Bilder fra de siste ukene

Hei dere!
Beklage for vedens værste blogging.. Ingen kamera bilder only iPod. Jeg tar jo bare bilder med den så vis dere vil ha blogging som har nye bilder så blir det mye iPod. Her er noen bilder fra de siste ukene, ting som har hvert gøy:-)

1 og 2 tusenfryd// 3 Oslo/Karl Johan//4 bursdag til søskenbarnet mitt//4 og 5 stranda//6 hytta:-)//


Dette har hvert gøy de siste ukene. Masse mer også da! Gleder meg EØS sykt til å lage sommer 2013 video og sommer2013 oppsummering, men det trist og tenke på at sommeren går så fort og allerede går det mot mørkere tider.. Vinteren nærmer seg og jeg blir trist av og tenke på det. MEN takk Gud for en av verdens beste sommere og det fine været! Wow jeg er fornøyd med sommeren. Den er jo ikke over enda men 2-3 uker igjen vell?
Vell dette ble et klagene innlegg.. I går overnattet jeg hos bestemor med nesten alle søskenbarna mine. Veldig koselig:-) i morra skal nesten hele familien på fjellet og jeg pappa og lillesøss skal kanskje sove i telt der:-)
I stad spiste vi vafler og lekte:-)

-Mina

this summer, have been the best!Hei dere!

Igår etter jeg blogget så dro vi på multetur til den ene hytten min. Både farmor,bestemor og onkel var med, og min familie. Det var kjempe koslig det! Vi plukket multe(målte utales det, det er et orange bær på fjellet,åser) i ca en time. Jeg plukket litt blåbær også da:-) Etter det så dro vi oppigjen på hytta og spiste middag og lekte,På tur hjem kjørte vi en del om, som var gøy. En fin dag med familien♥

Idag så våknet jeg og var helt sinnsykt støl! Var enda værre i går. Haha jeg og ingerid turnet litt i hagen og, jepp da ble vi støle!Fant foresten ut at papap har kjøpt en hel kasse med jordbær vi skal fryse ned! Da blir det smoothie,kaker og jordbær med melk i vinter også da♥

Idag tidlig dro vi til gjøvik,jeg og mamma. Mamma skulle klippe seg halv tov og mens hun gjorde det gikk jeg rundt og så i butikker. Har rydda litt på rommet også. Så dro vi til stranda og der var vannet kaldt, det føltes varmere etter hvert da. Der møtte vi bestemor,Tanta,onkelen og søsken barnene mine. Vi badet litt til og ga mat til endene. Haha de dukket og plutselig var alle borte i vannet,men så sprat de opp igjen.Finfinfin dag i dag:)

Mia er i danmark. Hun har hvert på rhianna konsert i oslo og nå er hun og koser seg der.

//google<we♥it

Denne sommeren har foresten hvert perfekt! København-Rhodos-Kragerø-Hytta-Oslo-Venner-Grilling-Familie-Bading-Mat-Bilder.Gøy

Gleder meg til oppsumerings innlegget som kommer i slutten av august!

Ha en super dag,nå kommer det besøk!

Mina♥♥

I am happy

Hei dere!
Beklager for at jeg ikke har blogget de siste dagene, men det har hvert veldig travelt. Jeg blogger på ipoden nå fordi jeg ligger i senga. De siste dagene har hvert morsomme etter Oslo. På fredag dro jeg på stranden for og møte Ida. Vi var der ca en time før Anna også kom. Da badet vi og koste oss. Så måtte Ida dra, så da var jeg og Anna igjen. Vi spiste blåbær og koste oss. Så måtte Anna dra, men vi hadde avtalt overnatting hos henne. Jeg skulle foresten etter stranda en liten tur til oldemoren min med mamma,bestemor og lillesøssa. Vi var der ca en og en halvtime før vi dro ned igjen. Da kjørte mamma meg til Anna. Der koste vi oss utover kvelden og til bilder på jordet.

På lørdag stod vi opp halv ti og gikk ned og laget oss frokost og iskakao. Så hoppet vi på trampolinen før vi badet i sprederen og blukket bringebær:-) Så etter det lasta vi in bildene på pc og gjorde masse annet morsomt.
Når jeg ble hentet skulle vi vist rett til Mjøsa og badet.(kl18) Det bar godt! Når vi kom hjem grillet pappa og vi fikk fisk og baktpotet. Etter det dro vi enda en gang og baden men nå til en elv ikke langt unna der pappa kommer i fra. Det var skikkelig morsomt! Vi hoppet fra steiner og det er sykt dypt det!

 

 

Her er det bildene
Håper du har hatt noen supre dager!!
-Mina :-)

Travle dager

Hei dere
Sorry for at jeg ikke blogger på pc, men det er ganske travelt.
I går var jeg jo på RIHANNA KONSERT(bilder og video kommer i egene innlegg), og det var super gøy, hun smilte og var glad, i motsetning til hva VG sier... Før konserten var vi jo på Sandvika storsenter, jeg shoppa, innkjøpene kommer etter Danmark:) så var vi en tur på stranda, det var deilig, fordi det var så UTROLIG varmt... Så spiste vi og dro på konserten. I dag var vi på stranda før vi dro hjem og spiste middag, så pakket vi resten og kjørte hjem til Toten:) nå har jeg vært hjemme en liten stund, og har pakket til Danmark, vi drar i morgen tidlig nemmelig.... BTW, sangen til rihanna videoen er MOTHER MARY, mest fordi
1 den var den første
2 den var kortest, så da tar det ikke då lang til å laste opp til YouTube
3 den kan jeg ikke helt, så det er den eneste jeg ikke synger på...
Men nå må jeg stikke å pakke resten:)

Jeg og tante fant en kul "butikk" på Sandvika, hvem kan gjette hvem som vår min?

Blogges
Mia

Oslo:-)

Hei dere!
Kom nettopp hjem fra Oslo og det har hvert 3 supre dager i byen. På tirsdag så kom vi til hotellet og etter det gikk vi litt rundt i byen og så spiste vi middag i Karl Johan :)

På onsdag tro vi på tusenfryd og det var kjempe gøy. Jeg tok speed monster får første gang og jeg elsker den! Åå herregud såå gøy den er!:) så spiste vi middag og kjørte mot Oslo. Da stoppet vi på ingierdstrand og badet:)

Idag dro vi til Karl Johan og shoppet. Fant ikke såå mye men det jeg fant var fint. Etter det dro vi på Frogner badet og badet:)

Det var min tur, hvordan har deres dager hvert?:-) god tur til Mia på rihanna:)
Nå kommer torden været hit så snakkes..
Mina

Dagen

Hei dere<3
Var på IKEA i dag, huff... Etter å ha vært på IKEA i noe som føltes ut som 100 timer var det deilig å ta av skoene og gå barbeint i gresset hos tante:) skulle feire bursdagen hennes! GRATULERER MED DAGEN TANTE LINN:-) har ikke gjort så Detroit mye mer i dag da:) planen for i Morra er å kanskje bade litt, #Sandvikastorsenter og kjøpe converse og litt dill dall, og selvfølgelig RIHANNA KONSERT:):):):) gleder meg syykt!!!!

Kjørte forbi denne fiine båten i dag, så da måtte jeg ta bilde:)

<3mia

Oslo

Hei dere<3 i dag tidlig etter frokost dro jeg, ane og mamma til Oslo, vi dro tidlig fordi vi skulle til Ingierdstrand, en kjempefin Strand i utkanten av Oslo, det møtte vi en av mammas venner, vi koste oss<3

Ane fant maaaange #hjerteskjell (det frista)

Vi fikk en god plass nerme vannet

#snackajack #nam

Mye sand på føttene....

I morgen tidlig drar vi på IKEA, JIPPI!!! Haha, etter det drar vi i bursdag til tante Linn:) blir der til etter konserten(SPØR IGJEN, HVILKEN SANG VIL DERE HA I VIDEOEN:

SÅ HVEM VIL DERE HA?) og så kjører de meg hjem dagen etter, dagen etter det drar vi til Danmark, altså så skjer det ganske mye nå:) skriver dette her siden jeg ikke vet hvor mye blogging det blir framover, men skal gjøre mitt beste:)

Ikke lenge igjen nå:)

Mia

Oslo bby

Hei og god morgen!

Nå staraks så drar vi til oslo og skal sove der på hotell i to netter, Har laget en liste om hva jeg skal rekke så her er det!

♥Klippehåret

♥Gå i karl johan

♥Være på akerbrykke

♥Ny olashorts

♥Hettegenserjakke grå

♥Frognerbadet

Har jo hvert i oslo veldig mange ganger. Tanta og Onkelen min bor der og har vært der med familien mange ganger. Det er 1 time og 30 min og kjøre så det er ikke langt. Uansett nå skal jeg vise dere dagens outfit:)

Shorts//Cubus//topp//???//tilbehør//??

Blogger på pcen med tok bilder med modilen!Blogges!

Mina 

Siden sist:)

Hei dere:) i går så glemte jeg helt å blogge, tror egentlig at jeg ikke orka, fordi jeg hadde vært på leir, ikke sliten der og da, men etterpå var jeg egentlig helt kjørt... Var på Hekshus med Aase etter at jeg kom hjem, for hun dro til Spania natta etter. Vi kjørte svanebåt, til dere som ikke vet hva det er så er det en tråkkebåt formet som en svane:)
I går gjorde jeg egentlig nesten ingenting. I dag dro vi tidlig på shopping, kjøpte bare sånne kjedelige ting, når jeg kommer hjem fra Danmark skal jeg ha innkjøpvideo som er fra sommeris, konserten og Danmark.
Men nå må jeg stikke:) hade

Prøvde å flette meg selv i dag, gikk ikke så bra

<3Mia

NORSK SOMMER ER BEST!

Hei dere!

Nå har jeg innsett att det er like fint eller finere og være hjemme i norge, Bade i mjøsa, grille,være med venner og sove i egenseng, enn og være i syden. Helo selføligelig er det supert og være i syden, men i dag var vi på fastland og det var supert vær og det var som og være i syden. Skal foretsen til bake til fast land tror jeg med ida kl 1800. Så denne dagen blir best! Nå lukter det grill mat i hele huset og ute så da er jeg klar til og spise så vi snakkes!Imorgen drar jeg til oslo på hotel! Gleder meg! Nå spiser jeg før fastland med bestii!♥

___________________________________________________________________________________________________________________

22 juli:

Kjære lesere!

Idag er det dagen som var for 2 år siden. Denne dagen klarte en man og se 77 dø og mens han drepte du uskyldige så smilte han.

Han klarte og skyte ungdommer rett ned og han satt en bombe i oslo.

Dette er forferdelig og jeg synes så synd på dere som har mistet noen at det er helt fælt!

WE WILL NEVER FORGET ! #utøya #pray #prayforutøya #prayfornorway

Jeg skjønner ikke at en man klarte og se noen dø, når det tilogmed var hans feil!

Norge står sammen som en hel familie!♥

______________________________________________________________________________________________________________________

-Mina♥♥♥Hytte bildene

Hei dere! Her kommer hytte bildene. Er hjemme nå! Har hatt det kjempe fint på hytta:) vi har gått tur på fjellet og badet. Jeg har malt en benk og et bord og vi har laget god mat alle dagene! Hatt det super koselig på hytta! Nå det det igang med blogging igjen!

Haha se! Midt i bilde er det en elg! Det var jeg som så den og ropte ELG så kom det mange og så på den:)

Synes du det så gøy ut? Det var det!
Mina

#sk8hamar

Hei dere<3 tenkte at siden jeg har funnet Internett skulle jeg blogge. Har hatt det kjempekoselig denne uka, og har egentlig ikke lyst til å dra... Men jeg har savnet alle de andre vennene mine<3 akkurat nå sitter jeg og ser på at Annabel, Amanda og en fra TSK som heter Elisabeth trener, og resten fra TSK da<3 men må stikke:) slenger til noen bilder

Se hva Vilde fant

Skøyte hilsen fra Mia<3

video: lenge siden sist?

Hei♥

forhondspublisert

tenkte jeg skulle ha en video i dag som mange kankje tnker:"hm, den var det lenge siden jeg har sett:)" så, aner egentlig ikke hvorfor jeg tok den videoen, men jeg hadde litt lyst♥ drar foresten hjem fra sommeris i morra... kommer helt sikkert til å savne det♥♥Mia

Hyttekos

Hei dere !
Nå er jeg på hytta. Skulle blogge i går men 3g klikka.. tiden har gått av til turer,være ute, leke, tegne og snakke. Igår gikk vi tur på fjellet og spiste vafler og pizza. Fikk tid til og lese det nye!

Se så fint vi har det!:)
-Mina

Kunstløp

Hei♥

Tenkte at siden  jeg er på sommeris, kunne jeg "lære" dere litt om kunstløp. De fleste opplysningene er fra wikipedia men resten har jeg skrevet selv, henter dette fra en gammel skoleoppgave foresten♥

Spørsmål: Hva er kunstløp?

Svar: Jeg tenkte vi kunne starte med dette enkle spørsmålet!  Kunstløp kan være mye men vi starter enkelt! Kunstløp er en skøytesport hvor man som individuell utøver, som par, eller grupper utfører piruetter, hopp og andre øvelser på isen, ofte til musikk. Det er internasjonale konkurranser i kunstløp, som f.eks VM og kunstløp er også en offisiell gren i vinter-OL. Det var også med under to sommer-OL, 1908 i London og 1920 i Antwerpen. Idretten er nært relatert til «show business», slik som det amerikanske fenomenet «spectaculars» hvor utøverne ikke blir bedømt av dommere. Etter viktige konkurranser går også de tre beste i hver disiplin oppvising for publikum og mange kunstløpere deltar i isshow både mens de er aktive og etter de har lagt opp. Sonja Henie er den mest kjente norske utøveren av denne sporten.

Spørsmål: Hva slags utsyr trenger man/litt fakta om utstyre

Svar: Den største forskjellen på kunstløpskøyter og ishockeyskøyter er at jernene på kunstløpskøyter har pigger foran på bladet. Disse piggene er spesielt viktig når man utfører hopp. Kunstløpjernet er bøyd fra front til ende med en radius på ca. 2 meter. Denne radiusen kan variere, og eliteutøvere velger jern tilpasset deres fysikk. Parabolske jern har også nylig blitt designet for å forbedre stabiliteten i landinger, satser, piruetter og generelt på isen. Jernet er også konstruert slik at det på undersiden av bladet er delt i to kanter ved en hulhet på midten. Dette er gjort fordi det alltid er fordelaktig i kunstløp å gå på ett skjær, inner- eller ytterskjær. Selve støvelen på en kunstløpskøyte er tradisjonelt laget for hånd av mange lag av skinn. Støvelen er stiv, slik at utøverens ankel er stabil. I det siste har man også begynt å lage støvelen av syntetiske materialer som lettere lar seg forme av varme. Disse støvlene er populære blant mange utøvere fordi de kombinerer styrke med lettere vekt enn lærstøvler og fordi de er enklere å «gå inn». Jernet er montert til støvelens såle og hel med skruer. Annet utstyr som blir brukt av kunstløpere er skumgummiputer som kalles «crash pads». Disse kommer i forskjellige utgaver. Noen er ferdig innsydde og tilpasset ulike områder av kroppen som f.eks. albuebeskyttere, knebeskyttere osv., mens andre er løse så man kan putte dem inn i treningsbukser på de mest utsatte områdene. Slike «crash pads» brukes som regel ved innøving av nye hopp for å beskytte mot smerte ved harde fall. Kallosjer er også mye brukt blant utøvere for å beskytte jernene når man går utenom isen fra steiner og annet materiale som sløver jernet. Skøytetrekk brukes ofte rundt jernene når skøytene ikke er i bruk. Disse absorberer fuktighet og beskytter jernet mot rust.

Spørsmål: Hva er piruetter?

Svar:

I kunstløp finnes det flere typer piruetter. Den mest vanlige er en ståpiruett. Der går man inn i piruetten på ett ben og trekker inn det andre benet og armene for at piruetten skal gå fortere. Dette er den enkleste piruetten som man lærer seg først. Kork er en piruett i sittende posisjon. I stedet for å gå rett opp, som i en ståpiruett, setter man seg ned. Piruetten gjøres på ett ben. Parallell er en piruett i flyverposisjon. I denne flyveren skal overkroppen og det ene benet ligge loddrett over isen. Kork og parallell er de vanskeligste piruettene. Alle piruetter gjøres normalt på venstre ben og at man roterer mot klokka. Men for å øke vanskelighetsgraden kan man bytte ben slik at man roterer på høyre ben, også mot klokka. Hvis man gjør en vanlig piruett og bytter over til en slik piruett kalles dette "byttepiruett" Hvis du gjør det samme i en kork, kalles dette byttekork og i parallell; en bytteparallell. I tillegg finnes piruetter som man bøyer ryggen bakover i - de kalles for "bøyepiruetter". Piruetter kan også utføres sammen. For eksempel at man først tar parallell, så inn i kork og til slutt i vanlig ståpiruett og/eller bøyepiruett og i tillegg for å øke vanskelighetsgraden ta byttepiruett på høyre bakover helt til slutt.

Spørsmål: Hva er hopp?

Svar:

Hopp består av at utøveren satser og hopper i lufta, roterer hurtig og lander på ett ben etter én eller flere rotasjoner. Det er mange ulike hopp, identifisert ved utøverens sats og landing, og antall rotasjoner øker vanskelighetsgraden. De fleste utøvere roterer alle hopp i motsatt retning av klokken. Enkelte «skjev-bente» utøvere roterer med klokken, og de færreste kan utføre hopp i begge retninger. I kunstløp er det seks ulike hopp. Ved alle seks hoppene er landingene bakover på høyre ben, og på ytterskjær (ved motsatt rotasjon av klokken), men de har alle ulike satser, som gjør dem forskjellige. Man kan dele inn i to kategorier av hopp, den ene hvor satsen blir gjort gjennom piggen (tå-hopp), den andre hvor hoppet blir utført direkte fra skjæret. De ulike tå-hoppene rangert etter vanskelighetsgrad(lett til vanskelig):

 1. Toe loop, hvor utøveren står bakover i satsen på høyre ben og på ytterskjær, og hvor man letter i det man setter venstre pigg i isen.
 2. Flip, hvor utøveren står bakover i satsen på venstre ben på innerskjær og letter i det man setter høyre pigg i isen.
 3. Lutz, hvor utøveren står bakover i satsen på venstre ben og på ytterskjær og letter i det man setter høyre pigg i isen.

Hopp som utføres direkte fra skjæret bruker ikke pigg for å lette. Disse inkluderer:

 1. Salchow, hvor utøveren satser bakover på venstre ben med innerskjær hvor høyre ben svinges rundt for å skape rotasjon og hvor man letter i det høyre ben svinges fra bak til foran.
 2. Slyngehopp (også kjent som Rittbergers), hvor utøveren satser bakover på høyre fot på ytterskjær og lander på samme fot og i samme skjær.
 3. Axel er det eneste hoppet hvor utøveren satser forover. Utøveren står her på venstre fot forover på ytterskjær og skaper rotasjon ved at høyre ben svinges fra bakposisjon til foran. Siden dette hoppet tar av forover krever dette en halv rotasjon mer enn de andre hoppene for å lande bakover. Det regnes derfor som det vanskeligste hoppet

Antall rotasjoner i lufta bestemmer om hoppet er enkelt, dobbelt, trippelt, eller kvadruppelt. De fleste mannlige elitekunstløpere utfører triple og kvadruple hopp, mens de fleste kvinnelige utøverene hopper de fleste triple, med unntak av axel, som vanligvis utføres som dobbel. Kun en håndfull kvinnelige utøvere har klart en trippel axel i konkurranse. I tillegg til hopp som utføres alene, kan hopp også utføres i kombinasjoner med andre hopp, eller i sekvenser. For at et sett med hopp skal bedømmes som kombinasjon, må hvert hopp ta av direkte etter landingen av det første uten noen trinn, vendinger, eller forandring av skjær mellom hoppene. Dette gjør at de eneste hoppene som kan være som nummer to i en kombinasjon er toe loop eller slyngehopp. For å lage hoppsekvenser med andre hopp som andrehoppet kan utøveren utføre et enkelt slyngehopp, men lande på venstre fot. På denne måten kan man direkte ta en salchow eller flip som andre hopp, men fordi landingen på venstre fot ikke regnes som hopp, vil dette ikke telle som en hoppkombinasjon, men en hoppsekvens. Hoppsekvenser kan også skille hopp fra hverandre med vendinger, trinn eller forandring av skjær mellom hoppene.

Vel, det var det for denne gangen♥ har mer, men bare hvis dere vil♥

♥Mia


Et av mine største idoler: Anne Line Gjersem♥♥♥
inkjøphei♥

forhondspublisert

er på sommeris nå, her er innkjøpene jeg prata om på lørdag♥

 

Min er egentlig lilla, men den ligger i koferen^

PS: kanskje jeg leser i boka nå?

♥Mia

Burdag

Hei dere.

Igår rakk jeg ikke og  blogge hverdags innlegg så sier bare sånn kort hva jeg har gjort. Ida kom hjem til meg og vi hoppet på trampolinen før vi sykklet til kiwi. Etter det dro vi til ida og så litt på pll. Idag skal jeg på bursdag til søskenbarnet mitt så vi snakkes senere!Skal foresten på hytta etter bursdagen men skal prøve og blogge:)

Et fint bilde jeg tok på kvelden for litt siden. Blir litt sjåmete men det er fint!

Blogges!

Mina♥

Hårprodukter

Hei dere!

Da tenkte jeg,siden det snart er et år siden sist så kan jeg skrive litt om hårprodukter som kan være fint å ha. Da starter jeg med shampooen og balsamen. Jeg pleier egentlig bare og ta det som er i dusje,men jeg har jo mine favoritter.Sunsilk gjør håret fint og glansfult og denne for du kjøpt i de fleste butikker.Jeg plerier og bruke denne og den funker veldig bra!

Så vis dere ser den brun/gulle oljen der, så tar jeg den nå.Denne supre oljen gjør håret sykt glansfult. Herregud den er så god! Den er fra Redken og den er så bra! Den får håret til og se glansfult,rent og friskere ut. Kjempe fin og ha vis du skal pynte deg litt eller sliter med tørt hår!

Så har vi tangle teezer.  Hvem vet vel ikke hva det er? Denne bursten lugger ikke i det hele tatt og den tar flokene med en gang.En must spør du meg!

Håpsprayen her er egentlig perfet for meg. Den er ikke for klisete og ikke for stiv,men helt vanelig. Pleier og bruke denne nåe jeg har hestehale for og få det nederste dritt pannlugg håret vekk.Denne er fra Joico.

Sprayen dere ser her lukter himmelsk spør du meg! Og den gjør håret mykt og fuktig! Denne er fra Cutrin.

 

Her ser dere resultatet og hvordan det var før. Jeg vet jeg ikke har verdens lengste og tykkeste hår men jeg liker og stelle det får det. Håper dere ser littforskjell da!

Det første bilde er resultatet mens det andre er sånn det var før.

Ser dere at håret ser lengere ut over her?                                                           Her er håret tørt og ser kort ut.

Det er også fuktigere og ser mer glans-

fult ut!

 

Håper dere liker sånne innlegg! Kommer sikkert mere av dem!

Ha en fin dag så blogges vi!

-Mina♥  

  

video hytta

Hei♥

Nå er jeg på sommeris, fiksa den videoen fra hytta før jeg dro hit, så her er videoen♥

♥Mia

Borte bra,hjemme best

Heia!
Da har jeg kommet meg hjem til meg,etter en kjempe koselig helg i Kragerø. Vi har badet masse,solet oss,spist masse is og kost oss skikkelig. Vi lå på låven til et vennepar av pappa. Når jeg sier låve mener jeg et stort rom som brukes til festlokale. Igår så badet vi,men det var en del maneter der så vi ble litt brent.. Så spiste vi verdens beste bringebær is. Så jeg har hatt det topp!

Nå skal jeg dusje og så slapper jeg av. Sliten av en lang biltur på 5 timer ..
Blogges i morgen da skal jeg finne på noe med ida sannsynligvis:-)
-Mina

Konsert video?

Hei♥

Jeg skal som dere kanskje vet snart på rihanna konsert, og tenkte jeg skulle ha en video derfra, men jeg lover desverre ingen ting, for jeg drar til danmark ganske fort etter konserten. så jeg lurte på hviloken sang du ønsker at skal være med i videoen? det blir bare en sang i videoen, men du kan stemme på fler. her er de

 1. "Mother Mary"
 2. "Phresh Out the Runway"
 3. "Birthday Cake"
 4. "Talk That Talk"
 5. "Pour It Up"
 6. "Cockiness (Love It)"
 7. "Numb"
 8. "You da One"
 9. "Man Down"
 10. "No Love Allowed"
 11. "Rude Boy"
 12. "What's My Name?
 13. "Jump"
 14. "Umbrella"
 15. "All of the Lights"
 16. "Rockstar 101"
 17. "What Now"
 18. "Loveeeeeee Song"
 19. "Love the Way You Lie (Part II)" / "Take a Bow" / "Cold Case Love"
 20. "Hate That I Love You"
 21. "Red Lipstick"
 22. "We Found Love"
 23. "S&M" / "Only Girl (In the World)" / "Don't Stop the Music"
 24. "Where Have You Been"

Encore

 1. "Stay"
 2. "Diamonds"

BTW: er på sommeris nå og dette innlegget er forhonsdpublisert:)

 

Pakket og klart

Hei dere♥

Nå er alt pakket og klart så jeg kan bare dra nå, det eneste problemet er at vi ikke skal dra før 16.00..... men jeg har forhondspublisert innlegg for hele uka, untatt lørdag, for da kommer jeg hjem. Det er en del rare innlegg, men det er da bedre en ingenting♥ når jeg prøvde skøytene mine i sta så var det bare deilig å ta på de litt trange skøytene som andre ville fått gnagsår bare av å se på de:) Det er foresen me9ngen(det frista) at de skal være litt trange og hard knytet så man ikke skal "miste" de, altså at man ikke skal få dårlig grep på en måte, for da kan man vrike ankelen/over tråkk♥ Gleder meg til en uke med gangsår(jaja, ikke en uke etter evigheter siden sist uten gnagsår), trening, venner og "sosialt samær"(okey, vet at jeg er litt sær, men jeg gjør som oftest ting som frister, haha)


Som du ser er alt klart♥

Ønsk meg lykke til denne uka da?♥

♥Mia

Pizzakveld

Hei dere!
Nå er jeg på plass i vakre Kragerø eller Kil som det heter her. Idag har vi badet og solet oss. Utrolig deilig og være her. Så fint! Vi har hoppet fra brygger og dukket og nå er det tid på pizza med hele gjengen!

Mina

Hytta

hei♥

jeg har vert på hytta de siste dagene og har derfor ikke fått blogga♥ hadde lagd noen små klipp om til en film, men sp klikka den og ble derfor ikke lagra... kanskje jeg lager den på nytt en annen gang♥ drar på sommeris i morra, så jeg skla forhons publisere noen innlegg nå som jeg vet at blogg.no appen ikke finnes lengere... fikk foreste tilbake mobilen min isted, så vi var på cc, innkjøpene kommer på onsdag? foresten skal jeg prøve \å blogge på sommeris♥Noen bilder fra hytta♥

♥Mia

Kragerø neste

Hei dere
Idag har jeg hvert hos bestemor med søskenbarna mine og nå sitter jeg i bilen og venter på de andre. Nå drar vi ned til Kragerø og skal være der i et par dager. Gleder meg masse til Sørlandet med bading og masse gøy. Kommer fram i kveld en gang. Ha en kul dag!

Pakket og klart:)
Snakkes senere!
Mina <3

Summer 2013

Innkjøp og gårsdagen

Hei♥

Idag solte jeg meg en time før jeg dro en tur på cc for og få tak i noen nye bikinier.Jeg fant to stykker på hm til bare 100 kr.

I går var jeg som sagt på hunderfossen med hele familien Koslig det:) Vi var og spiste middag etter hunderfossen og jeg spiste laks og det var så godt. Idag skal lillesøss ha familie bursdag så det kommer sikkert noen mat bilder fra det. I morgen drar jeg til Kragerø, men jeg skal prøve og blogge:)
Bikiner fra hm// Topper ginatricot//sko fikk av mamma vet ikke fra hvor//Søte Taramin,

Blogges senere!♥

Mina♥

Blogges i morgen

Hei

En liten opptatering. Var på hunderfossen familie park idag med hele familien. Orker ikke blogge nå så jeg blogger om det i morgen. Snakkes!

-Mina

FOTO: tips til og ta fine bilder

Hei dere!

Ettersom jeg og interisert i foto så tenkte jeg og begynne og ha litt fototips, flere bilder,redigering og kamera innlegg hver uke. Så jeg tror jeg kalle disse innleggene foto. Idag er tema tips til og ta fine bilder. Og da tenker jeg spessielt i sollys. Ok da bare starter jeg!

?Mitt beste tips til og få fine bilder er og ta de når sola er på vei ned, men den skal ikke være sånn hal veis nede, men liksom på vei ned. Da vill du se at sol lyset bilr mer gul aktiv.

?Ikke ta bilder når sola er foran deg, men når den er ved siden av deg da blir bildene tusen ganger finere og du blir ikke blenda

?Hvis du skal ha mørke bilder da kan du ha sola bak deg men da blir bildene mørke husk det

?Bruk kamerastativ får og få rette og fine bilder

?Tenk på bakrunnen. Ikke ha søppeldunker eller biler til bakrunn men heller en skog,blomster hekk.gjerde og en vei kan også se fint ut.

?Husk og se naturlig ut på bilder. Ikke smil rart ikke stå som en pinne. Da kan heller ha en naturlig pose og smile naturlig, altså av noe morsomt. Husk at bildene blir finest når du ikke vet at noen tar bilder av deg.

LES BILDET TEKSTENE SOM ER UNDER HER OG UNDER BILDENE. Bilde teksten hører til bilde unner.

 

Bilde under her blir FEIL. Sola er bak og bildet blir uklart og fokuserer ikke på noe og sola gjør bilde mørkere og jeg synes ikke det ble et bra bildet. Bakrunnen var en trampoline som heller ikke ser så fint ut..


Bilde Under her ble mye finere. Her har jeg tegnet hvor sola kommer fra og bildet blir klart, Fint og sola gir bildet et sommerlig preg. Barrunnen er fin. Hekk,Gress og et gjerde.
Blir ikke bildene fine?Disse er uten redigering og jeg håper du vill like foto innleggene fremover. Tipsene er det jeg som har gitt så viss du ikke er enig så da vill kanskje ikke du ta sånne bilder som meg. Bildene er tatt med nikon d60 som ikke er verdens bestekamera. Det tar MYE dårligere bilder inne så dette er de rette tipsene for dere med ikke verdens beste kamera som meg.Har et siste tips. Ta bilder ute ikke inne. Da blir alt klarere og finere.

Mine tips, Min blogg!

Mina♥

siden sisthei dere♥

Ser at mina har endra på designet, MINA: det ble kjempe fint♥ Siden sist har jeg overnatta hos mina, som dere kanskje vet♥Vi hadde det kjempegøy♥ På søndag var jeg på hytta for å fikse noen tilng til vi skal dit neste gang, på onsdag. der bada jeg og blåste opp nesten alle madrassene osv. mangla bare luftbåten, noe som jeg gleder meg til selv om jeg er elendig til å ro, en gang i fjor sommer så sykla mina forbi meg mens jeg prøvde meg fra, noe som ikke gikk så bra... gode minner♥ så dro vi hjem. Ida hadde lurt på om vi skulle finne på noe, hun hadde ring 2 ganger og sendt 21 meldinger til min mobil, som lå at hjemme, siden den er så kjedelig og det ikke skjer noen ting på den. så da kontakta hun mamma, på veien hjem lurte hun på om jeg ville overnatte♥ Noe jeg selvfølgelig ville♥ så da dro jeg hjem og pakka og spiste, så var jeg på vei  til ida♥ Ida har fått seg katt da, så når jeg kom var mammaen og pappaen hennes og henta den. den var skikkelig søt og heter Tarzan♥ Vi la oss i teltet og sovna egentlig gangke tidlig, noe som var litt deilig. Vi sto opp i går  så kledde vi på oss, spiste og så på søndagens episode av Pretty Little lairs to ganger, så dro vi til hekshus, deet var kjempe gøy♥ Så dro vi opp til ida igjen for å passe på Bella ogTarzan♥ Etter det så dro jeg hjem. hjemme så solte jeg meg og leste i boka mi(avhengig) så lurte pappa på om jeg og ane ville dra til kroa og kjøpe is♥ Det var stengt så da dro vi til hekshus, da spiste vi is, bada og var på lekeplasse, det ble altså litt senere en pappa hadde trodd... etter det så leste jeg mer i boka og da rakk jeg ikke å blogge♥ Tror foresten jeg glemte å si at på søndag morgen når jeg sto opp så åpna jeg døra,hørte piping og så sa mamma:" mia det er mus i gangen!" da kom  jeg med det fine svaret:"AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!" og smelte at døra. minni hadde drattmed seg musa inn og måtte derfor drepe den... jaja♥

Amanda Hood

-09.07.2013 kl:06:08 

hei, jeg er blitt en fast leser til bloggen deres! digger den! virkelig! dere er så kule, hadde virkelig likt og blitt kjent med dere!<3 dere virker så snille og koselige:) håper dere kommer enda høyere opp på lista!:) ville vært så kult:)

 

Camilla Bieber
-09.07.2013 kl:06:11


hei:) jeg lurte på om dere kunne lage flere videoer på bloggen:) og bruke instagram brukeren deres mere? da ville jeg blitt veldig glad!:) lykke til videre med all blogging! GOD SOMMER!:)

 

hairandnail
-09.07.2013 kl:10:33


Camilla Bieber: takk for at du følger med på bloggen og håper det kommer felere videoer. Noe det helt sikkert kommer, vi må bare finne på noe å lage video om, men tror jeg har en på lager som kanskje kommer på søndag:) instagrammen vår er jeg enig i at kan brukes oftere, og det skal vi prøve? GOD SOMMER TIL DEG Å???

 

hairandnail
-09.07.2013 kl:10:37


Amanda Hood: hei tik deg å? Koselig at du er fast leser og digger bloggen vår? Sånne koselige kommentarer gjør at vi får mye bedre morivasjon til å blogge? Vi håper også at vi kommer høyere opp. takk for at du synes vi virker snille og koselige? skulle gjerne blitt kjent med deg å?

Vi har foresten vått mange fine kommentarer i det siste, så tenkte jeg skulle legge til noen av dem her: ^

 

men nå må jeg stikke så jeg slenger bare til noen bilder fra arkivet♥

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits