PAKK MED MEG TIL DRAMMEN VIDEO

-Mina

PÅ VEI TIL SVERIGE

Hallo!

Nå sitter jeg nok på på flyet til Svergie, jeg skal være borte et  par dager og får nok ikke blogget, så jeg har forhådspublisert to innlegg. Så vi sees snart.
IS

Hei dere!

Nå er det tirsdag og skoledagen har hvert helt grei. Det har regnet i dag tidlig, men nå har solen begynt og komme tilbake! Nå har jeg nettopp kommet inn fra trampolinen. Jeg og lillesøsteren min laget en dans. Haha! Jeg er ikke helt i humør til å skrive nå. Jeg har forresten spist is! Denne smaker sitron og smaker super godt. Prøvde og lage en is vedsiden av der! 

Har du smakt denne isen?


EXITED

Hallo alle sammen♥

 Nå skal jeg snart til Aase, og skal  pakke senere i kveld, jeg gleder meg sinnsykt mye for jeg skal bo på hotell!!!!!! Jeg bor aldri på hotell, så det blir gøy


NYE DEKSLER

Hei dere!

En stund siden sist. Har hatt det veldig travelt nå i helga. Har nemlig hvert på glasscup i drammen! Det var utrolig gøy som alltid. Vi hadde veldig uflaks med selve håndballkampene, men vi koste oss masse på skolen. Vi var på restaurant og spiste utrolig god mat. Så var vi på et kjøpesenter og der kjøpte jeg meg et deksel. Elsker det allerede!

Når jeg kom hjem hadde jeg fått pakka jeg bestilte fra ebay. Nemlig dette coca cola dekslet! Det er så kult. Nå må jeg gå ned å lage middag og gjøre lekser.

Vi ses sikkert snart!BLOMSTER DEKSEL: HM    COCA COLA DEKSEL: EBAY
Varm dag

hallo!

I går ble jeg så sliten av burdagen til Ane at jeg ikke gjorde noe på en velig lag tid. Så pratet jeg med Vilde i over 1 og en hakv time, savner henne veldig, selv om hun ikke bor så lagt unna da. Så var det mat og klokka var 20.00! Så da var dagen plutselig over... 

I dag er det sinnsykt varmt og jeg holder på å dø!!! Men det er jo veldig deilig da.


Shortsen og toppen er fra hm begge deler
foto #3

DET BEGYNNER Å BLI VÅR

Klem Mina

Hjelp meg å velge

Hallo!

I morgen skal Ane ferie barenebursdag, det skal være en kanevarsbursdag. Siden "alle" andre er på håndball cup har jeg ikke noe bedre å gjøre en å være med, og vet ikke hlet hva jeg skal kle meg ut som. Har spurt kjempe mage for å få hjelp, så da spør jeg dere også.
Håper dere vil hjelpe meg.Snart 17.mai

Hallo!

Nå er det snart 17. mai, og jeg merker det veldig godt. Vi har alleredde begynt å få sanger vi skal ha på 17. mai i utenattlekse. I dag hadde vi 1 vers og refreng på jubileums sangen, har dere hørt den? Har den på repeat på spotify nå, så når jeg hører den nok ganger limer den seg nok fast i hodet mitt. Vi måtte også skrive 1 vers og refrenget på det læreren vår kaller "sakte-fin-skrift", med andre ord, så skal vi skrive pent og sakte. Er gangske fornøy og synes at jeg skrev velsig pent, til å være meg da... Off, vet at det blir masse skrive feil her...
Blæææ, nå kom det en sånn hersens reklame... På skolen vår er det 7. klasse som skal holde tale, med andre ord klassa vår. Vi hadde i lekse å komme på et forslag. Når vi gjorde det på skolen i dag var vi i grupper, så når jeg var med Aase hjem i dag lagde vi et veldig bra forslag. Vi skal også bære fana og flagg på 17 mai toget så det blir veldig gøy. På skolen vår er det på 17. mai en årlig fotballkamp mellom 6. og 7. Vi vant i fjor, og det er ikke så ofte at 6 vinner over 7, så vi satser på å vinne i år og. Men nå er jo klassa vår helt fotball-gale. Tenkte å vise dere den nye sangen så : here you are
GOD TORSDAGSMORGEN

Hei dere!

Nå har jeg veldig god tid, så tenkte å poste et morgen innlegg. Veldig lenge siden jeg gjorde dette i hverdagen men jeg skal til bestemor etter skolen så da passer det best! Nå har jeg begynt å filme inn pakk med meg videoen. Jeg filmer den med pcen fordi jeg ikke finner videokamera.. Håper dere vill like den da! Jeg viser ikke alt jeg tar med, men klær og sånn. Dere skjønner!

Nå sitter jeg å hører på musikk. Har nettopp lastet inn noen nye sanger på iphonen. Jeg bruker youtube-mp3.org Den siden funker bra!  Også laster jeg det opp til itunes og laster det over til iphonen! Idag er det guldag på skolen. Det er at vi skal ha på oss noe gult. Jeg har en gul tshorte. Eller sennepgul da!


ONSDAG

Idag har jeg hvert på gjøvik med mamma og søsteren min. Jeg fikk to ting av mamma. En kost bukse og en t shorte. Idag var det super fint vær! Bladene på bjørka har begynt å sprette ut, så jeg har skikkelig vår/sommer følelse. Jeg fikk også sokker av pappa idag. Som jeg skal ha i drammen på fredag.

Nå kom jeg nettopp hjem fra fotballtrening. Vi var bare 3 stykk idag så vi spilte kamp med ett år eldre! Det var veldig gøy. Nå skal jeg spise stekte poteter!

Ses i morgen!
The yesterday

Hallo!

I går gjorde Ane noe kult! Naboen våres er musikker, og hun skulle lage en musikk video, og trengte en liten blåveis pike. Og det fikk Ane være, så tok noen bilder som jeg skal dele med dere


Kult eller?
SOMMER VÆRBilder fra københavn, eller mere danskebåten da!

Hei dere!

Idag har jeg ikke rukket å ta noen bilder, så jeg har noen fra snart ett år siden. Tiden går så fort! Etter skolen idag så var jeg og noen venner på brygga og drakk sjokolade melk og spiste brownies. Vi vasset i vannet. Det var kaldt, men godt! 

Senere idag skal jeg på handballtrening. Det begynner KANSKJE noen nye på laget vårt neste sesong, så de kommer å skal være med på trening idag. Så det blir spennende. Nå må jeg gjøre lekser.

Jo! Også var det noe jeg lurte på! Jeg tenkte kanskje at jeg skulle lage en video til bloggen siden det er så lenge siden sist! Siden jeg drar på handballcup denne helga til drammen, så tenkte jeg at jeg kunne lage en pakk meg meg video til drammen. Så den kommer kanskje på fredag når vi drar! Håper dere vill like det!
bildedryss

Hei

Her kommer noen bilder som jeg og mina tok i dag
Håper dere liker bildene
PERFEKT PÅSKEFERIE

Hei dere!

En stund siden sist nå? Vell de siste innleggene har hvert forhåndspublisert. Så det er en stund siden jeg har skrevet. Jeg har virkelig hatt en perfekt påskeferie! Jeg har hvert mye med venner, familie, hvert på hytta, kost meg hjemme + at det har hvert utrolig fint vær nesten hele ferien.  Vi var på begge hyttene våre. Vi koste oss på begge med påskeegg, skiturer, god mat, slalåm og fint vær.

I går overnattet Mia til idag. Vi hadde det utrolig gøy. Vi hoppet på trampoline, Drev med kaninene, laget milkshake, tok bilder og var i kirka. Vi var i kirka fordi lillesøstrene våre sang i kor der. Idag har det hvert super fint vær, og jeg har gått i t shorte og kortbukse i nesten hele dag. Nå har pappa laget jordbær is til meg, så jeg skal kose meg med det ute til sola går ned.

Håper alle har hatt en like fin ferie som meg!

Forresten så har jeg endret litt på designet. Ny header, profilbildet og farger. Jeg er veldig fornøyd så jeg håper dere liker det!


Bilder


Hva synes dere om bildene? Vet at jeg har utrolig røde og stygge her.
gratulerer med dagen til MIAAAA

Idag dere! Idag har DU ,MIA,bursdag! Du og jeg har delt blogg i 1 og 1/2 år nå og det har hvert det beste året i mitt liv. Du og jeg har blitt bestevenner, og hun er min aller bestevenn. Jeg kan si alt til deg, hun er verdens beste bestevenn! Du blir 13 år idag og jeg håper du får verdens beste dag! Jeg skulle ønske jeg kunne dele den med deg! Jeg gleder meg masse til du får gaven min hahaha! 

SÅ ALLE SAMMEN DERE MÅ KOMMENTERE TIL MIA :GRATULERER MED DAGEN! 

Jeg er glad idag bestevennen min!

KLEM MIA

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nytt i det siste

Hallo! Nå skal jeg vise dere hva jeg fikk og kjøpte i Oslo og Risør, jeg fikk også en sånn blush greie og en krem, men det ligger i toalettmappa mi som jeg selvfølgelig ligger igjen i Oslo, men jeg får det igjen i morra eller på mandag da:) Jeg fikk et pent antrekk av mormor når vi var i oslo, alt det er fra vero moda, og jeg aner ikke hva det koster... Den lepomabden er fra et sted i risør by som heter Karamell kompaniet eller noe sånt og den kostet 40 kr.
Framme på hytta

Hallo!

Nå er jeg antagelig vis framme på hytta, og jeg koser meg nok veldig. Dette ble et veldig kort innlegg og jeg vet det, så jeg tar med noen bilder fra sist jeg ver på hytta.
Bilder fra Anes bursdags tog

Hei!

I familien vår er deet tradisjon å ha bursdagstog på inn på rommene til folk om morran når personen har bursdag, og siden ane har bursdag i dag i dag tok jeg noen bilder fra hennes.
oppskrift: milkshake med krem og sjokoladesausHytta next!


Heisann!

Jeg drar på hytta litt senere idag og jeg gleder meg så!! Jeg gleder meg til slalåm, ski og gode frokoster. Mia kommer kanskje før vi skal dra. Jeg må også pakke til hytta. Nå skal jeg spise frokost og kose meg med egg. Jeg skal blogge i morgen med mobilen. Beklager lite innlegg men må spise frokost!
Milkshake

Mmm! Dette er helt klart den beste milkshaken jeg noen gang har laget! 

Noen som vill ha oppskrift? Kommentere dere så får dere den i morgen! 

God onsdag

Hallo alle sammen!

Tusen takk Mina for at du fikset de griene, jeg synes at det var veldig kult, hva synes dere da? I dag har jeg forhondspublisert et innlegg til lørdag, så det blir blogging hele helga, garantert. Jeg og mina skal få prøve å blogge mens vi er på hytta. Da blir det bare et kort innlegg og et bilde:)


Snart 1000 innlegg

 

Onsdags morgen
Heisann dere og god morgen!

Idag har jeg laget nye sånne navn greier. Dere ser de over her! Vi har hatt sånne før men så sluttet vi å bruke dem. Nå prøver vi igjen! Jeg laget dem i ipiccy.com. Har laget et innlegg om hvordan jeg får bilde inne i tekst. Dere finner det i foto og redigerings kategorien.

Idag skal jeg og mamma en tur til Gjøvik. Vi skal kjøpe madrasser.. Joho! kdaa!  Jeg gleder meg så utrolig mye til å reise på hytta. Det er spådd super fint vær! Jeg gleder meg til slalåm og ski!! Nå skal jeg gå å dusje og kle på meg. Vi ses kanskje i kveld!


Hjemme igjen

Hallo alle sammen!

"did you miss me?" Vel, jeg er tilbake fra Risør, i går så kjørte vi til Oslo og sov der, ofr det er kortere, også skulle vi på shopping i dag, fikk veldig mye fint av mormor, så jeg føler meg veldig heldig. Dere får se alt jeg fikk/kjøpte på søndag. Kameraet mitt ligger langt nede i en koffert, så jeg gidder ikke å finne det fram for å ta et helt meningsløst bilde... Vel, når vi kom hjem så fikser jeg ferdig aase sin bursdagsgave som hun fikk, hun har ikke bursdag i dag da. Så etter å ha vert der litt dro jeg hjem og spiste før aase kom hit. Så dro vi på brygga hvor vi møtte Mina, vi korte oss og nå sitter jeg i soffaen og blogger, jippi!


Fant et bilde i arkivet som jeg la inn, ehehhe...

Mia

den fineste fuglen

Heisann dere!

Nå har Julie dratt. Vi har hatt en super fin dag sammen! Vi har laget smoothie, spist kvikk lunsj, hoppet på trampolinen, turnet, lekt skatte jakt(HAHA) og ryddet i dukkestue. Vi har hatt det kjempe gøy sammen! Nå har jeg utrolig lyst på sjokolade is! Det frister såå!! Æææ! Forresten så kommer Mia hjem idag og hun skal kanskje blogge! Hihi når hun kjørte hjem så kjørte hun på veien rett oven for meg så de tutet og vinket! Hahah svatt litt jeg men koselig å se henne igjen i kanskje 5 sek når hun kjørte forbi i bilen! Hahah!  

Her er forresten noen bilder av den fuglen som var inne. Det er det rareste som har skjedd meg til nå! Haha, jeg har sett fugler inne på kjøpesentere og sånn, men inne i et hus det er jo helt kokorart! Tror jeg fant opp ett nytt ord: kokorart. HahahahahahahBeklager dårlig kvalitet men fuglen var liiiitt gal. Den var ikke så veldig rolig. Den ble rolig når den kom i håndkle da! Hihi

Vi snakkes i morgen!

Klem Mina

god tirsdagsmorgen!!
Heisann♥

Idag kommer Julie! Vi skal finne på masse gøy! Jeg har hvert ute hos kaninene idag, og satt i sola og drakk kakao. Det er utrolig fint vær idag! Ikke en sky på himmelen og strålende sol! Denne dagen tror jeg blir bra!♥

Mia kommer forresten hjem idag! Jeg håper hun blogger!

Klem Mina 

take me back to summerÅåå husker denne dagen så godt! Bildet er tatt i sommer og jeg savner det så! Heldigvis går det mot sommer nå! Jeg merker godt at det begynner å bli varmere! Elsker vår! Toppen er fra bikbok og shortsen er fra cubus.

Heisann!

Idag har jeg trent litt styrke og drikket smoothie. Tredje gangen på rad med smoothie! Hahaha! Jeg skal snart støvsuge. ukelønn vet du! Mia kommer hjem i morgen! Jeg gleder meg til og se henne igjen! Jeg må fortelle dere noe sprøtt! I dag tidlig så hadde vi døren oppe, fordi vi sprang ut og inn til trampolina, og plutselig var det en fugl på kjøkkenet som var helt gal! Den har flydd inn igjennom døra og inn på kjøkkenet! Den var skikkelig søt! Vi fikk klappe den! Tnåå jeg savner den litt jeg! Haha den var så søøøøt! 

I morgen skal jeg egentlig ingen ting. Kanskje møte noen venner? Jeg aner ikke! Til middag idag tror jeg vi skal ha hjemmelaget pizza! N--A-M-M-M-M-M-M-

Vi snakkes senere idag!!

Klem Mina

LØP SÅ FÅR DU EN SMOOTHIE

Hei dere!

Etter som vi reiser på handball cup om 2 uker, så har jeg bestemt meg får og trene litt ekstra før den. Jeg skal prøve og jogge 3 ganger i uken så jeg kommer i litt bedre form før cupen. Jeg jogget meg en tur i dag tidlig, eller nærmere sagt rundt 12. 

Idag har farmor og Onkel hvert her og spist vaffel. Snart skal jeg dra å kjøpe is på verdens beste kiosk. De lager giga store kuler med is!!!! Jo! Så har vi kjøpt ny smoothie maskin! Endelig, jeg har ventet en evighet på å lage smoohtie og nå kan jeg endelig lage det igjen! Så jeg laget smoothie i går og idag:-) Laget også milkshake i dag hehe!Oppskrift:

En halv kurv med jordbær

En banan

4 ss yougurt

Eplejuice(ta i så mye du trenger)

Dette er verdens nest beste smoothie! På første plass er bringebær smoothie! Den er bare helt: mmmmm nammmm loveee♥ hahah! 

Oppskrift på bringe bær smoothie:

En halv kurv med bringebær

En halv banan

4 ss yougurt

Eplejuice(ta i så mye du trenger)

idag bestilte jeg noe fra ebay! Gleder meg til å vise dere det! Er veldig fornøyd. Kan du gjette hva det er?

Klem Mina

PS: Teit overskrift.. hahaha så typisk meg

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits