Muffins og en veldig glad jente og handballcup

Heeeeii!!

Jeg er sååå glad nå! Idag tidlig kom mamma og pappa løpene opp trappa og vekte meg! Vi fikk trener! Toten er ikke over får oss! Juhu så glad!Når jeg kom hjem fra skolen bakte jeg muffins som ble så jeg skal smake på nå!Ble fine bilder av de også! Senere i dag skal jeg og laget på starum cup. Gleder meg! Vi skal finne sluttspillet på søndag!!!


mmm!♥

snakkes!

-mina♥

Tonje Kvamme-Stopp dyremisshandling

Tonje Kvamme er den mest leste bloggeren i norge og DET fortjener hun. Jeg ber alle skjekke den bloggen, se de videoene hennes. Bloggen handler om at hun vill de skal stoppe dyre misshandling i Norge. Bloggen er så sinsykt bra og jeg synes så utrorlig synn på de dyrene som er fanget i bur, et bitte lite bur resten av livet. Det er som at du er stengt inne på boden din resten av livet og dødd dere. Hadde du ikke klikka? Det er det disse dyrene gjør. STOPP DYREMISSHANDLING NÅ!

 

Synes du dette er ok? Dette er fra bloggen hennes som henne har funnet! Besøk bloggen nå og støtt den, denne videoen er fæl. Blir så lei meg av at noen kan være sånne mot dyr...

 

Hva med dette da? dette er fra Norge!

www.dyrevern.no

www.dyrebeskyttelsen.no

Støtt disse over og send inn at du ikke vil ha syreplageri osv i norge nåå!

Håper dere leser bloggen hennes!

www.tonjekvamme.blogg.no

Kjempe bra blogg med forferdelige bilder av skade og døde dyr!

We love the animals!♥♥

Mina!♥ 

 

Siden sist

Hei dere:-) Sorry for at jeg ikke har blogga, men jeg har ikke pc annen hver uke, og da glemmer jeg bare å blogge... På mandag var jeg hos Mina og feiret jubileumet vårt<3 på tirsdag gjorde jeg lekser og var på siste Toten trening:'( på onsdag var Mina her<3 i dag har jg vert på grillfest i barnehagen, kjedelig.... Nå var jeg akkurat inne blogg.no topplista i østre Toten, og jeg fant en blogg kunst og håndtverk læreren vår lagde til oss i 3 klasse... Haha, det var et besøk på den nå!!? Så tenkte at dere skulle gå se på hvor flinke vi var i 3... Her er en link : http://galleri01.blogg.no/ ... Ha en fin kveld<3 Mia

School i don`t like you so much..

Hei fineste leserene!

Igår har vi verdens verste skole dagen! Ååå som vi hate onsdager hele klassen! Der har vi bare kjeldige fag! Vi har engelsk i siste timet som er helt forferdelig! 1 og en halv tilme med det er fælt.. Uansett i dag sluttet vi tidlig! Juhu! Elsker torsdager da vi slutter ett men dette innlegget skal ikke bare handle om skolen..

 

Tenkte og fortelle om  igår. Da var jeg med Mia hjem og vi øvde til starum cup nå i helga. Dette blir desverre den siste cupen for totenj12. Vi skal bytte klubb.. Etter 7 år på toten går veien til gjøvik eller skreia og det blir vel bra det og♥ Kommer til og savne Toten! Elsker det laget, og personene..(handball)♥ Nå skal jeg spise før fotball kamp om et par timer! Her er dagens antrekk!


Bukse dr demin(carlings) Genser carlings

Ha en super dag!

Mina

Klesstativ

Når jeg var i oslo kjøpte jeg klesstativ! Romvideoen er ferdig, men må bare lastes opp. Den kommer denne eller neste uke! Håper dere likte klesstativet da! I romvideoen hadde jeg ikke fått klesstativet så nå er rommet liitt annerledes enn i videoen men jeg bytter hele tiden så..

Ha en fin dag!

 -Mina

bilder fra i dag

Hei dere! I dag hadde vi som sagt jubileum og bloggen er 1 år. i dag tidlig bakte jeg Brownies og stekte den halv veis ferdig og etter skolen ble Mia men meg hjem og vi stekte den ferdig og lagde verdens beste smoothie som jeg har lagt ut oppskrift på før men her kommer den igjen

♥Halv jordbær pose/kurv

♥3/4 Bringebær pose eller kurv

♥Juice

♥Litt blåbær

♥Vaniljesaus eller yougurt

Verdens beste smoothie!

Så koste vi oss med smoothie og Brownies mens vi snakket, tok bilder og blogget. Vi så gjennom arkivet som fikk mange minner frem!Vi tok noen bilder ute før vi skiftet og trente 20 min oppe på treningsrommet. Vi trente styrke og sykla ca 3 km hver. Så for det av sted til ny trening. Vi jogga til sammen 5 km der med interfaler,styrke og tøying. Det triste er at vi må bytte klubb mest sansynelig for ingen vil være treneren vår. Men det er vel bedere og bytte klubb en og slutte. Burde jeg vurdere og slutte? Hva synes dere? Jeg har jo drivet med handball i 7 år nå. Siden barnehagen og har alltid hatt en drøm om landslaget men jeg vet ikke jeg.. Unten om det har det hvert en super dag!

Mina♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

JUBILEUM!! 1 ÅR MED BLOGGING!Ja alle sammen, nå har vi hatt bloggen i 1 år, og derfor for skal vi legge til bilder av hva som har skjedd dette året. Hva vi to har gjort sammen og hverfor oss. Og spesielle blog nyheter. r.


-Vi lagde header en av de første dagene.

-Vi fant opp pavlova muffins

-Vi var på gjøvik maren

-Vi hadde mange bloggdager

-Vi overnattet

-Vi var på kino og fant på masse morsomt

-Vi tok masse bilder

Håper det har hvert gøy og være leser her i hairandnail♥ Nå har jo vi fått kamera begge to og dette året skal det bare bli bra blogging med bra bilder!
 

Hilsen oss i Hairandnail! Kommenter vis du har lest bloggen vår en gang eller hver dag!  -Mina og Mia

Nytt Kamera


Endelig! I over i går kom mitt mye kamera! Jeg elsker det allerede! Det tar supre bilder og dette skal brukes mye! Har allerede tatt over 100 bilder! Kamera heter Panasonic LUMIX DMC-TC30 og det har en zoom på 20x. Og det zoomer ikke med digetal zoom, men med linsen/objektive. Det filmer i full hd og er er touch skjerm. Det er lett og forstå og er veldig fint! Elsker det! //1749 kr med minnekort og veske på netonnet

Hva synes du om kamera?

Svar i kommentarfeltet!!!

-Mina

Familie bursdag bilderMmm..♥Ser det ikke godt ut? Det var det og det var koselig med nesten hele familien samlet i Oslo. På tur innover så var vi inne en liten tur på ikea. Jeg og lillesøster, mamma og pappa gikk og fant det vi skulle ha, mens bestemor og den andre lillesøsteren min ventet. Jeg fikk klesstatv og hengere av pappa og mamma! Takk:-) Så dro vi inn og feiret Tante og Lille Mari.

Kjempe fin og koselig dag med familien!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

-Mina♥

god helg

hei dere!

nå er det helg, og vi er ferdig med første uke på skolen, som jeg feriet med at ida var med meg hjem,koslig! vi hoppa på trampolina, turnet, og gikk i bru, jeg lerte det meg for en liten stund siden, og ida lerte det seg i dag. flinke ida! på skolen i dag gikk jeg nesten i spagaten, stolt, haha. tror jeg er den eneste på kunstløpen som ikke klarer det, så... det måtte læres.. btw, i dag lagde jeg og ida #smoothie , så jeg tok noen bilder av smoothiene...

oppskrift: smoothie mix, appelsin juice, eple juice, og litt sukker. nam

♥MIA

outfit

hei♥

nå har jeg tatt noen helt ferske bilder om dagens antrekk(drit i sokkene). vel, bilder sier mer en 1000 ord, med andre ord, jeg aner ikke hva jegb skal skrive, derfor kommer bildene her.

bukse - cubus//hettejakke - cubus og glitter//tskjorte - match

hva synes dere om bildene/antrekket?

♥MIA

Smoothie and costume after school

Hei dere!
Mobilblogger nå får jeg har ikke fått kamera enda, men det er på vei. Jeg og Mia spilte inn romvideo i sommer ferien som kommer snart. Etter skolen i dag trakk jeg smoothie og leste costume. Nå skal jeg snart spise middag og etter det så drar jeg til fotballplassen og spiller kamp gleder meg!

Hva har dere gjort?
Vær så snill og svar i kommentarfeltet!!
-Mina

TODAYS

Hei!
Har en trist nyhet, finner ikke kameraet mitt, så derfor har jeg ikke blogget på pcen. I går så var jeg hos Aase, vi koste oss og hadde det kjempe gøy:-) på skolen i dag så hadde vi en sånn kjedelig dag, vi hadde samfunnsfag/matte 1 time, matte/engelsk i 2 time og engelsk hele siste time... Kjedelig dag med andre ord, det kan være gøy, men det ble bare så mye av det samme. Det positive er at i matte/engelsk sitter jeg ved siden av Mina:) vi hadde en sånn Løko greie i engelsk, mens vi gjorde det så satt vi å planla bloggjubileumet vårt som bare en om noen få dager, mandag neste uke, tenk at vi har hatt bloggen i 1 år snart!! Utrolig for meg. Har bare slappet av hjemme i dag (<3) spilte monopol med mamma i kveld, på mobilen da, gidder ikke å spille på brett(haha, neida)

Beviset på at bildene mest antagelig vis blir bedre med blits;)

Minni ble litt nysgjerrig på eplet mitt i dag, haha^

Fant ut at kamera lå på pulten...

Hade
<3MIA

Smoothie oppskrift

Nå skulle jeg gi ut verdens beste smoothie!!
Dette trenger du:
-frosne jordbær
-frosne blåbær
-frosne bringebær
-vanilje saus
-juice
-litt fløte vis du vill ha den mer søt og skummete

Dette gjør du:
Ta en halv pose/kurv jordbær og litt juice og bland sammen. Så tar du litt blåbær og litt juice og blander. Etter dette tar du like mye bringebær som du tok jordbær og litt juice og blad sammen. Isteden får yoghurt tok jeg vanilje saus som ble kjempe godt! Og litt fløte. Ta opp i jucie så den blir rennende og bland det i blender. Blir den får tykk så ta i mere jucie, blir den får tynn ta i en banan eller mere bær.

Sånn er det jeg lager min favoritt smoothie. Pleier av og til og ikke bruke jordbær men nå gjorde jeg det. Den smaker himmelsk!

Liker du smoothie? I allefall må du skrive en oppskrift i kommentarfeltet nå!!:-)


Idag har jeg hvert på skolen , hos bestemor å spist god suppe og på Gjøvik på lille søster sin fotballkamp!:-) har hatt en super dag!!

-smoothie mina :-)

FOTO #3: hvor jeg redigerer

Da er det på tide med nytt foto innlegg. Denne gangen skal jeg vise dere hvor jeg redigerer bildene mine på pc og på mobilen!

MOBILEN:

♥Photowonder-en bra redigerings app, der du kan redigere nesten hva som helst. Pleier og redigere lyset i denne appen.

♥Pixlr- Det finnes 2 pixr apper jeg bruker ikke pixlr omatic men den andre. Der redigerer jeg lyset eller effekt. Og av og til skrift.

♥Whitagram- Til og få hvit ramme rundt bildet.

 

PÅ PC:

♥Ipiccy-der lager jeg headere og de overskriftene. Bruker dette til alt mulig!

♥Pixr- redigerer lyset og skrift

♥Picmonkey- Der lager jeg alt mulig.
redigert i www.ipiccy.com. Jeg redigerer bilde lysere og med mere farger.

Håper dere likte innlegget!

Mina

Sliten og trist og glad

Hei dere!
Igår hadde jeg og laget en drit hard trening. Vi jogget 4km og hadde intervaler opp en lang bakke. Du lam si vi var en sliten gjeng! Vi hadde også tautrekking. Dårlig nyhet.. Handballl laget må kanskje "stenges" på grunn av at vi ikke har trener:(( Da må vi bytte klubb.. ER DET NOEN HANDBALLTRENERE SOM VIL BLI VÅR TRENER?? SEND MAIL PLEASS!! Vil virkelig ikke bytte klubb! Vi har en så fin gjeng!
Uansett til den glade delen! Første og andre skole dag gikk supert og jeg har fått meg iPhone og har bestilt kamera! Nå blir det bra blogging!:)

Nytt deksel!
Mina

I det siste

Hei:-) sorry for at jeg ikke blogga i går eller før der, før der så var det en sånn "familiedag" vi var på gjøvik(vert utrolig mye der i det siste, for å være meg) vi var på cafe, bilder lengre ned:-) på søndag slappet jeg egentlig bare av, hadde tenkt å blogge på kvelden, men så måtte jeg fikse en del ting til skolen som starta... I dag så sto jeg opp dusja, osv. Prøvde å krølle håret, det gikk sånn passe, glemte å ha i hårspray, så det gikk ut med en gang.. Så deltok jeg i en sånn konkurranse på instagram, la ut bilde på bloggen sin insta, siden den er ÅPEN, og alle kan følge oss:-) vi heter hairandnailblogg! Så var det til skolen, skolen var helt grei, fint å se folk igjen! Vi hadde to "sommer-timer" og "gym" vi gikk en liten tur, så etter det så trente vi kjeven, med andre ord, så babla vi i vei, haha! Etter skolen var det håndball-løpe-trening, vi hadde en sånn dritt løpe øvelse, (vedder 100kr på at jeg er støl i Morra, mye penger for en som selv har 0kr...) og dra kamp, og en sånn rar greie. Så var det foreldremøte, hvi barna fikk være med, vi var med, fordi møtet handla om at vi ikke finner en trener til oss, og bi kanskje må splitte oss og gå til nye klubber... Vel, det var vel det:) nå kommer bildene

Ha en fin kveld:)

<3 mia

.
Jakke-Cubus Bukse-Carlings

Her har dere det jeg skal ha på meg i morgen! I helgen har jeg hvert på fåbergcup i fotball med laget! Vi vant 3 og tapte 2! Hadde en super koselig helg med alle sammen!♥

-Mina♥

Min sommer 2013

Hei dere!

Nå skal jeg lage min sommer 2013 til dere, der jeg oppsumerer denne sommeren. Dere skal også få en sommer 2013 video og så skal dere få blogg åre video.26 august har vi blogget et år og da skal vi oppsumere det i en video! Vi sier at sommeren startet i mai får meg da.


Mamma og Pappa giftet seg i københavn så vi og hele familien var der. Koslig! Vi var på tivoli og vi gikk i byen. Spiste på en av københavns beste resturanger og hadde det veldig gøy!Jeg,Pappa,Mamma og lillesøstrene mine var 1 uke i herlige Rhodos! Det var et super fint hotel med stranda 40 meter unna! Savner det! Hadde det topp hele tiden og ble en del solbrent..


hehe står på henda i bassenge..

Jeg,Bestemor og lillesøstrene mine var på hytta i 5 dager og det var utrolig fint vær! Mamma,Tara,Tante ,onkel og søsken barna mine og hunden dems var og med på hytta i et par dager, Kjempe koselig på hytta! Vi badet og gikk turer hver dag!

Så var vi i Kragerø i 3-4 dager som var kjempe kjempe gøøy! Vi badet og hadde det sykt gøy! Fikk nye venner og grillet og koste oss utrolig mye!

Så har jeg hver MASSE med venner og vi har gjort så mye gøy! Overnatting i telt, Døgning,Overnattinger,Spist på egon,Tatt bilder, Hvert på stranda og laget så mange fine sommer minner!Elsker vennene mine!

Så har jeg hvert to ganger i oslo. En gang sov jeg og familien på hotell og gikk i byen, på aker brygge og var på tusenfryd og koste oss og den andre gangen var nå her om dagen med mamma,bestemor og lillesøstrene mine!
Så har jeg familien og bestemor, farmor og onkel og hele familien egentlig hatt masse grilling hos dem og hos oss. I går var vi hos farmor og grilla som var koselig! Jeg elsker grillmat!

Det var egentlig alt jeg har gjort denne sommeren! Har også hvert en del hjemme og på bær plukke turer. Har hatt en super sommer 2013 akkuratt som forventet! Håper dere har hatt en super sommer 2013, men husk det er sommer ut august og det kan bli fint i septemper!

-Mina!

.


i går var jeg hos mina! vi hadde det kjempegøy og gjorde mye rart, vi lagde også en video, vet ikke helt når den kommer ut. vi forsket oss også litt med neglelakk, prøvde på sånn "shade" greie (SE HVORDAN LITT LEGRE NED PÅ www.friidaaa.blogg.no ) men fikk det ikke til, så da ble det bare noe enkelt... her er noen bilder

 

hei, i dag har jeg, ane, mormor og morfar vært på vitensenteret og cc! her er innkjøpene

 men nå må jeg stikke

♥mia

.

Hei dere! Her er innkjøpene fra oslo:
Bukse:Carlings---Lillagenser Cubus---Hettegenser Cubus---Treningstopp Hm--

Mina:-)

InspirasjonHer har dere litt inspirasjon!

Håper dere liker det!♥

Mina♥

god morgen

hei dere♥

i dag så våkna jeg 06.54 og da hørtes det ut som at mina sa: mia, mia, er du våken... og at noen pressa en finger inn i ryggen min, ekkelt... men så sovna jeg igjen da, haha....

nå har jeg akkurat spist is, namnam... har egentlig ikke gjort noe annet en å slappe av i dag.

namm♥♥ fløte is, karamell, crisp og sjokolade♥

ha en fin dag og en god morgen

♥mia

Oslo

Hei dere! Igår etter at jeg hadde gått tur med Tara, dro jeg, mamma, lillesøstrene mine og bestemor inn til oslo. Vi kom inn ca 12 og lette etter parkering i en evihet.. Så når vi endelig fant parkering så gikk vi og så litt i bogstavveien. Bestemor hadde med niste så vi spiste det:-) Etter vi hadde spist dro vi ned til Karl Johan. Vi kikket i butikker og jeg fant meg litt som dere skal få se. Så gikk vi ned på Aker Brygge og da ble det plutselig super fint vær! Vi spiste middag på TGI fridays og jeg spiste hamburger. Nå skal dere få se bildene. Innkjøpene kommer senere i dag eller i morgen♥Så gikk vi ut og så litt på tjuvholmen mens jeg spiste SHAVE ICEE de har shave ice namnam!Jeg som bare trodde de hadde det i drammen??heh♥ Jeg kjøpte de i en av de isbodene på Aker Brygge, like ved fridays.Så dro vi hjem etter en super fin tur!♥


Bilder: Bogstavveien,Akerbrygge,Hamburger,Shaveice,Tjuvholemen

Mina♥

Dagen

Hei dere<3 har ikke gjort noe i dag, digg;-) planlegger en sånn dag i Morra også, tenkte å kanskje ta noen bilder da, hva slags vil dere ha?? Jeg må forberede meg på skolen, begynner på mandag, huff huff... Så jeg legger meg tidlig, siden jeg må opp rundt 7 tida, da blir det ikke så mye "tapt" søvn, med andre ord, legg deg tidlig hvis du ikke vil være så himla trøtt om morgenen og på skolen:-)

Glemte vist å beskjære dette bildet... Har fått helt dilla på forskjellige Pretty Little Liars bilder...

Haha:-) elsker denne:):) for dere som ikke vet det, så er det en rød kåpe, som er litt mystisk, fordi det er en dame/jente som forfølger dem med en rød kåpe, som de kaller "red coat"

Natta:*

Dagen i dag+fotballkamp

Hei dere! I går til i dag har Anna ligget over hos meg:-) Vi har laget smoothie, spilt playstation, kost med Tara og Kaninene og tatt bilder. Så spiste vi middag før Anna dro. Så skulle jeg opptil Anna får jeg skulle sitte på med Anna til fotballkamp:-) Vi vant! 5-2 eller 6-2, heh husker ikke helt..:-) Nå har jeg dusjet og skal ta et kakao så her har dere et gammelt smoothie bilde også får dere to kjolebilder som jeg tok i overigår og så outfit i dag:-)

SMOOTHIE:

♥Bringebær

♥Blåbær

♥Yougurt

♥Jucie

 

Topp arva av ei jente♥Bukse ginatricot♥Kjede accessorize♥

Håper dere hat hatt supre dager!

Klem Glad jenta Mina♥♥:-)

dagens bilder

hei.

lenge siden sist? vel, aase var her i går, vi hadde det kjempegøy, slev om det var sprut regn og sol hvert 2 minutt... kunne klart med med bare sol jeg, haha. etter at aase dro spiste jeg middag. vi hadde det kjempe gøy, igjen, hahha! vel. det var gårsd dagen, i deg har jeg ikke gjort noe egentlig, digg det. tok noen bilder akkutat. håper dere liker dem♥


klarte ikke å bestemme meg for hvilket som var best..
haha, litt teite bilder kanskje, men jeg kjeda meg litt.

♥Mia

sommerens innkjøp 2013

Hei dere! Her er da sommerens innkjøp i video blogg. Det var vell ikke alt men det var det meste. Har noen ting jeg kjøpte i Rhodos som jeg har vist før som jeg ikke gidder og vise igjen.

 

 

 

 

Håper dere liker den! Mina♥

innkjøpsvideo

hei dere♥ her kommer endelig den innkjøps videoen jeg prata om. altså så la jeg den ut i går, men jeg orka ikke å legge den ut, så her kommer den♥ fant ut at det var noen andre en jeg som hadde sett den, for jeg så ikke på den mer en en gang i går, og det var 3 visninger... hahah

håper dere liker den♥

hva likte du best?

♥mia

Spørmållsrunde - motsatt

Hei dere:)
Dere kjenner til konseptet med spørsmålsrunde, så jeg har gjort det motsatt. Lagde en quiz til dere:) den er litt rar i starten pga at den egentlig var min i starten, men så ombestemte jeg meg, og da kan man ikke endere den igjen. men HER er linken til testen. bare trykk på >HER< så kommer du direkte til siden.

Fått et nytt bakrundsbilde på pcen:)

Mia

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits