Slalom

Hei! Nå er jeg på Hafjell så blir bare et kjapt innlegg;-) nå spiser jeg kake og har en liten pause

Namnam! Fransk sjokoladekake:-)

Mia

Ps: Mina er på hytta så det kan hende at hun ikke blogger så mye nå:-)

.......

Hei! Nå begynner jeg å bli tom for overskrifter, innlegg og bilder... Kan dere hjelpe meg? Jeg treninger virkelig hjelp!!! HELP ME!!!!

Mia

Frokost

Hei og god morgen:-)

Nå skal jeg snart på årets siste handball skole. Gleder meg. Nå spiser jeg frokost og driver på telefonen. Senere idag reiser jeg på hytta:) gleder meg:)

Mina:)

Hei

Hei! Nå har jeg prøv dette innlegget 4 ganger og det har blitt borte.... Så sier alt kjapt. Har vert på håndball kunstløp og Dolly dimpels. Fikk is til deseret!

Mia

Handball skole

Hei!
Denne uka eller mandag 0, tirsdag og onsdag så er jeg på handball skole:-) Jeg er med Mia Aase Anna Nora Ida og Amalie:-)

Mina

Elg

Hei! På vei hjem fra kinoen i går møtte vi elg! Tok et litt eid bilde av elgen :) man ser bare øyet til elgen for det er litt mørkt

Det er den lille gule flekken som er øyet(jeg hadde på blits og var innafor et bilvindu derfor er det rosa...)

Mia

Beautiful creatures

Hei!
Nå kom jeg nettopp hjem fra en super kveld med jentene. Vi var på kino og så Beautiful creatures.

Det var jeg, mia, aase og ida som så den. Den var kjempe bra!! Den var romantisk, spennende, fantasy og fin. Den handlet om en gutt som hadde drømt om ei jente i flere måneder. Han hadde aldri sett fjeset hennes i drømme.
Plutselige begynner ei ny jente i klassa. Det var hun han alltid hadde drømt om. Ingen likte denne jenta som het Lena, bortsett fra han gutten. Det skjer mye rart og til slutt må Lena fortelle alt til gutten om magi. De blir sammen og har det fint i mange uker helt til de siste ukene før Lena blir 16. Da blir det mye vondt og de må lete etter det de trenger får at Lena ikke skal bli ond og gutten og Lena må skilles.

Vil du finne ut mer om filmen, så dra med en gjeng og se den! Ambefales!;)

Mina:)

Kino+venner=helg

Hei

Dette blir gøy!

Har dere sett filmen?
Isåfall liker dere den?
Vil dere se filmen?


Mia

Cakepops

Hei<3 nå har jeg og søs Ane lagd cakepops:-) de er kjeempe gode! Og lette og lage, vi hadde sånn ferdig boks da men, det er fortsatt kjempe godt! Oppskriften er:

Tok noen bilder, men gidder ikke laste opp alle så har lagd en pic collage

Mia

Outfit

Genser//ginatricot

Sorry...

Hei♥ Sorry for at jeg ikke har fått blogga de siste dagene... Men jeg tenkte å oppsumere de dagene jeg ikke har fått blogga☺ Så jeg gjøre mitt beste for et laaangt innlegg.

Onsdag

På onsdag hadde vi kokkekamp, Mina sitt "lag" vant, mitt på andre med alle de andre lagene som ikke vant, dommerne sa at det var så jevnt. Det var en liten nedtur, for jeg ville vite hvam som var nest best osv... Etter skolen var jeg hos Aase en liten stund, når jeg kom hjem kom farmor på besøk, og det første du tenker på når bestmora di kommer på besøk er ikke å blogge akkuratt. Etter det spiste vi og jeg skulle på trening, og la meg ca 2200 noe som er sent for meg midt i uka. Da vart det ikke noe tid til blogging...

Torsdag

I går hadde vi karnevall og jeg var en fest(vet det høres helt sykt ut...) sammen med Marianne, vi hadde fargerike klær, sånn party-bånd og gule smilefjes ballonger, vi malte oss gule i ansiktet og lagde smilefjes, haha jeg så ut som en alien... Vi har karnevall hvert 3. år, og så har vi det ikke heledagen en gang... Så i site time etter å ha hatt 1 time med friminutt var vi litt ute og lekte 1.klasse leker, etter det skrev vi logg om karnevalet. Etter det kunne vi være ute og spille fotball eller inne og spille spill. Jeg var inne og lærte en sykt kul lek... Jeg drassa på de siste ballongene hjem og var sykt sulten. Etter skolen så gjorde jeg lekser og brukte litt tid på det.... Så spiste vi, jeg spiste myye;-) Så hadde vi treningskamp, som vi tapte, men vi vant andre omgang da:) når jeg kom hjem orka jeg rett og slett ikke å blogge.. Ikke noeblogging da heller.

I dag

På skolen i dag har vi hatt norsk, naturfag og fysak, ikke mye spennendes med det heller... Etter på skal jeg kanskje på skøyter med Aase og Mina:)

MiaENDELIG ferie!!!!

 

Hei!

Nå er det ferie!! Endelig!! Har gledet meg såååå til ferie! I ferienskal jeg på hytta, handball skole og jeg skal henge med vennene mine! Og slappe av! og kanskje til oslo. Kanskje:)

Idag hadde vi fysak og det var fotball som vanlig:)

ÅÅÅ!! Synes så synd på dere som ikke har ferie etter helgen igjen:( Håper dere nyeter det som er igjen

Ha en fin ferie dere!!♥♥

Mina♥♥

Karneval

Hei!

Idag hadde vi karneval på skolen. Jeg var indianer og det var anna og emma også. Mia var en fest. Ja..hun hadde på seg ballonger og var skikkelig kul.
Senere idag skal vi ha treningskamp. Håper vi vinner!! De vi spiller mot er drit gode. Vi har aldri slått dem og håper det blir idag:-)

Dagens antrekk da:)
Mina-

Onsdagen min

Hei!

idag hadde vi kokkekamp. Det gikk kjempe bra! Vi vant! Jeg,Anna,Emma og Ida var på gruppe! Jeg tror Mia sin gruppe kom på andre plass. Det vi lagde var:

Forrett:

Honnig melon med spekeskinke.

 

Hovedrett:

Laks med poteter, glaserte gulrøtter og kokte gulrøtter. Med en god fiskesaus.

 

Desert:

Hjemme laget is med friske bær.

 

Høres det godt ut? Håper det!:)Resten av dagen så gikk jeg til bestemor etter skolen♥ Der spiste jeg kake og jeg spisste middag før jeg tro på fotball trening♥♥

Har dere hatt en fin dag?

Mina♥

Kokkekamp...

Hei<3 i morgen har vi kokkekamp og jeg GRUGLEDER meg skikkelig... Jeg er skikkelig stressa allerede nå! Har masa på Hedda i hele kveld på at skal kjøpe de siste tingene sine av foreldrene sine. Til forrett skal vi lage tykke pannekaker/lapper med bær. Til hovedrett skal vi ha hjemmelagde kyllingnuggets med potetbåter og gullerøtter. Desserten er hjemmelagd is med jordbær.... Håper bare vi ikke kommer på siste plass

Mia

Hår

Hei
Tok noen bilder jeg skal dele med dere;)

Ikke så veldig fine?

Mina

Beste Tirsdag på LENGE!

HEI!

Idag var vi på en sånn kunst greie:) Det var kjempe gøy og kjempe kjedelg..  Vi fikk i allefall ta spark så vi slapp og gå heldig hvis:) Vi fikk også kjøpe kakao der vi var. Og den kakaoen er kjempe GOD!  Vi fikk også slutte tidlig! Vi slutter egentlig 13 20 men vi fikk gå der fra kl 12 45<3 Ikke så tidlig men ganske! Nå snapchater jeg, kiker(høres sykt dumt ut) og blogger da<3 Rett etter skolen gikk vi til butikken og kjøpte mat til kokkekampen. Vi har i morgen. Gleder meg såå! I dag hadde b klassa. Vi skal lage laks til hovedrett!! Jeg elsker laks! Ønsk oss lykke til!Takk får at du leser bloggen vår!

Mina<3

Dagen i dag

Hei! Nå skal jeg prøve å oppsummere dagen i dag, ikke enkelt... Som vanlig hater jeg mandager over alle andre dager. Hvorfor? Jo: hele klassa er helgetrøtte, helgebråkene(prater ut for hele helga) og man er oftere moreasgretten! 3 ting jeg ikke liker... Og vi har kjedelige fag... Noen ganger har jeg bare lyst til å sove over mandagen. Ja hvor var jeg? Jo jeg skulle oppsummere: på starten av dagen så bar jeg litt ukonsentrert pga at jeg var glad for å se de andre igjen. Andre time gjorde vi egentlig ikke mye. Siste time hadde bi gym og jeg hadde mer energi en vanlig, overraskende... Etter skolen ble Hedda med meg hjem for å handle og planelegge kokkekampen, jeg gruer meg... Men må man så må man... I morgen kommer en ny dag, tirsdag, en av de beste dagene i uka. Da skal vi på sånn kunstgreie:-)

Mia

Hello!

Hello bloggen!

 

I dag måtte jeg stå opp tidlig.. halv sju hater mandager:( Så dagen startert med at jeg var kjempe tøtt. Skjekka ikke en gang instagram eller snapchat! Det er lenge siden jeg ikke har gjort på en morgen. Til dere som lurte så har vi vinter ferie neste uke! Da skal jeg på hytta,handball skole og kanskje til oslo på besøk til tanta og onkelen min! Også møter jeg sikkert noen venninner! Tilbake til dagen. På skolen var det kjeeeedelig:( Men vi hadde gym som gjorde det litt gøyere, men i hate it! Etter skolen gikk jeg hjem med Emma som vanelig og når jeg kom hjem så lagde jeg MISSLYKKA lapper. Vi hadde ikke smør eller egg og jeg som hadde sååå lyst på lapper:( men lagde de da. De ble brent og de ble heeelt rare? Jaja sånn går det.. SÅÅ!! OMGF!! Vet dere hva det neste er? Leeeekserrr!!!!!! Og i hate it !!! Ferdig nå heldighvis. PÅ onsdag har vi jo kokke kamp og jeg gleder meg såååÅÅÅ!! Skal dra og handle med jentene i morgen etter skolen! Vi får fri litt før i morgen pga kunstverksted så vi kan bare gå derifra til butikken! Så vi slutter kanskje 15 min før<3<3Outfit for dagen!

Mina<3

Nytt design!

Hei!¨

Har laget enda ett nytt design jeg håper blir lenge! Hva synes dere egentlig om det? Jeg synes det er super søtt! Jaja! Nå skal jeg snart legg meg.. Er mandag i morgen! jeg hater mandager men vi har heldigvis gym da. På onsdag har vi kokkekamp gleder meg sååå! Jeg er på gruppe med Emma, Ida og Anna!

Snakka som sagt med Mia og de på kik i stad! Elsker dere der på kik!♥

Her er bildet jeg bruker til pb!

Natta alle kjære lesere vi ses i morgen!<3

Mina<3

Kik . Igjen

Hei<3 nå prater jeg med Nora Mina Anna Ida og aase på kik:-) gøy, tror vi har prata i 2 timer nå..

Mia

Heia

Heia!
Nå kom jeg nettopp hjem fra bestemor:) skal bare slappe av ut over kvelden

Mina

Bursdag

Hei<3 har vert på bursdagen til Hedda og det var kjempe gøy:-) vi så på en film som heter hairspray og en som heter David fulgte sykt bra med, bedre en alle de andre;-) og han klarte IKKE ta øynene bort fra filmen, haha, vi hadde mye moro med det! Vi var ute og akte og jeg tok noen bra bilder;-) jeg og Marianne kjøpte noen tulle briller til Hedda som det sto Happy Birthday på. Hun brukte dem hele bursdagen:-) legger til et bilde av det jeg hadde på:-)

Mia

Bursdag

Hei! Skal snart på bursdagen til hedda:) her er hva jeg har på meg:

Gratiss til verdens beste hedda!!
Mina:)

Innkjøp

Hei! Nå har jeg og Marianne vert på CC og tenkte jeg kunne vise innkjøpene til begge:-)

Marianne

JB tannbørste : Cubus : 99kr

Spiller baby og u smile^

JB armbånd : Cubus : 89kr ^

JB hopdie : Cubus : 299kr ^

Meg(Mia)

Mascara : Cubus : 135kr^

Bukse : Cubus : 199kr^

Ballonger til karneval : toysRus(vet at det er teit) : 17kr^

Har også kjøpt gave til Hedda, men det viser jeg ikke


Mia

Anna

Hei!:)
Nå er jeg oss anna med emma og ida. Vi snal lage mat etterpå<3

Mina<3

Morra!

God morgen alle sammen! Joohoo nå er det snart helg:-) på skolen i dag skal vi ikke gjøre så mue spess, jo vi har fysak i siste time:-) etter skolen skal kanskje jeg og Marianne på CC og kjøpe noe småtteri:-)

Mia

trening

Hei!

Har nettopp hvert på trening eller får litt siden da!Så nå skyper jeg med noen folk her og der og så skal jeg bare slappe av resten av kvelden.

Mina<3

Videoblogg?

Hei! Tenkte at jeg KANSKJE starte med videoblogg annenhver onsdag ,for på onsdager har jeg ganske lite å gjøre. Spørsmållet er burde jeg? Isåfall, hva burde jeg ha video om? Håper dere er så snille at dere svarer på det, så jeg kan jeg begyne å lage kladder til hva som jeg kan lage video om.

Mia♥

Stikkord:

Hos Aase

Hei<3 nå er jeg hos Aase:-) vi har drivd på insta som vanlig;-) blogger mer senere i dag;)

Mia

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits