:-)

Aase ville vi skulle blogge så here we gooo

RANDOME BILDER

RANDOME BILDER

SOMMER BLOMSTERFOTO: BELIEVEHva synes du om bildene?


Verdens nydeligste

 

Hallo♥

Tenkte å vide noen bilder av verdens nydeligste pus, om du spør meg da♥Hva synes dere?
Foto


Hva synes dere om bildene?
foto #3

DET BEGYNNER Å BLI VÅR

Klem Mina

The yesterday

Hallo!

I går gjorde Ane noe kult! Naboen våres er musikker, og hun skulle lage en musikk video, og trengte en liten blåveis pike. Og det fikk Ane være, så tok noen bilder som jeg skal dele med dere


Kult eller?
bildedryss

Hei

Her kommer noen bilder som jeg og mina tok i dag
Håper dere liker bildene
Bilder


Hva synes dere om bildene? Vet at jeg har utrolig røde og stygge her.
Savner sommer!!

HEISANN!

idag ble jeg endelig ferdig med designet. Headeren er også ferdig nå.  Hva synes dere om headeren forseten? Brukte ganske lang tid på den:-) Når jeg laget headeren fant jeg noen gamle sommer bilder fra 2012. Det året jeg og Mia ble bestevenner. Se så små vi er. Det føles som det var i går. Uansett så savner jeg sommer.. men jeg merker godt at det er på god vei mot den også. 

Hva synes du om headeren?

Klem Mina♥

Foto: converse

REDIGERT I PICMONKEY

HVA SYNES DU OM BILDENE?♥♥

Klem Mina

Fiiin mandagHeisann dere!

Nå skal jeg snart ut med noen venner men før det må jeg få gjort lekser. Senere i dag skal jeg gå tur med tara og på fotball trening. Gleder meg! Har nettopp laget meg stekte poteter og milkshake. Det smakte herlig. 

Blogger mer senere i dag kanskje!

Klem Mina♥

PHOTO

Hva synes du om bildene?

Klem Mina

Nytt design og ny header.

Hei igjen!

 Som du sikkert ser har jeg fikset litt på designet og laget ny header. Jeg brukte sikkert 2 timer på det i går, og når jeg endelig ble ferdig, så ble det kjempe fint. Laget headeren selv. Brukte litt vårlige bilder ettersom det er vår. Designet er et gratis design av Tonje M T <<--- link. Hun er veldig flink!

 Her er headeren vår nå:

Her er andre header  jeg laget, som jeg kanskje bytter til en annen gang. Kankje jeg og Mia tar noen bilder til header en gang. Men når jeg blir lei den over har jeg noen og veldige mellom under her! Hihi♥Hva synes du om det nye designet?

Hva synes du om headerene?

Ses i morgen!

Klem Mina

♥¨

#foto#blogg#header#gratisdesign#vår

Vårtur

Heisann!

Idag har jeg ryddet rommet, gått tur med Tara og slappet av. Har egentlig hatt en veldig fin dag. Har tatt masse bilder idag.. Fant en blåveis når jeg gikk tur. Se så fin! Idag tidlig så var det snø ute, men nå har det blitt sol ute. Lakket også neglene i dag. Elsker den fargen. Skikkelig vår farge. I morgen skal jeg lage middag og jogge en tur vis jeg for tid. Foresren så har pcen min sagt hade igjen. Hater virkelig når den klikker. Håper og få fikset den. Nå blogger jeg emd søstren min sin pc. Artikkelen min er på den pcen, og vis jeg ikke fikser den må jeg starte helt på nytt... ÆÆÆÆ!! 

Hva synes du om bildene?

Klem Mina

Noen små fakta.

Hei. Et bilde sier mer enn tusen ord, så jeg slenger med noen bilder jeg fant.

Jeg har funnet ordene og redigert dem til mine egene
♥Mia

Foto #2

Heisann!
Idag har jeg hvert hos Mia. Vi sminka oss og hadde det veldig gøy. I morgen skal Julie kanskje være med meg hjem. Også er det jo helg i morgen. Skal kanskje på kino med familien i helga.

Tenkte foresten å begynne med sånn foto greie. Sånn at jeg legger ut et bilde kanskje 2-3 ganger i uken. Enten fra iphonen eller kamera. Skal også ha et innlegg i uken der jeg opptaterer dere med bilder fra iphonen. Så skal jeg ha litt forskjellige innlegg fremover, så gled dere. Nå som snøen snart smelter, så kan jeg ta bilder ute igjen.

?Klem Mina

#foto

Fra når jeg og Mathilde var ved Mjøsa

Hva synes u?

Klem Mina

inspirasjon: sommer

Hei♥

Nå har jeg lagd en kolasj som gir meg sikkelig sommer følse.


Hva synes dere om den?

♥Mia

Happymonday!!

Heisann!

Idag har jeg hvert veldig glad! Jeg gikk til skolen med musikk på ørene og sol i øynene. Det har hvert såå fint vær i det siste! Utrolig deilig og være ute nå. Føles som det er sommer!, selvom det er litt snø her og der. Jeg har laget meg lapper og til middag blir det pannekaker og tomatsuppe. Senere i dag er det handball trening, men før det blir det tur med Tara, PLL, støvsuge og violetta. Høres kjedelig ut med og støvsuge men det går så fort og støvsuge 3 etasjen så. Rett etter skolen tokk jeg med Tara ut og tok noen bilder til dere! Håper dere liker dem!

Ble ganske fine bilder idag.

Klem Mina

ny blomst

Hva synes du om bildene?

Klem Mina♥

bakgrunn til pcTente og begynne å legge ut bakgrunner igjen så her er det en:-) Kommer et til innlegg fra meg senere i dag. Da kommer det om negler. Nå skal jeg snart på kamp, se ol og spise frokost.

Ha en fin lørdag!

Klem Mina♥

missing rhodes

Heisann!

Idag har jeg og Aase hvert hos Mia. Vi har sett PLL. Så spennende. Vi laget en sykt god smoothie! Elsker smoothie! Drakk det  ver dag på sommeren. Savner sommeren helt sykt nåå! Så her er noen bilder fra rhodos. Nå skal jeg se på søstra mi turne.


 Imorgen skal jeg ta masse bilder til dere. Så skal jeg gjøre ferdig en presentasjon om øyet som skal være ferdig på fredag. Til helga tror jeg det er handballkamp også er det jo selfølgelig morsdag. Gleder meg veldig til mamma ser gaven. Skal bake kake til henne. Hva slags kake burde jeg bake?Har lyst på pavlova i muffins former. MMMM.. I mars så skal vi på vinter lyd og jeg gleder meg sykt! Isac Elliot kommer dit også var det to til. Nå er det egentlig ganske varmt ute til og være februar. Det begyner og bli vår! Vår er en såå fin månde! Elsker 17 mai og egentlig alt med våren. Så håper snøen varer til vinterferien så kan den godt smelte! Hahaha!

Savner du sommeren?

Føler du det snart er vår hos deg?

Klem Mina♥


inspirasjon: februar

bilder lånt fra weheartit♥

klem mina♥

bestfriends
Hva synes du om bildene?

Klem Mina♥

foto: vinterHva synes du om bildet?

Klem Mina♥

D.R.E.A.M

Hva synes du om bildene mine?♥

Klem Mina♥

vinter


Hva synes du om bildene og outfiten?

Klem Mina♥

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
hits