2 ÅR


Dette var litt bilder fra de siste 2 årene. Nå er det to år siden vi lagde bloggen vår. vi har vell ikke hatt så mye om hår og negler men vi har blogget maaasse uannsett. Nå er Jeg Mina hos Mia og vi skal blogge mere senere idag.

Vi skal bare infomere om at vi ikke rekker og blogge like ofte osm før, men skal blogge minst en gang i uken hver. Grunnen er at vi har begynt på ungdomskolen og ikke har så mye tid. begge vill jo være med venner, trene og gjøre lekser så derfor rekker vi ikke blogge like ofte. Det betyr ikke at vi bare skal blogge en gang i uken med minst en gang:-) håper dere forstår!!

-Mina og Mia

 

Gratulerer med dagen Minni

Hallo

Alle sammen, i dag har verdens beste katt  bursdag, og alle brødrene og søstrene hennes bursdag. Jeg ønsker Minni, Emil, Mario og Pus(vet ikke hva den heter) en helt super dag♥Du er verdens beste og er alltid så snill og søt. Jeg er så glad i deg pusen min, jeg er kjempelei meg for at jeg ikke får vert der på bursdagen din:(
Er så glad i deg pusen min

Mia

Min 17. mai


Hallo alle sammen! Nå tenkte jeg å fortelle dere om min 17. mai, jeg rakk ikke å lage dette innleggety i går, noe som dere skjønner når dere har lest hele innlegget... Her desverre ingen bilder, fordi jeg ikke orket å drasse med meg kameraet hele dagen...

Kl. 06.00, jeg våkner, slapper av i en halv time før jeg sovner i en time(våkner da med andre ord 07.38,faktisk). når jeg våkner driver jeg rundt en halv time på mobilen før jeg på en måte står opp, haha. Da sitter jeg og ser på det derre "gratulerer med dagen" eller "17. mai" eller hva nå enn det heter på NRK. Så etter å ha sett på det en liten stund gikk jeg ned i dusjen og kledde på meg. Etter det gikk jeg opp og fikk den fine jobben å presse appelsinjuice. Så gikk jeg å så litt mer på tv, så fikset mama håret mitt med verdens fineste flette, i følge meg da, har den faktisk fortsatt i, før vi hadde en helt super 17. mai lunch/frokost rundt 11 tiden. Etter lunchen var det rett til der hvor toget skulle starte.

Vi er ganske heldige fordi toget begynner ikke å gå før kl halv ett. Det er fordi fet flinke korpset vårt gåt på en annen skole før vår(de startet dagen ca halv åtte med å spille, og er ikke ferdige før kl 17 ca!!!) Jeg gikk helt forran i 7. klasse, haha, jeg gikk å pratet med Emma i klassen hele turen til vi var ca halvveis. For da skulle jeg og 2 andre holde tale. Var veldig spent, men det gikk helt dupert, bortsett fra at jeg synes at jeg hørtes hekt grusom ut i den mikrfonen(stakkars folk hvis jeg høres sånn ut til vanlig). etter talen måtte jeg løpe rett til der hvor flaggborgen sto siden jeg skulle være i flaggborgen. Jeg fikke på meg den selegreia og flagget. Vi begynte å gå igjen, jeg gikk i midten bak politimannen. jeg var livredd for å miste flagget på han... Så var vi framme der vi skulle være hele tiden. Da sang vi en sang før Mina skulle holde tale, hun var kjempe flink:)

Så var det en eller to sanger til før vi gikk å gjorde hva vi ville. Jeg var mest med Mina og Matilde fra 6. klasse. Vi gikk rett oinn til kakene. Alle var bare sååååå gode. Vi gikk ut og innså at vi var for sene til gratis is:( Da gikk vi bare rundt å snakket og sånt. Kl halv fem var det tid for den årlige fotballkampen - 6. mot 7. - Den var "veldig nervepirrende". Det var noen sekunder hvor "jeg trodde vi skulle tape", stillingen ble "bare" 10-0 til sjuende. hahahahahaah, vi er best! Jeg spilte faktsik jeg å, og jeg er ikke en vedlig fotball person, men jeg tenkte jo at det kunne være gøy å hjelpe til:) Jeg følte meg veldig rar, fikk låne fotballutstyr av en i klassen som ikke skulle være der. Pappa måtte ha et bilde og sa et dette hørtes sjeldenheten til. Jaja.

Nå vi kom hjem. (selv om det bare er ca 50(?) meter å gå fra der hvor fotballkampen er) så hadde tante, onkel og søskenbarnet mitt kommet, og det var veldig korselig  siden de egentlig bor litt utafor Oslo:) Jeg var helt utslitt etter kampen og hele dagen egentlig, så jeg "løpte" nedf trappa og tok på meg en ny kjole som jer er sinnsykt fornøyd med. Fant også ut at jeg er utrolig solbrent på skuldrene... Husk solkrem neste år Mia... Vi griller og koste oss, selv om jeg egentlig ikke klarte å kose meg på samme måten siden jeg var helt utslitt så jeg la meg på rommet mitt littegrann og slappet av. Det ble bedre da. Vi spiste kaker(igjen) og når de hadde dratt var jeg sliten igjen og jeg lå helt utslått på sofaen og orket nesten ikke å spise chips. haha. Da la jeg meg.

Så håper at dere skjønner at jeg ikke orket å lage dette innlegget i går.. Jeg vet at innlegget ble veldig langt, men jag bar brukt ca 30-45 minutter på det. Wow sier jeg bare til meg selv. Jeg får slenge med et bilde av det norske flagget så innlegget ikke blir så kjedelig da.


Det ville ikke bli større... 

Ha en fin dag

- Mia

17 MAI

gratulerer med dagen!

Hei alle sammen!

Idag er det 17 mai og det er en av mine favoritt dager i året. Her feirer vi med og gå i tog, leker, taler, is, pølser, kaker og glade mennesker. Jeg skal si tale etterpå og jeg gruer meg litt. Vell det er egentlig ikke en tale men ett dikt om 17 mai som rimer. Jeg har laget det selv så er ganske stolt! Nå skal jeg spise en god frokost med familien før jeg dusjer og skal gjøre meg klar. Jeg skal også bære ett flagg i flaggborgen som går helt fremst i toget. Jeg og Mia skal bytte etter hvert så hun skal og bære flagg fremst. 
Her er det jeg skal ha på meg på 17 mai. Skal også ha svarte sko og strømpebukse. 

Nå må jeg snart ordne meg!
BURSDAGSHELG

Hei alle sammen!

Nå er det en stund siden jeg har blogget, og det er fordi jeg har hatt veldig mye og gjøre. Denne helgen er jeg hos bestemor fordi mamma og pappa er på ferie. Nå er jeg hjemme og mater kaninene så tenkte og lage ett blogginnlegg. Skal gå opp igjen til bestemor etterpå og da skal jeg male gjerde før det blir bursdag på bowlingen. Jeg var på bursdag i går også. Det var bursdagen til Mia, og det var utrolig gøy!¨


LAPPEMANDAG+ TARA ÅR

Hei!

Hver mandag lager jeg meg lapper! Det er så godt med sukker på og med et glass bringebær saft! Siden vi har gym på mandager så blir jeg ekstra sulten så lapper er så godt og ha etter skolen!

 Jeg lager de med:

♥2 egg

♥så mye mel du vill

♥ta i melk til røren blir passe

Lappe røre skal jo være litt tykk så du må ikke ha i for mye melk!

 

Idag har Tara hunden min bursdag! Jeg er så glad i hun. Hun er min beste venn! Hun er allerede 7 år!♥♥

Haha så på bildet nr 2 av Tara! 
BEN AND JERRYS

Hei alle sammen!

Jeg har hatt det veldig fint de siste dagene! Jeg har hvert på bursdag, gått tur med tara og hvert med venner. I morgen har Tara hunden min bursdag! Hun er 7 år allerede. Idag har jeg hvert på Bilitt kiosken og der fikk jeg ben and jerrys. Det er verdens beste is! Jeg eeelsker den med brownies og sjokolade, den smaker såå godt.

Jeg har også et nytt deksel(igjen) som er et vannmelon deksel! Jeg elsker det allerede! 

ENDELIG MAI

Hei dere!

Nå er det endelig mai! Mai er helt klart en av mine favoritt måneder! Det er 17 mai og det er blitt helt klart vår! Gresset begynner og bli grønt, og det er ikke lenge til sommerferie! Selv skal jeg ikke bare glede meg til sommeren, jeg må jo nyte våren også da! Nå skal jeg snart spise lasagne og hjemmelaget jordbær is!

Håper forresten dere likte videoen igår! Brukte lang tid på den! 

PÅ VEI TIL SVERIGE

Hallo!

Nå sitter jeg nok på på flyet til Svergie, jeg skal være borte et  par dager og får nok ikke blogget, så jeg har forhådspublisert to innlegg. Så vi sees snart.
Snart 17.mai

Hallo!

Nå er det snart 17. mai, og jeg merker det veldig godt. Vi har alleredde begynt å få sanger vi skal ha på 17. mai i utenattlekse. I dag hadde vi 1 vers og refreng på jubileums sangen, har dere hørt den? Har den på repeat på spotify nå, så når jeg hører den nok ganger limer den seg nok fast i hodet mitt. Vi måtte også skrive 1 vers og refrenget på det læreren vår kaller "sakte-fin-skrift", med andre ord, så skal vi skrive pent og sakte. Er gangske fornøy og synes at jeg skrev velsig pent, til å være meg da... Off, vet at det blir masse skrive feil her...
Blæææ, nå kom det en sånn hersens reklame... På skolen vår er det 7. klasse som skal holde tale, med andre ord klassa vår. Vi hadde i lekse å komme på et forslag. Når vi gjorde det på skolen i dag var vi i grupper, så når jeg var med Aase hjem i dag lagde vi et veldig bra forslag. Vi skal også bære fana og flagg på 17 mai toget så det blir veldig gøy. På skolen vår er det på 17. mai en årlig fotballkamp mellom 6. og 7. Vi vant i fjor, og det er ikke så ofte at 6 vinner over 7, så vi satser på å vinne i år og. Men nå er jo klassa vår helt fotball-gale. Tenkte å vise dere den nye sangen så : here you are
PERFEKT PÅSKEFERIE

Hei dere!

En stund siden sist nå? Vell de siste innleggene har hvert forhåndspublisert. Så det er en stund siden jeg har skrevet. Jeg har virkelig hatt en perfekt påskeferie! Jeg har hvert mye med venner, familie, hvert på hytta, kost meg hjemme + at det har hvert utrolig fint vær nesten hele ferien.  Vi var på begge hyttene våre. Vi koste oss på begge med påskeegg, skiturer, god mat, slalåm og fint vær.

I går overnattet Mia til idag. Vi hadde det utrolig gøy. Vi hoppet på trampoline, Drev med kaninene, laget milkshake, tok bilder og var i kirka. Vi var i kirka fordi lillesøstrene våre sang i kor der. Idag har det hvert super fint vær, og jeg har gått i t shorte og kortbukse i nesten hele dag. Nå har pappa laget jordbær is til meg, så jeg skal kose meg med det ute til sola går ned.

Håper alle har hatt en like fin ferie som meg!

Forresten så har jeg endret litt på designet. Ny header, profilbildet og farger. Jeg er veldig fornøyd så jeg håper dere liker det!


gratulerer med dagen til MIAAAA

Idag dere! Idag har DU ,MIA,bursdag! Du og jeg har delt blogg i 1 og 1/2 år nå og det har hvert det beste året i mitt liv. Du og jeg har blitt bestevenner, og hun er min aller bestevenn. Jeg kan si alt til deg, hun er verdens beste bestevenn! Du blir 13 år idag og jeg håper du får verdens beste dag! Jeg skulle ønske jeg kunne dele den med deg! Jeg gleder meg masse til du får gaven min hahaha! 

SÅ ALLE SAMMEN DERE MÅ KOMMENTERE TIL MIA :GRATULERER MED DAGEN! 

Jeg er glad idag bestevennen min!

KLEM MIA

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Bilder fra Anes bursdags tog

Hei!

I familien vår er deet tradisjon å ha bursdagstog på inn på rommene til folk om morran når personen har bursdag, og siden ane har bursdag i dag i dag tok jeg noen bilder fra hennes.
OL!

Hei!

Nå har vi fått enda ett OL gull! I kombinert! Kjempe gøy og finne ut etter skolen at vi hadde funnet. Idag ar jeg hvert hos bestemor og spist vaffler. SÅ har vi hatt treningskamp i handball. Vi tapte med 5 mål mot et lag vi pleier å tape med over 10 mål.. SÅ jeg er fornøyd! I morgen skal vi ha ski dag på skolen så jeg for finne fram alt av varmt klær og ski.  I morgen er det også vinterferie for oss! Gleder meg såå! Jeg skal gå masse på ski, kjøre slalåm, slappe av hjemme og dra på hytta. Gleder meg sykt til å stå på slalåm på sjusjøen! Elsker slalåm! 

Så etter masse posetivt må det komme noe negativt. PÅ hytta har vi ikke nett.. så når jeg er der for jeg ikke blogget. Jeg tar derfro bloggpause det meste av vinterferien når jeg ikke er hjemme, men skal få til 2-3 innlegg da. Hvet ikke hva Mia skal men kan hende hun blogger da♥Et bilde jeg tok for litt siden,

Ses i vinterferien en gang!

Klem Mina♥

bursdagsfeiring

Heisann!

I helga har jeg gjort masse! På fredag slappet jeg bare av med taco og på lørdag var jeg og pappa å handlet å så på Maren sin handballkamp. Så var jeg på ute bursdag til Johanna. Kl  18 30 fikk jeg besøk av mine aller beste venner, for da skulle jeg ha overnatting bursdag. Vi spiste taco og spilte spill. Så drev vi på rommet å gjorde masse gøy. Vi spiste masse godteri og koste oss! Så åpnet vi gaver. Jeg fikk så masse fint! Viser det kankje i morgen. Så spiste vi kaker. Så gikk vi opp og spiste mer godteri og hadde det morsomt. Så sov vi. 

Idag spiste vi vafler og smoothie til frokost. Så skulle vi på handball kamp. Det ble 10-6. Vi tapte,. Men det er mot et lag som vi har tapt 30- 10 for liksom, så jeg er fornøyd!

 Uansett sp er det noe galt med java greia på bilde opp laderen så jeg laget en collage så jeg spiller å vente en evihet!1.Vaffler og smoothie til frokost♥

2.KAKEEE♥

3. Tacotimeee♥

4. Fine gaver♥

Hadde en kjempe fin venninnne bursdag, tusen takk ♥

Klem Mina♥

julaften i bilder

Hahaha det siste bildet vil ikke bli stort! Jajaj! Håper alle hadde en fin julekveld! Her over ser dere i allefall litt av min og hva slags neglelakk og sko jeg hadde på!

Julaften er verdens kosligste dag, noen som er enige?♥♥♥♥

Klem Mina♥(som elsker julaften..:-)  )

julekalender: julaften

Og det er overraskelse: Og overraskelsen er at vi skal fikse nye header i morgen og at det kommer mange videor fremover! Nå skal jeg feire jul så GOD JUL!♥

Klem Mina

julekalender: 23 desember

Mitt juletre:hva synes du?¢¾

Klem Mina¢¾

julekalender 22. desember

Gårsdaqgens luke var egentlig video, men jeg fik ikke fiksa videoen så det kommer heller ett innle om helga mi. Sorrty for at jeg ikke lagde dette ig går,men det kommer mer om dette i slutten av innlegget

Tordag dro jeg for å overnatte hos Aase, vi hadde det veldig gøy, men orker ikke skrive så veldg mye om det nå...

Fredag , var det jo siste skoledag, og etter skoen dro vi til Oslo, i en blanding avglatte veier+myyyye kø brukte vi over 3 timer til oslo, og valigvis bruker vi bare litt over en og en halv time, men når vi endelig kom  fram hadde vi jo ikke spist siden lunch alle sammen, så da var det goodt med bakt potet.

Lørdag dro vi på kino og så på jul i flåklypa, den var urtolig morsom synes jeg i alle fall. Så fikk vi beøk av mamma sin Tante(?) og fetterne henes(?) og hun som er sammen med en av fetterne er frisør, så hun klippte meg, noe jeg trengte, helt ærlig. Når de hadde dratt så vi på "love actuly" på NRK faktisk.

Søndag kom først og fremst onkel Erik til mormor  og morfar, noe som var veldig koslig med tanke på at jeg ikke har sett han siden romjula i fjor...Og det er endal lengre sinden Ane har sett han, men han kommer heldig vis til oss på julaften:) Så dro jeg og Ane for å møte tante Linn, onkel Kyrre og Johan på peppes i karl johan før vi dro på Putti Plutti Pott, har ikke sett den siden jeg var 8 år, og da var det jo litt gøy. Ane og Johaan satt med store øyne hele showet, vi dro hjem, og var ikk ehjelle før litt over 10, og jeg var ganske sliten og la meg med en gang, orka ikke å dra opp kamera og skru på pcen. Jeg fikk også "falsk" dip dyeMia

julekalender: 20. desember

Hei!

Dagens luke ert vinter bildeer, har noen som jeg tenkte å vise dere.Mia

julekalender 19 desember

Dagens luke: julepynt på rommet mitt!Bildene ville ikke bli store:( Nesten alt er fra søstrenegrene og lyset i vinduet er fra clas olson♥

Klem Mina♥

julekalender: 18. desember

Hei! Dagens luke er dagens outfirt, glemte å ta bilde mens jeg forstatt hqadde det på meg,så kommer et gammelt bilde av genser og så har jeg på medd en svart dr. demin bukseMia

julekalender: 16 desember

Hei! Dagens luke er tilbehør tilk julekjolen min, jeg har ikke så mye, men jeg skal også lage en kul neglelakk som det forhåpentligvis kommer video av ogaå en gang etter julaften. Men her er tilbehøret mittMia


julekalender 15 desember..

..åå det er tilbehør til julekjolen min! Jeg har kjøpt min julekjole på nelly.com og her er det LINK!!!!!!! Tilbehøret  til kjolen min er egentlig bare: diamant øredobber(ikke ekte diamant da) et sølv kjede og pensko. Skal kanskje kjøpe nye pen sko da for jeg har ikke noen akkuratt nå. I dag vant vi 15-1 mot lensbygda! Johu! Også har vi kjøptjuletre og bakt pepperkaker! Julefølse? JAA!♥


DETTE ER JULEKJOLEN MIN!HER ER JULEKALENDEREN DEL2 2013!

Ha en fin kveld!

Klem Mina♥♥

julekalender: 14 desember

Hei!

Nå ligger jeg i senga og hører på musikk, og tenke at jeg like gjerne kan blogge dagens julekalender med en gang, som er VIDEO, jeg redigerer også de videoene som mina prata på i går, men samma det, her er videoen da, vet den kunne vært bedre, men er ikke såå flink ril å filme og redigere avogtil...

julekalender: 13 desember

Heisann!

Idag har jeg hvert hos Mia og vi var og feiret lucia. Vi har spilt inn 3 hår videoblogger som kommer snart! Uansett så hadde jeg en super dag på skolen!Vi hadde tur i dag tidlig og i midtøkta hadde vi en kjempe enkel naturfagsprøve og øvde på et skuspill. I siste økten så sang vi og hadde musikk. I morgen skal jeg og Mia kanskje på cc får å ordne siste julehandel. Så skal skal jeg sove hos bestemor i helgen for mamma og pappa skal til oslo på julelatter. På søndag er det handballkamp!! Mot lensbygda! Vi skal knuse dem! Hihi:-) Så skal jeg kanskje være med på Mia sin kunstløpavslutning.

Så til kalenderen:

Denne dagen sin luke er: favoritt julefilm!! Og det er helt klart: Askepott og mikkemus julefimene. De er så fine, elsker begge to!


Nå må jeg pakke til bestemor!

Hadet!

Klem Mina♥

Julekalender: 12. desember

Hei!

Dagens luke er hva slags julekaker vi har, tror jeg, så her er det vi har


"pyntekaker"

Krumkaker

Goro

Bruna brød

Pepperkaker(bakt i dag)

Brune pinner

Glasskaker

Makron-kjeks-greier, haha

Vi skal kanskje bake serina kaker også, nammmm

♥Mia

julekalender: 11. desember
 

HEISANN!

Idag er det onsdag og jeg har friii! Eller ikke fra skolen og sånn da, men for trening og sånn! Skal se violetta og blogge. Huff.. Vi har gulrotkake, pepperkake og brune pinner hjemme så jeg spiser og spiser hele tiden.. Måå skjerpe meg! Skal sove hos bestemor fordi mamma skal ha julebord og pappa er i amsterdam. Skal også sove hos bestemor i hlelgen. For da skal pappa og mamma til oslo, og da skal vi kanskje bake risboller!:-) Vi må også bake pepperkaker med masse nonstopp for det er såå godt! Er foresten i godt humør om dagen. Alt er så fint og det er snø! Snart jul er det også!

Så var det julekalenderen da og det var favoritt julesang så jeg tar en engelsk og en norsk.

engelsk: Home for christmas  by.Maria Mena

norsk: julekveldsvisa og muse visa

Hihihi Liker litt barnslige sanger jeg, de er veldig fine da!

Ha en fin onsdag så snakkes vi i morgen!

Klem Mina♥

julekalender 10 desember

Hei!

I dag er hva jeg ønsker meg mest, men jeg vet ikke helt for å være ærlig, men tror det er egen PC eller sesong 1, 2 og 3 av PLL(Pretty Little Liars), haha, ønsker meg veldig mye, men har ikke noe som er øverst på listen, eller nye skøyter da, men det har jeg fått.♥Mia

julekalender 9. desember

Dagens luke er: VIDEO

Har akkurat vert på jule avsluttining på skolen, tror jeg skriver mer om det i morgen♥

♥Mia

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits