HYTTA

hei!

nå er jeg på hytta. vi koser oss veldig! skal hjem idag da.. vi har spist god mat, spilt kort, gått tur med tara og slappet av. i morgen skal vi sannsyneligvis til Bø sommerland! jeg gleder meg veldig!

her er noen bilder fra hytta!!

-Mina

ootd- fra i går

KRETA DAG 1

Lokal tid: 20.53

Hallo!

Nå er jeg framme i kreta etter en lang og slitsom dag, selv om dagen har vert lang har den også gått utrolig fort. Vi dro hjemmefra kl 03.00, flyet skulle gå 07.00 men var 1 time forsinket, noe som var celdig kjedelig. Flyturen gikk både sakte og fort.. Den varte i 3 t og 55 min ca. så tok vi buss til hotellet som tok kanskje en og en halv time. Vel, så fikk vi rommet skifta til badetøy og badet litt i basenget, men det var litt varmt vann i basenget så vi gikk til havet... Jaja. Når vi kom tilbake var vannet på hotellet borte så vi får ikke dusja eller gått på do eller noe sånt... litt kipt da. Nå har vi spist og jeg har stukket av til en sånn lounge/bar/greie hvor det er internett og sitter her og blogger da.. Nå kommer noen bildetr fra vi var på stranda. Sa jeg foresten at det er sinnsykt fint her??


Lager foresten en Kreta 2024 video. Noen som gleder seg? for det gjør jeg

PAKKER I POSTEM//INNKJØP

HEI!

Nå sitter jeg mest sansynligvis på flyet. Her er noen ting jeg har fått i posten og noen innkjøp

PAKKER I POSTEN


IPHONE 5C


En skole dagbok fra personligalmanak.com (?)

INNKJØP

MIA

BUHU

holaa

nå har jeg 3 ting jeg kan være sur over:

? terror gruppa som kanskje kommer

? at mia drar til kreta( kommer til å savne henne sykt:( men hun må kose seg )

? og at jeg må på legevakta fordi jeg har så utrolig vondt i øret:( auauau det gjør så vondt...

jeg får ikke badet nå eller pga øret.. håper det går over:) nå må jeg dra. god tur til Mia:)

-mina

Tilbake. Nesten

Hallo!

I går kveld kom jeg tilbake fra sommeris, selv om jeg egentlig i skulle trene i dag. Grunnen til det er at i natt så drar vi til Kreta!! JIPPI! Gleder meg sinnsykt mye. Så nå har jeg pakket ut og har begynt med å pakke igjen, litt enklere å pakke nå siden det er bare sommerklær og ikke noe sånn: Det begynner kanskje å regne så da må jeg ta med meg lang bukse og lage gnesere. Klærene tar desuten mye mindre plass i kofferten. Deilig! Jeg skal forhons publisere et innlegg for i morra. Gleder meg til dere får se hva det er.... hehe. nå må jeg nesten gå tilbake til pakkinga da:)


elsker å pakke. egentlig ikke da men. Jeg skal blogge i Kreta fordi jeg tar med meg elskede mac....

Mia

tusenfryd, bading og venner

heei

igår var jeg og aase på tusenfryd. vi koste oss veldig. vi kjørte speed monster mange ganger. det begynte plutselig å regne da men det var rett før vi dro så det går nok bra.

idag var Mie her og vi badet i bassenge og i mjøsa. på skiblander brygga møtte vi david simen emma og mathilde. vi hadde det super gøy. nå må jeg sove natz!

forresten flere som er redd terror greia? jeg tenker på det hele tiden:( huff. men stay posetive :)

MINA<3

NY HEADER+badeee

HEIHEI!


Hva synes dere om den nye headeren? Veldig enkel med også sommerlig med sommerfugl og marihøne. Hehe som dere sikkert har skjønt så liker jeg tekst headere! Idag og som de alle andre dagene i det siste har jeg hvert med vennene mine fra her jeg bor og badet og vi har kost oss. Idag badet vi på fastland. Senere i kveld blir det kanskje kvelds bad. Hehe sånn er det vær dag. Vi bader på dagen og på kvelden.

Ha en fin sommer videre!

Minaa

ETTER EN UKE SOMMERIS

Hallo!

Nå er jeg tilbake.. Blogg.no appen klikka så jeg fikk ikke blogga derfra. Fikk bare med litt av teksten... Jaja. Senere i dag skal jeg tilabake fordi jeg hadde en liten "pause" hjemme. Det var kjempe gøy og jeg ble kjent med såå mange nye folk. Jeg fikk også trent en del( seølvfølgelig) og jeg driver med et nytt løp(blir ferdig neste uke). En av dagene jeg var der så knuste mobilen min. Det var å torsdag troor jeg. Så hvis du ikke har fått tak i meg så er det derfor. Men jeg hadde den gamle hvite iPhone4 som jeg bruker til den nye jeg har bestilt kommer. Jeg gleder meg veldig til å dra tilbake og være der en uke til. Selv om mange fra min klubb ikke skal dit denne uka så er det jo mange andre folk der. Men nå må jeg gå.. 


jeg møtte mina og aase i går etter at jeg kom hjem i går og mina fant en stoor firkløver.

Mia

RANDOME BILDER

BURSDAG

HOLA!

Idag feirer lillesøster bursdag.eller hun har ikke bursdag i dag men vi feirer familie bursdag i dag. Nå har jeg ryddet rommet, pakket ut fra danmark, vasket badet og bakt brownies. Nå skal jeg barr støvsuge oppe så er jeg ferdig. Vi tre søstrene har på en måte en egen etasje oppe. Der vi har en stue og et bad som vi må rydde og vaske osv. Nå må jeg gå hadee. -Minaa

VENNER

holaa

idag har jeg hvert på gjøvik og møtt noen super søte og snille venner av meg! vi så film, spiste muffins og koste oss veldig! nå skal jeg kanije møte vennene mine på feltet så hadee!:-)

FIN DAG

Beskriver dagen min med ord:

Fin-morsom-varm-kald-moreller-spyttekonkurranse-bade-svømme-sykkel-strand-kos-venner-bestevenner-toast-sjokolade-kanin-hund-tur-grilling-familie- trampoline- telefon- latter- latterkrampe-falleavsykkel-stein- katt-facetime-bilder-vine-melk-natta

SOMMERIS DAG 1

"ta et bilde til. tærene mine smilte ikke"

haha

Mia

V I D E O

Hallo!

Nåå er det på tide med video. HUSK Å TA PÅ 720P FOR BEDRE KVALITET.


Hva synes dere om videoen?

Mia


Pakkedag

Hallo!

I dag har jeg slappet av og pakket en del. Jeg kan ikke tro at jeg drar i morra. Er fortsatt noen ting som skal pakkes, blandt annet litt klær som jeg har funnet fram, toalettsaker og sko... Jeg jobber også med en pakkevideo. Jeg har ikke redigert så mye så det skal bli fortest mulig å redigere det jeg filmer i morra. For edt blit sprøtt med en film der mesteparten er redigert og slutten nesten ikke er redigert i det hele tatt. Jeg skal være borte i to uker, men skal hjem etter siste trening første uka og har ca en dag til å pakke til uke to.
som dere ser er det en del som er pakket:)

Men n må jeg stikke folkens. HADE

MIA

BILDER

Hei!

Tenkte å vise dere noen bilder:

HENGESTOL

Hallo!

Nå har vi fått hengestol ute og jeg er bare helt in love with it. Såå deilig å sitte i. ellers har jeg bare slappet av i dag og lest i "Bobs bok". Bob er så søt. Nå må jeg snart klippe gresset.


MIA

SOMMERNEGLELAKK
Vet at bildene er veldig dårlige men måtte bare ta dem fort..

 

BILDER FRA STRANDA

Hva synes du om bildene?:-)

?Mina

SOL I DANMARK

heihei!

Nå de siste dagene her i Danmark har det hvert 30 varme grader og full sol!! I går var vi på standa hele dagen og det skal vi nok i dag å. Nå sitter jeg ute og drikker eplejucie og venter på frokost.

Gruer meg så til å dra herfra.. Det er såå fint her!! Vi har også hvert i en dyrepark. Det kommer bilder med speilreflekskamera når vi er hjemme igjen! Ha en fin dag!!

-Mina

Sool

hallo!

nå har jeg hatt en liten ferie, som dere kanskje skjønner. er egentlig i Oslo nå, så blogger fra mobilen. hehe. jaja. i dag har jeg fått noen ting til skolestart(gjelder å være tidlig ute) og badet på en Strand like i nærheten. det er jo glovarmt ute så vi trengte å kjøle oss litt ned for å si det sånn. i går fikk jeg låve en bok av mormor. den heter "en gatekatt ved navn Bob" åååå. så fin bok! jeg elsker den. så nå Har jeg begynt på oppfølgeren: "Bob's bok"

bob er jo bare såååå søt da. må virkelig finne en video av han på you tube da?3

Mia

FREMME I DANMARK

Heei!!

Da er jeg fremme i Danmark! Kom i går og veldig sliten etter en laaaaang biltur.. Hytta vi bor i er såå fin og de ligger like ved havet. Idag har vi hvert i BonBon land som er noe ala tusenfryd! Vi koste oss veldig! Vi kjørte en av de beste berg og dal banene jeg har kjørt. Åå det var så gøy! Så dro vi til en super fin Strand med såå fin og myk sand. Havet var såå varmt og det var 25-30 grader! Det var som å være i syden!!

snakkes senere!
-Mina

HEI

Hei!

Jeg er tommere en noen gang for overskrifter. Aner virkelig ikke hva jeg skal skrive der oppe... jaja. I dag har jeg for det meste slappet aav og sett på 3 bryllup, fordi jeg ikke fant noe bedre å se på. 


hehe. når jeg tenker over det begynner det å bli gnaske mørkt på rommete mitt. hehe. Jeg drar snart på sommeris(treningsleir) og for å få litt variasjon på innleggene mine så kan jeg lage en pakk med meg video. Jeg har foresten tenkt å blogge fra der og ikke forhondspublisere fordi det har jeg ikke tid og inspirasjon til:)

Mia

PS: HAR NOEN TIPS TIL EN SERIE ELLER FILM Å SE PÅ VIAPLAY????

LITT SYK

Heihei:-)

Idag har jeg følt meg litt dårlig. Vondt i halsen, hodet og bare hvert slapp. Jeg drar til Danmark i morgen da noe jeg gleder meg kjempe mye til! Vi skal se på dyr i en super kul dyrepark, shoppe i København og ha det sykt gøy i tivoli. Jeg gruer meg til å kjøre helt ned dit da. 10 timer med pause.. Jaja vi tar båten
Opp igjen da:-) heldigvis er det Internett der da så jeg får kanskje blogget litt.

-Mina

SUMMER


Mia


HAVE FUN IN THE SUN

Heei???

De siste to dagen har det faktisk hvert veldig fint vær så jeg har utnyttet de med bading, venner, trampoline, jordbær, kveldsbad, sims ute, solt meg og kost meg. Nå ligger jeg på trampolina å blogger.

Idag har jeg hvert hos oldemoren min. Vi spiste mat, lekte og koste oss. Så dro vi nedom cc får å kjøpe flippflappere! Skal jo på ferie på lørdag så ja!

Har du hatt det gøy i sola?:p
-minaa

LONG TIME. NO SEE

Hallo!

Begynner å bli lenge siden sist. Men i helga hadde vi besøk og jeg var i bursdag i Oslo. Jeg skal ikke komme med en annen unskyldning i går enn at jeg ikke orket.... jaja. Nå er jeg tilbake. Idag har jeg sittet på youtube og laget en god frokost og sittet på youtube. ♥ #youtubelife ♥ Vel nå kommer snart Aase og vi skal sikkert spille sims, haha. Jeg skal bare slappe av fram til det, :-) 


Ha en fin dag

Mia

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits