det siste av ferien, men tanke på at den er over snart. jeg har hatt litt problemer med kneet så jeg er på noen veldig sterke medisiner, som gjør meg ganske sliten, så jeg har bare slappet av egentlig de to siste dagene... nå er vi i oslo btw.. På mandag begynner skolen igjen og jeg gruer meg siden vi begynner på uskolen og alt er helt nytt. jeg og mina vet ikke helt hva som skjer med bloggen siden det er lott større press(eller hva skal jeg si, med mer lekser og sånt) nå.

jeg og aase lagde muffins for et par dager siden:) de ble veldig gode. men nå må jeg gå.. hade

Mia

Party

Heihei!!

Igår hadde vi som bor her jeg bor en liten fest!! Vi innviterte alle bestevennene våre å kvelden ble vellykket!! Vi badet, hadde vannkrig, danset, spilte fotball, snakket, grillet og drakk smoothie!! Dette må gjentas!! Jeg tror alle hadde det supert! Her er noen bilder fra kvelden i går!!

Jeg hadde ikke mange bilder uten at folk er med, men jeg tok noen med kamera før festen som jeg kan vise dere!!:-)

Mina

TUSENFRYD MED GJENGEN

Heihei

Igår var jeg på tusenfryd med emma mathilde david johanna og julie. Vi hadde det veldig gøy! Jeg kjørte spin spider(!!!!!!!!!!!!) for første gang! Nå kjører jeg alt på tusenfryd! Men hvis du er litt som meg, som blir fort kvalm så ikke kjør spinspider mange ganger på rad.. Hehe jeg ble litt kvalm første gangen. Vi kjørte speed monster, super splash, spaceshot, marihønene( ikke spør hvorfor haha) og masse annet gøy. Vi var der fra der fra det åpnet til det stengte.

På vei hjem badet vi i havet på ingeir strand( husker ikke hvordan det skrives XD )og vi hoppet fra 3 ern og noen fra 5 ern!!

Til slutt var vi innom macern og kjøpte oss mat og drikke og ble kjent med verdens kuleste dame! (Hun jobbet der)

Nå skal jeg bade i bassenge!

Hadeebraa

-mina

Farmor

Hei!

Nå er jeg og ane hos farmor. Ikke veldig mye å si, jeg har egentlig gjort nor spessielt. Men jo! Når jeg klipte gresset så kom det en hund vi ikke hadde sett før ut på plenen til farmor, haha.. den var såå søt. Nå har jeg akkurat hatt en kosestund med den ene katten til farmor, Molly

Hehe. Hun ville ikke ligge stille. haha

Mia

Hei, igjen

Hei alle sammen!

Nå er jeg tilbake fra kreta, var en helt super uke hvor alt gikk i ett. skal snart redigere videoen, selv om jeg tror at den ikke blir så bra da... jaja(gjorde det samme hele tiden så var ikke så mye å filme). jeg komtilbake på søndag kveld, og på mandag formiddag møtte heg aase igjen. etter det har vi tilbrakt tiden sammen til hun dro for et par timer siden... har ikke blitt noe tid til noe annet.. har tross alt ikke sett henne på 3 uker(blrtsett fra en liiiten gang mellom første og andre uke på sommeris). vi har kost oss veldig :)

Slenger med et bilde fra Kreta. Vil dere foresten se innkjøpene?

Mia

Hva jeg skal resten av ferien:

- idag reiser jeg på hytta, og er der til onsdag.

-på torsdag skal jeg på tusenfryd med verdens beste venner; emma mathilde david johanna og julie! Gleder meg!!

-jeg skal kanskje enda en tur på tusenfryd litt senere.

-siste helga før skolen, skal jeg på fotball cup. Gleder meg!!

-også skal jeg være masse med venner og nye sommeren til siste dag!

Hva skal du resten av sommeren?

Mina

Jeg tok ikke så mange bilder i bø men her har dere noen :-)

Mina

HVA JEG KJØPTE PÅ.....IKEA

heihei!!

i går kom jeg hjem fra bø sommarland. det var veldig fint der!! vi kjørte mange morsomme sklier og koste oss veldig i campingen og i sommarland. på vei hjem over stoppet vi på ikea og jeg handlet det jeg visste på bildene over her!

husker ikke hva ting kostet..:(

det kommer bilder fra bø senere i dag!!

-Mina

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits