PENNY
I går så kjøpte jeg meg penny og det er såååååå fint♥ Jeg bare eelsker det

Mia

 

HVA JEG KJØPTE PÅ.....IKEA

heihei!!

i går kom jeg hjem fra bø sommarland. det var veldig fint der!! vi kjørte mange morsomme sklier og koste oss veldig i campingen og i sommarland. på vei hjem over stoppet vi på ikea og jeg handlet det jeg visste på bildene over her!

husker ikke hva ting kostet..:(

det kommer bilder fra bø senere i dag!!

-Mina

LIP SMACKER

Diss lukter godt! Smaker godt! Og er kjempe gode:)
// fra wow
-Mina

INNKJØP

Hallo!

Nå har vi egentlig besøk fra Risør, så jeg må kjappe meg litt. Vi var på cc i dag, her er det jeg kjøprte


Disse body butterene var på salg. 2 for 200kr!!!Cardigan bikbok= 300- 70%= 90kr

Kjole bikbok= 300-70%= 90kr

Jakke hm= 300 kr

 

Mia

INNKJØP

Hallo!

I dag har jeg vert på CC med Vilde, det var utrolig gøy. Jeg har laget noen bilder med hva jeg kjøpte. Jeg er veldig fornøyd med alt. Spesielt kransen. hehe. Har hatt den på hodet siden jeg kjøpte den. I morgen kommer Vilde hit. Det blir så gøy(hun bor et lite stykke unna)


Den nederste var en sånn pakke med tre, men Vilde betalte for en og Ane fikk den siste.

.


øre-plugger, sove-maske og  såpe beholderne er fra clahsolson ♥ Bikini fra cubus ♥ Krem fra hm ♥ dusj såper fra nille ♥

Jeg trengte alt til leirskolen!

Hva synes dere?
 

NYE DEKSLER

Hei dere!

En stund siden sist. Har hatt det veldig travelt nå i helga. Har nemlig hvert på glasscup i drammen! Det var utrolig gøy som alltid. Vi hadde veldig uflaks med selve håndballkampene, men vi koste oss masse på skolen. Vi var på restaurant og spiste utrolig god mat. Så var vi på et kjøpesenter og der kjøpte jeg meg et deksel. Elsker det allerede!

Når jeg kom hjem hadde jeg fått pakka jeg bestilte fra ebay. Nemlig dette coca cola dekslet! Det er så kult. Nå må jeg gå ned å lage middag og gjøre lekser.

Vi ses sikkert snart!BLOMSTER DEKSEL: HM    COCA COLA DEKSEL: EBAY
Nytt i det siste

Hallo! Nå skal jeg vise dere hva jeg fikk og kjøpte i Oslo og Risør, jeg fikk også en sånn blush greie og en krem, men det ligger i toalettmappa mi som jeg selvfølgelig ligger igjen i Oslo, men jeg får det igjen i morra eller på mandag da:) Jeg fikk et pent antrekk av mormor når vi var i oslo, alt det er fra vero moda, og jeg aner ikke hva det koster... Den lepomabden er fra et sted i risør by som heter Karamell kompaniet eller noe sånt og den kostet 40 kr.
ett lite innkjøp

Skulle stått ett* opss! 

Hei♥

Idag Våknet jeg ganske tidlig. Jeg sto opp og spiste en herlig frokost med familien! Smoothie og omelett. Naammm! Så gikk jeg en tur med Tara. Når jeg kom hjem dro jeg til bussen og tok den til cc. Der møtte jeg ei venninne. Vi hadde det veldig gøy! Vi gikk og så i butikker og spiste mat. Så jeg kjøpte meg litt!! Babylips har kommet til Norge nå! Jeg kjøpte meg en og jeg elsker den allerede! Den er skikkelig god og gir en fin farge. Så kjøpte jeg en genser fra hm. Til slutt kjøpte jeg marshmallows fra søstrene grene.

Vi snakkes senere!

Klem Mina ♥

PS: Mia er i Risør. Hun skal være der til mandag eller tirsdag. Hun blogger sikkert når hun kommer hjem eller når hun er der. Det vet jeg ikke, men jeg tror hun har det supert! 

Innkjøp fra Lørdag


 

Hva synes dere?

Jeg er i veldig fornøyd med begge tingene!

Klem Mina

fredag..

Hei

Idag har jeg hvert på Gjøvik og kjøpt vår sko. Jeg er utrolig fornøyd! Vi var på cafe og spiste rundstykker, som var koselig. Jeg fikk også en concealer av mamma.  Når jeg kom hjem hadde pappa kommet hjem fra tyskland. Jeg fikk noe av han som jeg skal skrive om i morgen. Nå har jeg spist pita brød med kylling og ser på tv. Tenker bare og slappe av og spise sjokolade.. Hihi! Nå driver jeg og ser på noe fra sheinside, ebay og elf som jeg har veldig lyst på. Ett par nye deksler, leppestifter og en utrolig fin genser! Har lyst til og bestille det!♥

 Jeg viser innkjøp og en anbefaling. Så det vill si to innlegg fra min side i morgen. Mia har hvert på kunstløp cup eller hva jeg skal kalle det, så hun blogger nok i morgen hun også. 

Klem Mina


 Bilde fra høsten!

Innkjøp fra det siste

Hallo! Nå tenkte jeg å vise litt innkjøpt fra i det siste


Kjøpte to sånne,et litt større også. søstrene grene 16(?) og 27(?) kr

Gina tricot. 50 kr, på salg

Only, 259 kr eller noe sånt

Aner ikke, fikk de av mamma

Gina tricot, 60 kr

Var på 3 for 100 på hm, så 33,33333333333 kr

Var på 3 for 100 på hm, så 33,3333333 kr


Var på 3 for 100 på hm, så 33,3333333 kr

 

Hva synes dere

♥Mia

Innkjøp fra i dag og i går

Heisann!

Igår var jeg på bursdag til Hannah. Det var utrolig gøy! Hun bor et lite stykke herfra, så jeg ble beder kjent med mange herlige jenter!♥ Før jeg var hos hannah så var jeg og mamma på cc og kjøpte et skjørt til meg. Jeg hadde også fått en t shorte og av oldemora mi fikk jeg ei jakke. Idag var vi på lillehammer på besøk til farmor med bestemor. Vi var på strandtorget, og jeg fikk en cardigan og hårfarge. Gleder meg til og få vekk  ettervekst.. :/  Så nå tenkte jeg og vise dere innkjøpene:


♥Jakke fra icepeak

♥Hårfarge fra loreal

♥Homie t-shorte fra et sted på raufoss

♥Skjørt fra name it

♥ Cardigan fra hm

Hva syens du om innkjøpene?

Klem Mina♥♥

INNKJØP FRA DET SISTE DEL 2


Hahaha del 2 ble ikke stor, men igår klikka det når jeg skulle laste opp flere bilder så da kom det en mini liten del 2!XD

Heisann!

Idag var det en rask og fin dag på skolen og jeg kom jeg kom meg raskt hjem. Nå har jeg laget meg kakao. Pugget til samfunsfag prøven vi skal ha om flukt i morgen,laget mat og blogget. Tirsdager er egentlig favoritt dagen min på skolen etter torsdager. På tirsdager slutter vi tjue over ett og på torsdager ett så der har du hvorfor jeg liker de dagene godt. Elsker også fredager daa! Vel nå byttet jeg litt tema. Nå har det begynt og smelte en del snø her på toten så noen har begynt å sykle allerede! Gleder meg så utrolig masse til våren. Vi skal på drammen cup! Det er verdens morsomste cup!

Senere i dag er det handballtrening. Gleder meg!

Klem Mina


INNKJØP FRA DET SISTE DEL 1

-♥♥♥

Klem Mina

 

inkjøp fra lørdag

Var på CC på lørdag, her er det jeg kjøpte.

Var førs på hennes, der kjøpte jeg dette:

30 kr

40 kr.

 

Så gikk jeg til en sånn bod hvopr to damer solgte smykker, de var faktisk utrolig fine

80kr

40kr

Hva synes dere?

Mia

 

innkjøp fra jula

Hei!

Her kommer tinmg jeg har kjøpt etter julaften, fikk også en svart bukse fra vero moda, men den fant jeg kke


ny kopp

Heisann!

Idag har jeg hvert på skolen og hatt gym. Jeg har sett på violetta og laget ost og kjeks. Tenkte bare og vise dere den super fine nye koppen eller  kanskje det er sånn man kan ha te lys i? Men jeg bare har den på rommet. Ryddet foresten rommet i dag! Kjøpte den på søstrenegrene!

Nå skal jeg gjøre litt lekser, spise middag og kanskje pakke inn litt gaver!

Ha en fin kveld!¨

Pssss: Mia blogger julekalenderen senere! Vi har annen hver dag!

Klem Mina♥

 

new in

1 fra: Hm 80 kr

2 fra: Bikbok 17 kr(salg!!)

Senere idag kommer det et innlegg om gårsdagene og dagen idag, så følg med!

Hva synes du om innkjøpnene?

Klem Mina♥

skoeneHei dere!

Her er skoene mine! Hva synes dere? Er de ikke fine? Fikk de av bestemor, tusen takk♥ Nå skal jeg snart gjøre lekser før jeg drar på handballtrening.

Ha en fin dag!♥

Klem Mina♥

.


i går var jeg hos mina! vi hadde det kjempegøy og gjorde mye rart, vi lagde også en video, vet ikke helt når den kommer ut. vi forsket oss også litt med neglelakk, prøvde på sånn "shade" greie (SE HVORDAN LITT LEGRE NED PÅ www.friidaaa.blogg.no ) men fikk det ikke til, så da ble det bare noe enkelt... her er noen bilder

 

hei, i dag har jeg, ane, mormor og morfar vært på vitensenteret og cc! her er innkjøpene

 men nå må jeg stikke

♥mia

.

Hei dere! Her er innkjøpene fra oslo:
Bukse:Carlings---Lillagenser Cubus---Hettegenser Cubus---Treningstopp Hm--

Mina:-)

innkjøpsvideo

hei dere♥ her kommer endelig den innkjøps videoen jeg prata om. altså så la jeg den ut i går, men jeg orka ikke å legge den ut, så her kommer den♥ fant ut at det var noen andre en jeg som hadde sett den, for jeg så ikke på den mer en en gang i går, og det var 3 visninger... hahah

håper dere liker den♥

hva likte du best?

♥mia

inkjøphei♥

forhondspublisert

er på sommeris nå, her er innkjøpene jeg prata om på lørdag♥

 

Min er egentlig lilla, men den ligger i koferen^

PS: kanskje jeg leser i boka nå?

♥Mia

Innkjøp og gårsdagen

Hei♥

Idag solte jeg meg en time før jeg dro en tur på cc for og få tak i noen nye bikinier.Jeg fant to stykker på hm til bare 100 kr.

I går var jeg som sagt på hunderfossen med hele familien Koslig det:) Vi var og spiste middag etter hunderfossen og jeg spiste laks og det var så godt. Idag skal lillesøss ha familie bursdag så det kommer sikkert noen mat bilder fra det. I morgen drar jeg til Kragerø, men jeg skal prøve og blogge:)
Bikiner fra hm// Topper ginatricot//sko fikk av mamma vet ikke fra hvor//Søte Taramin,

Blogges senere!♥

Mina♥

Innkjøp CC

Hei dere!

Igår var jeg på cc med Ida. Vi kjøpte oss iskakao,baguett,tost og is og koset oss skikkelig! Hun kjøpte seg en shorts og jeg kjøpte meg 2 topper.

Hva synes dere?

Mina

Innkjøp fra Rhodos


♥Blå og Rød bandana

♥Parfyme fra Escada. Cherry in the air

♥Drømmefanger

♥To armbånd

♥Mitt nye favoritt kjede

♥Klokke

♥Veske

Hva synes dere?♥

Mina♥

12.05.2013

Hei! Har som sagt kjøpt meg converse på turen. Disse er lave da men digger dem! Synes de er utrolig kule! Håper dere liker dem like mye som meg! På båten kosta de 450(?) og det er jo veldig billig. De er ekte. Foresten den overskrift greia fikk jeg ide fra emmaward sin blogg! Ambefales sterkt!:)Hva synes dere da? Betalte de selv hadde med noen penger jeg hadde spart til turen:) Gleder meg til sommeren når jeg kan bruke dem!

Mina♥Innkjøp:sommer ting

Hei! Nå har jeg kjøpt inn litt saker til sommeren

Her er det jeg har kjøpt;

Shorts Cubus: 149kr

Shorts Gina: 300kr

Top fra bikbok 100kr

Cola kjærlighetpåpinne søstrene grene 1kr (varer nok ikke ut sommeren)

Pussegummi søstrene grene 1kr

Top h&m 30kr(!)

Bikini h&m 149kr

Hva synes dere om innkjøpene?

-Mia

CC

Hei! Nå har jeg vært på CC med Julie, Marianne og Emil. Skulle kjøpe bursdagsgave til Ida og Emma, vi skal feire bursdag i morra! Yey! Kjøpte meg noe dah! Vi møtte Anna, David og verdens beste Mina<3<3 Hehe;-) det skjedde noe litt komisk når jeg skulle betale gaven til Ida... Der sto jeg i kassa, plutselig hører jeg noen si:"hei Mia! Hva gjør du?" Jeg snur meg, og der står IDA!!!<3. Og jeg bare:"IDA IDA IDA!!! DU MÅ GÅ UT! JEG KJØPER BURSDAGSGAVE TIL DEG!" Og da sa noen: ikke si sånt da! Og jeg bare:"hva skal jeg si? Hei Ida, jeg kjøper gave til deg, vil du komme å se?" Haha.... Men her er innkjøpene mine:-)

T-skjorte fra Gina pris: 99kr

Jeg måtte jo ha noe mer, så da ble det jo et gigantisk dyrt innkjøp: vent å se:


Her kommer det:


Snart nå:


Ja endelig:

Hehe:-) iskakao fra krutt 30kr

Jeg har noen bilder dah:

Jeg bare digger de kjempe pene conversea til Julie! ( De møkkete er mine;-P)

Mia

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits