meg og mia på LEIRSKOLEN


Hva synes du om bildene?

-Mina

LITT FLERE BILDER FRA BOLÆRNEHer ser dere litt hvordan rommet og selve bygget er. Og hvordan havna og sånn ser ut.

-MIna og Mia

NATURBILDER FRA LEIRSKOLENHer er det litt natur bilder fra leirskolen. Vet noen av bildene ble dårlige pga svart kant nede og på siden men det er noe feil med kamera mitt når jeg zoomer så det blir sånn. Forresten så er det seler dere ser på ett av bildene!

-Mina


LEIRSKOLEN 2014

Heihei!

Nå er det fredag og det var idag jeg kom hjem fra leirskolen. Jeg har kost meg kjempe masse med verdens beste venner og vi har hatt det så fint sammen nesten hele tiden! Vi har klatret, gått mange turer, spilt kort, kjørt båt, fisket, paddlet kano og kajakk, snakket og kost oss så masse. Vi var på BOLÆRNE KYST LEIR SKOLE. Det er ett av de fineste stedene jeg har hvert. Naturen var så fin! 

Selve rommet var helt greit men det ble koselig når vi plukket blomster inn dit og ryddet. Maten var også god, men jeg synes det var dumt at det ikke var melk til hvert måltid (haha jeg er gal) Vi har opplevd så mye på leirskolen og lært masse nytt. Jeg ble kjent med noen herlige folk som jeg kommer til og savne. Vi hadde det virkelig så gøy. Jeg savner det masse allerede. Bolærne er en øy så vi måtte kjøre båt dit. Det var veldig gøy på vei dit men idag når vi skulle hjem fikk vi beskjed om at den båten vi skulle ta( som vi hadde tatt til øya) hadde brent opp. Tenk om vi var i båten når den brant!?!

På øya var det mange hemmelige steder. Vi fant gammle "borger". Med borger mener jeg en murvegg greie. Ettersom det var en gammel militær leir så var det masse og utforske. Vi gikk også tur på midt/mellom bolærne. Der var det dødsleir for lenge siden. Russerne, som jobbet som "slaver", ble sendt dit vis de var syke.

Turen var virkelig helt fantastisk og jeg vill tilbake og være der lenger. Jeg savner stedet, havet, folkene, minnene og ikke minst det fine været! XD! Det var fint vær hver eneste dag om gjorde det helt perfekt! Så viss du skal dit på leirskole burde du glede deg kjempe masse!

Her ser dere ett lite bilde av rommet vårt. Det kommer flere bilder av naturen og sånn senere. Gled dere til skikkelig fine bilder!

-Mina

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
hits