Mandag

Hei

Nå har jeg akkurat vært ute i litt over 30 min og kooost meg med pennyen min, som jeg bare eeeelsker! Nå har skolen også begynt for fult. Jeg synes egentlig at dey går helt greit.

Tok et uteolig søtt bilde av Minni i dag tidlig, haha. Lille Minnimin<3

I morgen er foresten en spessiel dag, kan dere tippe hva det er?

Mia

HYTTA

hei!

nå er jeg på hytta. vi koser oss veldig! skal hjem idag da.. vi har spist god mat, spilt kort, gått tur med tara og slappet av. i morgen skal vi sannsyneligvis til Bø sommerland! jeg gleder meg veldig!

her er noen bilder fra hytta!!

-Mina

Framme på hytta

Hallo!

Nå er jeg antagelig vis framme på hytta, og jeg koser meg nok veldig. Dette ble et veldig kort innlegg og jeg vet det, så jeg tar med noen bilder fra sist jeg ver på hytta.
Hytta next!


Heisann!

Jeg drar på hytta litt senere idag og jeg gleder meg så!! Jeg gleder meg til slalåm, ski og gode frokoster. Mia kommer kanskje før vi skal dra. Jeg må også pakke til hytta. Nå skal jeg spise frokost og kose meg med egg. Jeg skal blogge i morgen med mobilen. Beklager lite innlegg men må spise frokost!
Hytte bildene

Hei dere! Her kommer hytte bildene. Er hjemme nå! Har hatt det kjempe fint på hytta:) vi har gått tur på fjellet og badet. Jeg har malt en benk og et bord og vi har laget god mat alle dagene! Hatt det super koselig på hytta! Nå det det igang med blogging igjen!

Haha se! Midt i bilde er det en elg! Det var jeg som så den og ropte ELG så kom det mange og så på den:)

Synes du det så gøy ut? Det var det!
Mina

Hyttekos

Hei dere !
Nå er jeg på hytta. Skulle blogge i går men 3g klikka.. tiden har gått av til turer,være ute, leke, tegne og snakke. Igår gikk vi tur på fjellet og spiste vafler og pizza. Fikk tid til og lese det nye!

Se så fint vi har det!:)
-Mina

video hytta

Hei♥

Nå er jeg på sommeris, fiksa den videoen fra hytta før jeg dro hit, så her er videoen♥

♥Mia

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits