Video

Hei!

Nå er jeg på slalom med Ane og pappa, her er en av videoene jeg redigerte forje uke


♥Mia

inkjøp fra lørdag

Var på CC på lørdag, her er det jeg kjøpte.

Var førs på hennes, der kjøpte jeg dette:

30 kr

40 kr.

 

Så gikk jeg til en sånn bod hvopr to damer solgte smykker, de var faktisk utrolig fine

80kr

40kr

Hva synes dere?

Mia

 

HYTTAA--->>

God morgen!

Nå må jeg forte meg veldig for jeg skal på hytta. Først skal jeg kjøre slalåm så drar vi opp på hytta. For kanskje ikke blogget til fredag. Skal prøve men kan ikke love. Håper dere liker den nye headeren! Skal fikse mere på designe etter ferien. Klem Mina♥


"hva slags blogger leser du?"

Heisann!

Jeg tenkte å begynne å svare på et og et spørsmål som krever litt tid i eget innlegg. Noen har spørt om hva slags blogger jeg leser og tenkte bare å skrive det. Jeg har lagret alle de faste bloggene jeg leser oppe i favoritt linjen.  Jeg leser:

- LEADUVET

-SARAHLUNDON

-EIRINKRISTIANSEN

-UPMAKE

-L0VE

-AURORAMOHN

-CAMASULE

-INEKRISTINE

Jeg elsker alle bloggene å leser de flere ganger om dagen.


Hva slags blogger leser du??

klem Mina

Sunday

Hallo!

Nå er det søndag, og i morra så begynner vinterferien for fult, synes jeg da. I går så rakk jeg bare å redigere 3 av 4 videoer, men redigerte den siste i  dag. Har også begynt å laste opp den siste videoen til youtube, men nå må jeg snart stikke. Skal til Ida, jippi! Eller det er ikke før om en liten stund da, men jeg gleder meg til å gjøre noe.


Litt dårlig kvalitet på det bilde over da..

Jeg tenkte å ta med de to andre pll bakrundene jeg lagde for en stund siden♥ Hva synes dere om de?

♥Mia

rom inspirasjon

GOD MORGEN!!?

Akkuratt nå har jeg så lyst til og bare gjøre om rommet mitt. Male alle de lyse lilla veggene hvite. Sette opp noen hytter. Ny tak lampe og nye pymteputer. Jeg har også vedlig lyst og ta ut klesstativet mitt fordi det tar så mye plass. Kunnet hatt et mindre da:-) 


 Vil du gjøre om rommet ditt???

Klem Mina?

Video dag

Hallo!

I dag har jeg videodag, har allerede laget en film til videofyme og redigert en av fire filmer til bloggen, den må bare lastes opp før jeg får begynt på en ny... Skal kanskje filme inn en til også.. Haha..


Så ferdig sesong to for "leenge" siden, men har ikke fått kjøpt sesong 3..

♥Mia

OL!

Hei!

Nå har vi fått enda ett OL gull! I kombinert! Kjempe gøy og finne ut etter skolen at vi hadde funnet. Idag ar jeg hvert hos bestemor og spist vaffler. SÅ har vi hatt treningskamp i handball. Vi tapte med 5 mål mot et lag vi pleier å tape med over 10 mål.. SÅ jeg er fornøyd! I morgen skal vi ha ski dag på skolen så jeg for finne fram alt av varmt klær og ski.  I morgen er det også vinterferie for oss! Gleder meg såå! Jeg skal gå masse på ski, kjøre slalåm, slappe av hjemme og dra på hytta. Gleder meg sykt til å stå på slalåm på sjusjøen! Elsker slalåm! 

Så etter masse posetivt må det komme noe negativt. PÅ hytta har vi ikke nett.. så når jeg er der for jeg ikke blogget. Jeg tar derfro bloggpause det meste av vinterferien når jeg ikke er hjemme, men skal få til 2-3 innlegg da. Hvet ikke hva Mia skal men kan hende hun blogger da♥Et bilde jeg tok for litt siden,

Ses i vinterferien en gang!

Klem Mina♥

Video

Hallo!

Rett etter skoen i dag filmet jeg inn en video, og har redigert den, og den har kommet ut. har ogsp laget middag i dag:) Håper dere liker videoen♥

Hvis dere skulle lure på noen av fargenummerene kan dere kommentere under så skal jeg finne ut hvilken farge det er
♥Mia

 

;)

Hei!

Wow, er helt tom for overskrifter og blogg inlegg, men skal snart spille inn en eller to videoer, men vet ikke helt når jeg får redigert dem... Men de kommer nok en gang,haha. Kjeda meg foresten for en liten stund siden og lagde noen Pretty Little Liars bakrunder til PC og ble ganske fornøyd med to av dem, tenkte å legge de til her;) 


Hva synes dere om de??

♥Mia

brownies!!

Dette er verdens beste brownies! Vil dere ha oppskriften? Kommenter under!

Klem Mina


IrriterendeHallo!

Nå er jeg sååååå sint på pcen... Jeg filmet inne en video til bloggen i dag, har redigert den osv, men når jeg skal lagre den så blir den enten lagret i feil fil eller så går det ikke!! Blir bare så sur! Får heller ikke til å laste den direkte til youtube..... Vet froesten ikke om jeg får blogga i morra, skal på Hafjell og trening, rakk ikk å blogge i går fordi jeg nesten ikke var hjemme. Etter skolen dro jeg til CC og kjøpte gave til Hedda som jeg skulle i bursdag til etter trening. Etter treninga dro jeg i bursdagen(vet ikke helt om jeg trengte å skrive det da) Det var overnattingsbursdag og vi koste oss og hadde det veldig gøy:)

Kjøpte meg en starbucks kopp for ikke så lenge siden, og jeg eeelsker den.

Mia

inspirasjon: valentins dag
 Idag er det valentins dagen. Og jeg har gitt masse valentin kort sammen med jenter i klassen min til en gutt. Hahah vi fylte hele skapet hans og hylla hans med kort. 

Håper alle for en fin dag!

Klem Mina♥

Min dag

Hallo!

Helt sprøtt at jeg og Mina blogga akkurat samtidig, hahaha! Etter skolen i dag dro jeg og Aase til Mina og så på PLL. Sykt bra episode! Så lagde jeg og Mina noen videoer og Mina lagde en video som kommer på bloggen i nermeste framtid. Jeg skal spille inn 2-3 videoer neste uke og prøve å redigere tre gamle videoer som jeg aldri har rukket å redigere...Så dro jeg hjem og vi spiste hamburgere, det var så godt etter å ikke har spist det på veeeldig lenge♥


Ser til bake på sommeren nå, kan noen gi meg en syden reise?? Lurer foresten på om jeg noengang brukte dette bildet på bloggen, troor ikke det... Kjenner noen av dere lesere igjen bildet fra en gang tidlig på sommeren. Savner å bare gå rundt i shorts og topp og kunne ta fine bilder med bra lys til bloggen...

♥Mia

 

mine hverdags produkter


 HVA SYNES DU??

♥Klem Mina♥

NAILS

Heisann!♥Idag skal jeg på fotball trening. Har sett ett på 2 pll episoder. I går lakket jeg neglene. Ble ikke så veldig fint men her har dere resultatet!Ok det ble veldig stygt men jeg lovde et negle innlegg. Jeg vet ikke hvorfor Mia aldri blogger, men håper hun begynner på igjen snart. For ikke så mye inspirasjon når kun jeg blogger.Hahaha hun la ut innlegget akkuratt samtid som meg så hun er på igjen! yeah!♥

Klem Mina

Rar dag...

Hallo!

La merke til at på slutten av forje innlegg så skrev jeg feil... Mente mandag, ikke fredag... På skolen i dag så vi på film. Det var gøy, vi så på Mathilda, elsker den filmen. Når det ble friminutt så var det helt fantastisk vær, med masse sol og helt perfekt til å ta bilder i, men på slutten av friminuttet ble det skikkelig mye snø, sånn at det sprut snødde(hvis det er noe man sier)... Jaja


Har ikke jeg verdens kuleste sparebørse?

Mia

kosejakkeElsker denne som er fra.. Vell egentlig er den mamma sin men den er såå utrolig god! 

Idag skal jeg spille trenings handball kamp mot et år eldre. Vi skal også spise hos bestemor. Mm..  Har egentlig ikke noe mer og blogge om. Så vi snakkes i morgen

Klem Mina

Helt grei mandag

HEI!

Hvordan har dagen din vert? Min har vert helt grei, etter skolem var jeg med Aase hjem. Vi hadde det veldig gøy, ellers har jeg lekt med Ane i dag, jada, det er jo veldig gøy det det, men det nblir litt mye av det samme.. Hahah.


Håper dere har en fin fredag videre

ny blomst

Hva synes du om bildene?

Klem Mina♥

morsdag frokost

GOD MORSDAG TIL ALLE MØDRE DER UTE!

Gratulerer med morsdagen beste mammaen min♥

Ha en fin dag!

Klem Mina

min morgen rutine i helga

Hei!

Nå tenkte jeg og ha min morgen rutine. Jeg har den i bilder og skriver tekst. Negle innlegget kommer desverrre senere.

 Det første jeg gjør når jeg våkner er og skjekke instagram, snap, kik og blogg.no. Så står jeg oppetter kanskje 45 min. Hahaha er utrolig trøtt.. Så rer jeg opp senga.Så går jeg og finner ut hva jeg skal ha på meg. Eller så går jeg ned og ser litt på tv i kose bukse, men jeg tenkte bare og ta med at jeg ordner meg først. Så jeg finner hva jeg skal ha meg i skapet mitt.


Så kler jeg på meg og dette over hadde jeg på meg i dag.

Så går jeg inn på badet. Så dusjer jeg. Så grer jeg håret mitt.


Så ordner jeg meg med dagkrem, mascara, concealer, leppomade og parfyme.

Så går jeg ned trappa.

Så lager jeg meg noe frokost. Tok bare et eple og melk fordi jeg hadde spist morsdag frokost før dette.Så ser jeg på tv og i dette tilfelle så var det OL. Elsker å se på OL. 

Håper dere liker sånne innlegg. Det tar litt tid og lage men de blir veldig bra,

Klem Mina♥

bakgrunn til pcTente og begynne å legge ut bakgrunner igjen så her er det en:-) Kommer et til innlegg fra meg senere i dag. Da kommer det om negler. Nå skal jeg snart på kamp, se ol og spise frokost.

Ha en fin lørdag!

Klem Mina♥

God helg

Hallo!

Nå er det endelig helg, vet du hvor braa det føles? Vi hadde presentasjonen på skoeln i dag, og læreren vår ble veldig fornøyd, hødigvis, fjo. Haha. Håper deres helg blir fin, tror min blir helt super, i alle fall så skal jeg overnatte  hos Aase fra lørdag til søndag. Gleder meg veldig. Har foresten veldig lyst til å stå på slalom nå, helt utrolig lyst, hahsh.


Slenger med et bilde av sminkemappa mi

♥Mia

Fin kommentar

Hei! Nå sitter jeg og ser på OL i kunstløp. Kvalifiseringen til herrer. Jeg har vert borte de siste dagen, mandag og tirsdag jobbet jeg med presentasjoenen min fra morgen til kveld(nesten) og i går hadde jeg besøk til jeg dro på trening, og når jeg kom hjem så spiste jeg, dusja og tok kvelden.. Vi fikk en veldig koslig kommentar i stad, og jeg ble nesten litt glad. Det handlet om at Mia aldri blogget, tro det eller ei, men det var veldig kosig å få annet en sånne "hei, hadde blitt glad foren kommetar tilbake", haha. Hadde akkurat en liten fotoshoot med Minnien min♥ Tenkte å si at i nermeste framtid en gang kommer det til å komme en neglelakk kolleksjon:)
Minni følger spent med på OL

♥Mia

usunn torsdag/ oppskrift is kakaoN-A-M!!

Se hva jeg laget nå rett etter skolen! Den smaker såå godt!

Her er oppskriften!

♥ Melk

♥Vanilje is

♥ Kakao pulver

♥Krem!

Nå skal jeg se pll mens jeg drikker den!

Klem Mina

 

missing rhodes

Heisann!

Idag har jeg og Aase hvert hos Mia. Vi har sett PLL. Så spennende. Vi laget en sykt god smoothie! Elsker smoothie! Drakk det  ver dag på sommeren. Savner sommeren helt sykt nåå! Så her er noen bilder fra rhodos. Nå skal jeg se på søstra mi turne.


 Imorgen skal jeg ta masse bilder til dere. Så skal jeg gjøre ferdig en presentasjon om øyet som skal være ferdig på fredag. Til helga tror jeg det er handballkamp også er det jo selfølgelig morsdag. Gleder meg veldig til mamma ser gaven. Skal bake kake til henne. Hva slags kake burde jeg bake?Har lyst på pavlova i muffins former. MMMM.. I mars så skal vi på vinter lyd og jeg gleder meg sykt! Isac Elliot kommer dit også var det to til. Nå er det egentlig ganske varmt ute til og være februar. Det begyner og bli vår! Vår er en såå fin månde! Elsker 17 mai og egentlig alt med våren. Så håper snøen varer til vinterferien så kan den godt smelte! Hahaha!

Savner du sommeren?

Føler du det snart er vår hos deg?

Klem Mina♥


inspirasjon: februar

bilder lånt fra weheartit♥

klem mina♥

bestfriends
Hva synes du om bildene?

Klem Mina♥

innkjøp

Heisann!

igår var jeg og familien en liten tur på cc. Der hadde jeg med gave kort på carlings på 400 kr og ettersom det var masse salg fikk jeg masse fint. Fikk også to ting ekstra. Nå skal jeg se pll.
hva synes du om innkjøpet??

klem mina

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits