Foto: converse

REDIGERT I PICMONKEY

HVA SYNES DU OM BILDENE?♥♥

Klem Mina

Fiiin mandagHeisann dere!

Nå skal jeg snart ut med noen venner men før det må jeg få gjort lekser. Senere i dag skal jeg gå tur med tara og på fotball trening. Gleder meg! Har nettopp laget meg stekte poteter og milkshake. Det smakte herlig. 

Blogger mer senere i dag kanskje!

Klem Mina♥

God morgen

Hallo alle sammen! 

I går føly tida og jeg rakk ikke å blogge, sorry. Mina rakk heller ikke da. Jeg lagde muffins i går, og Ane pyntet dem sammen med meg, de var super duper gode:)
Dette  er  de  jeg  pyntet  da;)

Senere i dag er det kunstløp trening, nå har jeg ikke ternt på en uke, så det skal bli godt å trene igjen. Treningen starter tidlig, men det blir jo enda tidligere siden vi stilite klokka i natt... Jaja, må vel bare lære meg å leve med det...

Ha en fin dag videre og husk å stille klokka:)

Mia
 

Fredaaag

Hallo!

Nå er det fredaaag og jeg var tilbake på skolen igjen, jeg var/er ikke helt frisk enda, men orket ikke å være hjemme en dag til.  Jeg fikk ikke lov til å trene i dag, men jeg måtte følge ane. Det var veldig kjedelig å ikke få lov til å trene men jaja, måtte bare bite tenna sammen.. Vi var på Mc`ern etter trening og det var "mange" kjente og ukjente der. Det var en liten gutt bort til meg som sa at han hadde sett meg før og han viste hvilken skole og klasse trinn jeg gikk på. æææ, ekkelt. Og det var en jente som går på kuntløp der, men hun har jeg sett mage ganger før. Haha


Synes dette passet fint i dag:)

Mia

PHOTO

Hva synes du om bildene?

Klem Mina

Fint vær!!Heisann♥

Idag har jeg hatt artikkelen min på skolen. Jeg hadde om kaniner. Jeg fikk lov til og ha med meg kaninen min på skolen og vise den frem. Det var veldig gøy. Så har jeg hvert på handball, ryddet rommet, spist middag og kjedet meg.

Blogges i mrg!

Klem Mina♥

Onsdag

Heisann!

idag har jeg hvert på skolen og vi har hatt kunst og håndtverk. Etter skolen var jeg med Mathilde hjem, vi laget pizza. Nå er jeg hjemme og skal lage ferdig artikkelen min også. Skal ha fotballkamp senere idag gleder meg. Jeg skal også spise middag og altsånn da, men det er ikke så intereasant

Foresten så er Mia syk, så hun har ikke hvert på skolen. Hun er veldig sliten og rekker ikke blogge. Håper alle ønsker henne god bedring♥
Hihi gammelt bilde jeg tok for lenge siden.

Klem Mina

syk:(

Hallo!

Nå er jeg syk, så bloggingen blir ikke heltsuper duper før jeg er frisk. Som kansje(mest sansynligvis) blir i morra eller på torsdag. Etter at jeg blogga på søndag en gang ble jeg syk. Har vert sørpe forkjøla etter det, og det er ikke akkuratt gøy da... Men jeg orker ikke å blogge særlig mye mer, ble bare et kort innlegg.


Sånn ca mitt liv nå.

Mia

Mine favoritt vår neglelakker...


Heisann!

idag har jeg hvert med noen venner, og vi har gjort masse gøy. Over her er mine favoritt neglelakker. Alle er fra depend, og jeg like rveldig godt fargen på alle. 

Blir bedere blogging i morgen!

Klem Mina

Superduper helg

Hallo alle sammen!

Denne helga har vert helt superduper;) På fredag var det jo trening som vanlig, men det er bare 2 uker igjen til de tar isen i fjellhallen (D:)...... I går var jeg og Mina på CC, og jeg kjøpte megt maaaaaasse fint, og er veldig fornøyd, vet ikke helt når innkjøpene kommer på bloggen, det meste er i vaskemaskina right now. Så når jeg kom hjem begynte vi på en hjemmelaged is. Senere på kvelden kom Aase for å overnatte, vi lagde isen ferdig og spiste den, den var sinnsykt god. Jeg og Aase tullla og koste oss. I dag så hadde jeg og Aase det veldig morrosomt(vet jeg skriver det feil). Så dro jeg på trening. Så nå gikk jeg nesten akkuratt ut av dusjen og gikk for å blogge.


Verdens beste pistajis♥Nammm

Men nå må jeg rydde etter meg og aase

♥Mia

Nytt design og ny header.

Hei igjen!

 Som du sikkert ser har jeg fikset litt på designet og laget ny header. Jeg brukte sikkert 2 timer på det i går, og når jeg endelig ble ferdig, så ble det kjempe fint. Laget headeren selv. Brukte litt vårlige bilder ettersom det er vår. Designet er et gratis design av Tonje M T <<--- link. Hun er veldig flink!

 Her er headeren vår nå:

Her er andre header  jeg laget, som jeg kanskje bytter til en annen gang. Kankje jeg og Mia tar noen bilder til header en gang. Men når jeg blir lei den over har jeg noen og veldige mellom under her! Hihi♥Hva synes du om det nye designet?

Hva synes du om headerene?

Ses i morgen!

Klem Mina

♥¨

#foto#blogg#header#gratisdesign#vår

Vårtur

Heisann!

Idag har jeg ryddet rommet, gått tur med Tara og slappet av. Har egentlig hatt en veldig fin dag. Har tatt masse bilder idag.. Fant en blåveis når jeg gikk tur. Se så fin! Idag tidlig så var det snø ute, men nå har det blitt sol ute. Lakket også neglene i dag. Elsker den fargen. Skikkelig vår farge. I morgen skal jeg lage middag og jogge en tur vis jeg for tid. Foresren så har pcen min sagt hade igjen. Hater virkelig når den klikker. Håper og få fikset den. Nå blogger jeg emd søstren min sin pc. Artikkelen min er på den pcen, og vis jeg ikke fikser den må jeg starte helt på nytt... ÆÆÆÆ!! 

Hva synes du om bildene?

Klem Mina

En super fin Fredag

Heisann!

Idag har Julie hvert med meg hjem. Vi har hatt det veldig gøy. Vi bakte en brownies som vi spiste opp.. hahha også laget vi lapper. Vi var en del ut og en del inne. Også spiste vi pizza da. I morgen skal jeg og Mia kanskje til byen. Mia trenger ny bukse..igjen.. hahaha♥ På søndag skal jeg være hjemme eller se på lillesøster spille handball kamp. 

Det er iallefall veldig godt med helg, selv om neste uke skal jeg lese opp en artikkel om kaniner og jeg får ha med meg kaninen! Også skal vi ha naturfagsprøve i elektrisitet. Tror det skal gå bra får jeg synes det var utrolig gøy med det kapittelet. Kom hjem for en stund siden etter en tur med Tara med Pappa. Da ses vi i morgen!

Foresten så har snøen smeltet igjen. Nå håper jeg det blir vår. Gåsunger er også inne i huset!:-) Se på fletta jeg flettet på Julie i går, hihi hun hadde den i dag å så søt som hun er♥

Klem Mina

Noen små fakta.

Hei. Et bilde sier mer enn tusen ord, så jeg slenger med noen bilder jeg fant.

Jeg har funnet ordene og redigert dem til mine egene
♥Mia

Foto #2

Heisann!
Idag har jeg hvert hos Mia. Vi sminka oss og hadde det veldig gøy. I morgen skal Julie kanskje være med meg hjem. Også er det jo helg i morgen. Skal kanskje på kino med familien i helga.

Tenkte foresten å begynne med sånn foto greie. Sånn at jeg legger ut et bilde kanskje 2-3 ganger i uken. Enten fra iphonen eller kamera. Skal også ha et innlegg i uken der jeg opptaterer dere med bilder fra iphonen. Så skal jeg ha litt forskjellige innlegg fremover, så gled dere. Nå som snøen snart smelter, så kan jeg ta bilder ute igjen.

?Klem Mina

Heipådei

Hallo!

Nå dro mina akkurat etter å ha vert her, vi hadde det veldig gøy og lagde norske talenter. Like gøy hver dag da:) Har foresten en liten konkunkuranse på lager, så da håper jegat dere vil ha den da?


Måtte bare ta et bilde... og får det ikke større...

Vil dere ha en konkuranse? hva tror dere det blir da?

♥Mia
#foto

Fra når jeg og Mathilde var ved Mjøsa

Hva synes u?

Klem Mina

inspirasjon: sommer

Hei♥

Nå har jeg lagd en kolasj som gir meg sikkelig sommer følse.


Hva synes dere om den?

♥Mia

HOPE

Heisann!

idag har jeg hatt en fin dag! jeg og mia har planlagt dagen i morgen. Gleder meg såå! Vi skal til aase og se sesongavslutningen av pll! Vi skal ha popcorn,godis og kose oss! Jeg tok faktisk bilder før skolenidag, og noen etter skolen. Jeg har på meg topp fra raufoss(hahha) Bukse fra gina og jakke fra carlings. Skikkelig vårlig antrekk.

Har foresten byttet knapp til svart. hahah se så kult daa. Det var fint vær idag og, begynner og bli skikkelig vår!akk. nå ligger jeg her og slapper av. Skal begynne med lekser straks. Så er det handballtrening. Gleder meg til og svette litt XD hahah Jeg og Mia skal foretsen kanskje finne på noe på torsdag og da skal vi ha type blogg dag: ta bilder,  lage video, blogge. Vi skal også kose oss da seff.

Ses i morgen da søtinger!

HOPE

Klem Mina

Video

hei


håper dereliker videoen

♥Mia

WANTSså masse fint og kult!!

Heisann!

Idag har jeg egentlig ikke gjort noe.. Haha! Jeg har laget middag og gått tur med Tara med mathilde. Nå skal jeg slappe av og spise kveldsmat. I morgen er det handball trening.

Synes du klærene var fine?

Klem Mina

God morgen!

Heidere!

Idag er det søndag og jeg skal vaske badet og støvsuge.. Jeg skal også straks på handball kamp mot lillehammer. Dette er den siste kampen denne sesongen! Før jeg drar på kamp skal jeg ut og ta bilder!
To litt gamle bilder♥

Klem Mina
 

Innkjøp fra i dag og i går

Heisann!

Igår var jeg på bursdag til Hannah. Det var utrolig gøy! Hun bor et lite stykke herfra, så jeg ble beder kjent med mange herlige jenter!♥ Før jeg var hos hannah så var jeg og mamma på cc og kjøpte et skjørt til meg. Jeg hadde også fått en t shorte og av oldemora mi fikk jeg ei jakke. Idag var vi på lillehammer på besøk til farmor med bestemor. Vi var på strandtorget, og jeg fikk en cardigan og hårfarge. Gleder meg til og få vekk  ettervekst.. :/  Så nå tenkte jeg og vise dere innkjøpene:


♥Jakke fra icepeak

♥Hårfarge fra loreal

♥Homie t-shorte fra et sted på raufoss

♥Skjørt fra name it

♥ Cardigan fra hm

Hva syens du om innkjøpene?

Klem Mina♥♥

Slalåm i dag

Hallo! Nå skal jeg snart dusje før vi skal dra på slalåm senere i dag. Jeg rakk ikke å blogge i går fordi pcen ble brukt hele kvelden til å bestemme og bestille sommer is, jeg gleder meg skikkelig:) haha. På torsdag var jeg hos Mina, og det var veldig korslig. Men nå må jeg stikke i dusjen.


Haha, verdens kuleste pysj.

Mia

VÅR:-)

Heisann!

Idag har det hvert en utrolig fin dag op skolen. Det har hvert fint vær og strålende sol! Det har blitt skikkelig vår! I friminuttet så klatret vi i en sånn klatre greie. Hahha. Så nå som jeg nettopp kom hjem har jeg tatt ut kaninene, tatt bilder og sett på jenter. Nå tenkte jeg og lage lapper før jeg ser en ny episode med PLL!! Neste uke er det sesongavslutning og jeg gleder meg såååå!!!♥Hva syens du om bildene?

Klem Mina

God morgen

Hallo!

Wow, jeg burde virkelig ta meg tid til dette oftere, føles utrolig deilig, tilbake til det jeg egentlig skulle si:

Nå er det ca 45 min siden jeg sto opp og jeg har drivd på telefon, kledd på meg, tatt bilder til bloggen og jeg bhar laget matpakke. Selve innlegget her skal handle om matpakka mi, siden det er onsdag i dag og det er en helt grusom dag har jeg laget noe ekstra på matpakka til en liten pause vi harhvor vi skal spise og samle litt ny energi, så jeg lagde en liten frukt salat og det kommer bare til å bli såå deilig å ha med frukt salat på skolen. Jeg lagde fruktsalaten min av eple og appelsin, det vi hadde. tok en del bilder som jeg derfor tenkte å vise dere.
Ser det gost ut? det synes jeg, gleder meg til å spise det.
Nå sitter jeg foresten og spiser fromkosten min: skyr yoghurt og biola, namnam. Jeg har foresten tenkt til å sykle til skolen i dag, jippi

Mia

Tida flyr

Hallo! Tida flyr, begynner å bli en liten stund siden siste gang jeg blogga, men tida flyr som sagt og alt har bare gått i ett. Jeg sto over egentreninga på kunstløpen i dag fordi jeg er litt sliten og veeeeeldig støl... Jeg er foresten veldig fornøyd med konkursaen i helga, slo rekorden min med 2.10 poeng og jeg gikk mitt beste.


Tenkte å si at hvis noen lurer på hva jeg tar bilder med så er det: Nikon D7000

Mia

10 TING DU KANSKJE IKKE VISTE OM MEG!

Hei dere!
Idag har jeg hvert med Mathilde. Vi har hvert på butikken, og laget en veldig morsom film. Jeg rakk ikke ta noen bilder idag, så derfor laget jeg et spnn her innlegg. Håper du likte det. Brukte lang tid.

Klem Mina 

Happymonday!!

Heisann!

Idag har jeg hvert veldig glad! Jeg gikk til skolen med musikk på ørene og sol i øynene. Det har hvert såå fint vær i det siste! Utrolig deilig og være ute nå. Føles som det er sommer!, selvom det er litt snø her og der. Jeg har laget meg lapper og til middag blir det pannekaker og tomatsuppe. Senere i dag er det handball trening, men før det blir det tur med Tara, PLL, støvsuge og violetta. Høres kjedelig ut med og støvsuge men det går så fort og støvsuge 3 etasjen så. Rett etter skolen tokk jeg med Tara ut og tok noen bilder til dere! Håper dere liker dem!

Ble ganske fine bilder idag.

Klem Mina

Video

Hei! Her er en video

Håper dere liker den

♥Mia

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits