Helg

Hallo!

Nå er det endelig helg, etter en laang uke er det veldig deilig, i dag har jeg vert på trening, og etter trening så var vi på mcdonalds. Nam. Det er ikke hverdagskost det.

Synes denne collagen er veldig fin, men blir så sjånete, rakk ikke å ta noen brs bilder i dag, men skal ta maange bra bildeer til i morra

Mia

fin fredag

heisann.

idag var jeg frisk som en fisk lol. eller var jo litt slapp, men hadde en grei dag på skolen. når jeg kom hjem så jeg på pll. så laget mamma kylling salat til meg. har tatt noen bilder som jeg viser. i morgen skal jeg i farmor sitt 75 års lag. gleder meg♥ har kommet til episode 15 og begynte i går på nr 4. hahah 0 life. har også handball kamp denne helgen. her er noen bilder:
har foresten så lyst på mac nå! kan noen kjøpe en til meg!

Klem Mina♥

:)

Hallo!

I dag har jeg vert hos Anna etter skolen, og det vara kjempe koslig, i går var jo Mina og Aase hos meg etter skolen og så på PLL, det var veldig koslig:)


Kom på at jeg har igjen en lekse, så hade

Mia

mine parfymer


Dette er parfymene mine. idag er jeg syk. så jeg orker ikke blogge mere.

Klem Mina♥

ikke helt i form

Heisann!!

Har dere hatt en fin dag? Min har hvert ganske fin. Har sett pretty little liars hos Mia med Aase. Vi spiste ostesmørbrød og smoothie. Har gjort lekser, og har handlet med mamma. Så skulle jeg egentlig på fotballtrening, men jeg er ikke helt i form. Har vondt i halsen og er sliten. Orker nesten ingen ting. Så da ble det ikke trening eller jogging på meg idag. Har også ordnet litt i dekslet mitt. Har lombok deksel så det er plass til masse rart. Bl. en doc, penger, bilde, telefonen og andre små ting. Nå skal jeg lage meg noe godt drikke og slappe av og se om jeg skal på skolen i morgen.


Fine modellen min!

Klem Mina

foto: vinterHva synes du om bildet?

Klem Mina♥

dagens antrekk
BUKSE: BIKBOK            GENSER: OUTFITTERS NATION          SKJERF: VET IKKE

KLEM MINA

 

ukeplan

Dette skal jeg prøve å gjør denne uken.

Klem Mina♥

Smoothie

Hallo!

Etter skolen i dag lagde jeg smoothie, den var utrolg god.


Har foresten kjøpt en sånn starbucks kopp greie...Mia

27.01.2014

HEISANN!

Idag er det mandag og jeg har hvert på skolen. Måtte stå opp ekstra tidlig i dag. Etter skolen så laget jeg toasf, saft og kakao. Mmm.. Skal lage et mitt tom innlegg i morgen så gled dere!

Klem Mina♥

 D.R.E.A.M

Hva synes du om bildene mine?♥

Klem Mina♥

GOD HELG


Heisann!

Idag hadde vi aketime på slutten av dagen. Så jeg og de andre fra feltet akte hjem igjen. Så kom Mia. Vi har drukket kakao. og den var sååå god, Etter på har vi ball og jeg og Mia skal fikse oss sammen. Jeg gleder meg sikkelig til ballet. Vi skal lage et innlegg om det senere altså. Uansett nå skal jeg hente telfonen min og finne fram det jeg skal ha på meg. 

Klem Mina♥

Neglelakk

Hallo! I går lakket jeg en neglelakk jeg er veldig fornøyd med:) Skal foresten til Mina etter skolen i morra for å gjøre meg klar til at vi skal ha nyttåersball:) Jeg gleder meg SÅÅÅÅ mye, BTW her er neglelakken


Hva synes dere?

♥Mia

muffins

Heisann !

Idag har jeg laget en video til videofyme(en app jeg har) Også har jeg spist en muffins! Skal ta bilder snart og lage et spa innlegg så fort som mulig. I kveld er det handballtrening og jeg har egentlig masse å gjøre før det, så jeg må skynde meg litt. Vi skal også ha spillermøte i dag så må møte opp enda tidligere. I morgen kommer en ny episode av pll ut og jeg gleder meg! Skal også handle til skole ballet på fredag. Gleder meg så til det også. Nå skal jeg lage meg noe mat, ta på trenings klær, gjøre lekser og ta bilder. Så da snakkes vi i morgen! pssssst: Java er fremdeles klikk så jeg må laste opp ett og ett bildet som tar en evig lang tid:-(MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...

KLEM MINA♥

PLL mandag

Hallo!

Etter skoen i dag har jeg sett på 3 episoder av Pretty  Little Liars, og skal snart se på en til(kanskje 2 eller 3). Jeg er helt hekta på alle mulige måter.Og på onstag morgen legger Norges største Pretty Little liars blogg (link) ut den nyeste episoden som jeg gleeeder meg til å se♥


Det er foresten også noe klikk med min java, så det tar evg lang tid å lasteopp bilde...

♥Mia

bursdagsgavene av venninnene

Heisann!

Her venninne gavene jeg fikk i helga. Fikk også et par tøffler men de er på skolen. Er de ikke fine?♥ Klem Mina♥

bursdagsfeiring

Heisann!

I helga har jeg gjort masse! På fredag slappet jeg bare av med taco og på lørdag var jeg og pappa å handlet å så på Maren sin handballkamp. Så var jeg på ute bursdag til Johanna. Kl  18 30 fikk jeg besøk av mine aller beste venner, for da skulle jeg ha overnatting bursdag. Vi spiste taco og spilte spill. Så drev vi på rommet å gjorde masse gøy. Vi spiste masse godteri og koste oss! Så åpnet vi gaver. Jeg fikk så masse fint! Viser det kankje i morgen. Så spiste vi kaker. Så gikk vi opp og spiste mer godteri og hadde det morsomt. Så sov vi. 

Idag spiste vi vafler og smoothie til frokost. Så skulle vi på handball kamp. Det ble 10-6. Vi tapte,. Men det er mot et lag som vi har tapt 30- 10 for liksom, så jeg er fornøyd!

 Uansett sp er det noe galt med java greia på bilde opp laderen så jeg laget en collage så jeg spiller å vente en evihet!1.Vaffler og smoothie til frokost♥

2.KAKEEE♥

3. Tacotimeee♥

4. Fine gaver♥

Hadde en kjempe fin venninnne bursdag, tusen takk ♥

Klem Mina♥

Siden sist

Hei!

Wow, begynner å bli lenge siden sist nå... Håper ikke dere har glemt meg...Men jeg har ikke gjot serlig mye heller,så derfor her jeg følt at innleggene jeg skulle ha skrevet bare hadde blitt sånn: "Hei! I dag har jerg vert på skolen og på trening:) Mia" og et bilde av at jeg faker et smil... Hahah, i dag har jeg det egentlig ganske travelt, bare se her


Bursdagen til Mina begynner egentlig før, men jeg rekker ikke starten... Jaja. Jo, jeg har faktisk vert på CC to ganger denne uka, for å kjøpe gaver... Kjøpte også Pretty Little Liars sesong 1, to viskelær og et par øredobber som jeg har mista den ene av... Jaja. Håper ikke det blir like lenge til neste gang som det har gått nå....

Mia

mmmm..

Hei alle sammen! 

Har dere hatt en fin dag? Det har jeg! Kom for litt siden hjem fra skolen og har spist is og mine pannekaker eller lapper som det også heter da:-) Tenkte og lage en video i helga, men vet ikke når den kommer. Mia har desverre ingen ting å blogge om med hun er nok snart tilbake. Det er myyyye morsommere å blogge på sommeren, så litt dårlig inspirasjoner vel vanelig? Senere i helga skal jeg ha en liten overnattingsbursdag der jeg og mine allerbestevenner skal kose oss:-) Så skal jeg på bursdag til johanna( som har bursdag idag, GRATULERER?) Etter på skal jeg lage et lite inspirasjons innlegg som kommer idag eller i morgen vis alt går etter planen. Her er noen bilder av lunsjen min!

Klem Mina
 ♥

pretty little liars

ÆÆÆÆ!!!ÆÆÆ!!! Idag kom pll ut med ny episode og den var DØDS bra! Gleder meg til hver onsdag fremover. Vi så den på putlocker eller noe sånt, og den sinden funket bra! Uansett etter skolen var jeg og Mia med Aase hjem. Vi laget oss litt god mat (kan vel ikke kalle det mat XD) og så pll. Så hadde vi facetime med noen fra klassa. Veldig morsom dag!


 Legger til et bildet av blomsten min fra søstrene grene. Den er litt sjomete..

Ha en fin kveld, nå skal jeg snart på trening!!

Klem Mina♥

lip balmElsker, elsker disse her!

Har du de?

Klem Minaa♥

kyllingsalatHeisann!

Idag var det is(sssssssss) kaldt!! Uhh.. Frøs så nmye i friminuttene i dag. Vi må være ut så det blit skikkelig ille. Uansett etter skolen fikk jeg såå lyst på kyllingsalat. Så da stekte jeg kylling og laget meg det. Jeg bruker: ost, salat, mais og kylling å det blir kjempe godt!  Senere på dagen var jeg litt med victoria. Nå ser jeg bare på tv.

Ha en fiiin kveld!

Klem Mina♥

kjempe fin helg+ innkjøp

x
HEISANN!

Tenkte å dele noen innkjøp jeg kjøpte i romjula men aldri fikk lagt ut så over her er dem:-) Gensere fra wow ||| Sminkefjerner fra hm ||| Neglelakkfjerner fra nille ||| Neglelakk fra hm ||| Anskiksmaske fra cubus.

Denne helga har hvert kjempe fin. På fredag så var den er rolig kveld med taco. På lørdag var det handball kamp mot jevnaker og vi tapte da. Etter kampen så ble Mie med meg hjem og overnattet  Vi spiste pizza og hadde det så gøy. Idag var det handballkamp igjen. da vant vi!! Så dro vi til oldemoren min.

Nå ser jeg på handballkamp, så ses i morgen!

Klem Mina♥

:)

Hei!

Jeg tenkte bare å infomere dere om at hver mandag kommer mine neglelakker, tror det kommer 5 neglelakker hver uke, noen ganger kommer det kanskje video? Og hver torsdag kommer min sminke, kanskje kommer det video en gang  i blandt? Foslagene kommer foresten fra Mina♥ Takk♥


♥Mia

treningi 2014 har jeg lyst til å trene mere for å bli beder i handball og fotball. så her er det jeg skal gjøre hver uke.På onsdag er det også fotballtrening så enten styrke eller fotball da.

Foresten Mia trenger hjelp til hva hun skal blogge om så kommenter.  Jeg har noen forslag:

- Neglelakkene mine

- Sminken min

Klem Mina♥

Mine blogg tanker for tiden

Hallo!

Jeg tenkte å dele litt av mine blogg tanker for tiden. Jeg hadde en del inspirasjon like ved nyttår, mitt 2013 osv, men det ble ikke noe av, husker ikke mye av starten av året, nyttårsforsetter gikk i vasken siden jeg bare har ett nyttårsforsett, så... På vei hjem fra skolen osv   så planlegger jeg superlange innleg, men med en gang jeg kommer hjem husker jeg ingentin¨g, så nå håper jeg at dere har fått sett litt inn i hodet mitt og skjønner hvorfor jeg ikke får blogga så bra. Håper dere kommer med noen foslag til meg:)


Blæ, kamera ville ikke fokusere i dag.

Mia

ryddet skapet

 

Hei alle sammen!!

Idag har jeg ryddet skapet. Eller mamma har ryddet skapet. Jeg har ryddet skuffen. Så nå er dfet endelig ryddig over alt her. Foresten så har jeg såå lyst på mac nå!! Har ogsåyst på samsung nx 1000, som er et kamera. Men jeg har jo både pc og mac. Jeg får vel drømme meg bort.. Skal spare litt til det da:-) Men et nytt kamera trenger jeg ikke med det første. Har jo nettopp kjøpt ett som er veldig bra:-) Etter på skal jeg kanskje på fotballtrening. 

Hva sparer du til?

Klem Mina♥

Min tirsadg

Hallo!

Her dere hatt en fin dag? Min har vert helt grei. Etter skolen i dag valgte jeg og droppe trening frodi jeg hadde utrolig vondt i skulderen uten at jeg vet hvorfor, hat også hatt litt vondt i kneet også... Stakkars meg, men mens jeg var hjemme og slappet av var Ane(og mamma) på eplehuset(cc) fordi ane skulle få iPad, hun har fått det nå og elsker den, haha.
♥Mia

elsk elsk

Heidere!

Idag fikk jeg en til bursdag gave som kom forsinket! Hahah!! Det kom en hel lastebil med gaven til meg. Uansett jeg ble kjempe glad for den! Her er noen bilder:


Den er såå fin og god!!  Den er fra merket. abercrombie and fitch. Den har sinnsykt godt stoff.Pappa bestilte den på nettsiden dems:-)

Tusen takk mams & paps

Klem Mina♥

Mandag

Hallo!

Nå føler jeg egetlig at dette blir "tvangsblogging" fordi, jeg blogger for at jeg må blogge... Hvis dere har foslag på hva jeg kan blogge om så plis kommenter, det er nesten ingenting å blogge om synes jeg, sorry for det.


Hade

♥Mia

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
hits