SOMMER 2014

Heihei!

Nå er sommerferien over og jeg tenkte å lage ett inn legg om hva jeg har gjort i sommer! Bare at jeg bare legger ut bildene.

DANMARK

VESTLANDETVENNER

HYTTA

KOST MEEEEEG

-MINA

Party

Heihei!!

Igår hadde vi som bor her jeg bor en liten fest!! Vi innviterte alle bestevennene våre å kvelden ble vellykket!! Vi badet, hadde vannkrig, danset, spilte fotball, snakket, grillet og drakk smoothie!! Dette må gjentas!! Jeg tror alle hadde det supert! Her er noen bilder fra kvelden i går!!

Jeg hadde ikke mange bilder uten at folk er med, men jeg tok noen med kamera før festen som jeg kan vise dere!!:-)

Mina

TUSENFRYD MED GJENGEN

Heihei

Igår var jeg på tusenfryd med emma mathilde david johanna og julie. Vi hadde det veldig gøy! Jeg kjørte spin spider(!!!!!!!!!!!!) for første gang! Nå kjører jeg alt på tusenfryd! Men hvis du er litt som meg, som blir fort kvalm så ikke kjør spinspider mange ganger på rad.. Hehe jeg ble litt kvalm første gangen. Vi kjørte speed monster, super splash, spaceshot, marihønene( ikke spør hvorfor haha) og masse annet gøy. Vi var der fra der fra det åpnet til det stengte.

På vei hjem badet vi i havet på ingeir strand( husker ikke hvordan det skrives XD )og vi hoppet fra 3 ern og noen fra 5 ern!!

Til slutt var vi innom macern og kjøpte oss mat og drikke og ble kjent med verdens kuleste dame! (Hun jobbet der)

Nå skal jeg bade i bassenge!

Hadeebraa

-mina

Hva jeg skal resten av ferien:

- idag reiser jeg på hytta, og er der til onsdag.

-på torsdag skal jeg på tusenfryd med verdens beste venner; emma mathilde david johanna og julie! Gleder meg!!

-jeg skal kanskje enda en tur på tusenfryd litt senere.

-siste helga før skolen, skal jeg på fotball cup. Gleder meg!!

-også skal jeg være masse med venner og nye sommeren til siste dag!

Hva skal du resten av sommeren?

Mina

Jeg tok ikke så mange bilder i bø men her har dere noen :-)

Mina

ootd- fra i går

KRETA DAG 1

Lokal tid: 20.53

Hallo!

Nå er jeg framme i kreta etter en lang og slitsom dag, selv om dagen har vert lang har den også gått utrolig fort. Vi dro hjemmefra kl 03.00, flyet skulle gå 07.00 men var 1 time forsinket, noe som var celdig kjedelig. Flyturen gikk både sakte og fort.. Den varte i 3 t og 55 min ca. så tok vi buss til hotellet som tok kanskje en og en halv time. Vel, så fikk vi rommet skifta til badetøy og badet litt i basenget, men det var litt varmt vann i basenget så vi gikk til havet... Jaja. Når vi kom tilbake var vannet på hotellet borte så vi får ikke dusja eller gått på do eller noe sånt... litt kipt da. Nå har vi spist og jeg har stukket av til en sånn lounge/bar/greie hvor det er internett og sitter her og blogger da.. Nå kommer noen bildetr fra vi var på stranda. Sa jeg foresten at det er sinnsykt fint her??


Lager foresten en Kreta 2024 video. Noen som gleder seg? for det gjør jeg

PAKKER I POSTEM//INNKJØP

HEI!

Nå sitter jeg mest sansynligvis på flyet. Her er noen ting jeg har fått i posten og noen innkjøp

PAKKER I POSTEN


IPHONE 5C


En skole dagbok fra personligalmanak.com (?)

INNKJØP

MIA

BUHU

holaa

nå har jeg 3 ting jeg kan være sur over:

? terror gruppa som kanskje kommer

? at mia drar til kreta( kommer til å savne henne sykt:( men hun må kose seg )

? og at jeg må på legevakta fordi jeg har så utrolig vondt i øret:( auauau det gjør så vondt...

jeg får ikke badet nå eller pga øret.. håper det går over:) nå må jeg dra. god tur til Mia:)

-mina

Tilbake. Nesten

Hallo!

I går kveld kom jeg tilbake fra sommeris, selv om jeg egentlig i skulle trene i dag. Grunnen til det er at i natt så drar vi til Kreta!! JIPPI! Gleder meg sinnsykt mye. Så nå har jeg pakket ut og har begynt med å pakke igjen, litt enklere å pakke nå siden det er bare sommerklær og ikke noe sånn: Det begynner kanskje å regne så da må jeg ta med meg lang bukse og lage gnesere. Klærene tar desuten mye mindre plass i kofferten. Deilig! Jeg skal forhons publisere et innlegg for i morra. Gleder meg til dere får se hva det er.... hehe. nå må jeg nesten gå tilbake til pakkinga da:)


elsker å pakke. egentlig ikke da men. Jeg skal blogge i Kreta fordi jeg tar med meg elskede mac....

Mia

tusenfryd, bading og venner

heei

igår var jeg og aase på tusenfryd. vi koste oss veldig. vi kjørte speed monster mange ganger. det begynte plutselig å regne da men det var rett før vi dro så det går nok bra.

idag var Mie her og vi badet i bassenge og i mjøsa. på skiblander brygga møtte vi david simen emma og mathilde. vi hadde det super gøy. nå må jeg sove natz!

forresten flere som er redd terror greia? jeg tenker på det hele tiden:( huff. men stay posetive :)

MINA<3

ETTER EN UKE SOMMERIS

Hallo!

Nå er jeg tilbake.. Blogg.no appen klikka så jeg fikk ikke blogga derfra. Fikk bare med litt av teksten... Jaja. Senere i dag skal jeg tilabake fordi jeg hadde en liten "pause" hjemme. Det var kjempe gøy og jeg ble kjent med såå mange nye folk. Jeg fikk også trent en del( seølvfølgelig) og jeg driver med et nytt løp(blir ferdig neste uke). En av dagene jeg var der så knuste mobilen min. Det var å torsdag troor jeg. Så hvis du ikke har fått tak i meg så er det derfor. Men jeg hadde den gamle hvite iPhone4 som jeg bruker til den nye jeg har bestilt kommer. Jeg gleder meg veldig til å dra tilbake og være der en uke til. Selv om mange fra min klubb ikke skal dit denne uka så er det jo mange andre folk der. Men nå må jeg gå.. 


jeg møtte mina og aase i går etter at jeg kom hjem i går og mina fant en stoor firkløver.

Mia

BURSDAG

HOLA!

Idag feirer lillesøster bursdag.eller hun har ikke bursdag i dag men vi feirer familie bursdag i dag. Nå har jeg ryddet rommet, pakket ut fra danmark, vasket badet og bakt brownies. Nå skal jeg barr støvsuge oppe så er jeg ferdig. Vi tre søstrene har på en måte en egen etasje oppe. Der vi har en stue og et bad som vi må rydde og vaske osv. Nå må jeg gå hadee. -Minaa

VENNER

holaa

idag har jeg hvert på gjøvik og møtt noen super søte og snille venner av meg! vi så film, spiste muffins og koste oss veldig! nå skal jeg kanije møte vennene mine på feltet så hadee!:-)

FIN DAG

Beskriver dagen min med ord:

Fin-morsom-varm-kald-moreller-spyttekonkurranse-bade-svømme-sykkel-strand-kos-venner-bestevenner-toast-sjokolade-kanin-hund-tur-grilling-familie- trampoline- telefon- latter- latterkrampe-falleavsykkel-stein- katt-facetime-bilder-vine-melk-natta

SOMMERIS DAG 1

"ta et bilde til. tærene mine smilte ikke"

haha

Mia

Pakkedag

Hallo!

I dag har jeg slappet av og pakket en del. Jeg kan ikke tro at jeg drar i morra. Er fortsatt noen ting som skal pakkes, blandt annet litt klær som jeg har funnet fram, toalettsaker og sko... Jeg jobber også med en pakkevideo. Jeg har ikke redigert så mye så det skal bli fortest mulig å redigere det jeg filmer i morra. For edt blit sprøtt med en film der mesteparten er redigert og slutten nesten ikke er redigert i det hele tatt. Jeg skal være borte i to uker, men skal hjem etter siste trening første uka og har ca en dag til å pakke til uke to.
som dere ser er det en del som er pakket:)

Men n må jeg stikke folkens. HADE

MIA

BILDER

Hei!

Tenkte å vise dere noen bilder:

BILDER FRA STRANDA

Hva synes du om bildene?:-)

?Mina

SOL I DANMARK

heihei!

Nå de siste dagene her i Danmark har det hvert 30 varme grader og full sol!! I går var vi på standa hele dagen og det skal vi nok i dag å. Nå sitter jeg ute og drikker eplejucie og venter på frokost.

Gruer meg så til å dra herfra.. Det er såå fint her!! Vi har også hvert i en dyrepark. Det kommer bilder med speilreflekskamera når vi er hjemme igjen! Ha en fin dag!!

-Mina

Sool

hallo!

nå har jeg hatt en liten ferie, som dere kanskje skjønner. er egentlig i Oslo nå, så blogger fra mobilen. hehe. jaja. i dag har jeg fått noen ting til skolestart(gjelder å være tidlig ute) og badet på en Strand like i nærheten. det er jo glovarmt ute så vi trengte å kjøle oss litt ned for å si det sånn. i går fikk jeg låve en bok av mormor. den heter "en gatekatt ved navn Bob" åååå. så fin bok! jeg elsker den. så nå Har jeg begynt på oppfølgeren: "Bob's bok"

bob er jo bare såååå søt da. må virkelig finne en video av han på you tube da?3

Mia

FREMME I DANMARK

Heei!!

Da er jeg fremme i Danmark! Kom i går og veldig sliten etter en laaaaang biltur.. Hytta vi bor i er såå fin og de ligger like ved havet. Idag har vi hvert i BonBon land som er noe ala tusenfryd! Vi koste oss veldig! Vi kjørte en av de beste berg og dal banene jeg har kjørt. Åå det var så gøy! Så dro vi til en super fin Strand med såå fin og myk sand. Havet var såå varmt og det var 25-30 grader! Det var som å være i syden!!

snakkes senere!
-Mina

LITT SYK

Heihei:-)

Idag har jeg følt meg litt dårlig. Vondt i halsen, hodet og bare hvert slapp. Jeg drar til Danmark i morgen da noe jeg gleder meg kjempe mye til! Vi skal se på dyr i en super kul dyrepark, shoppe i København og ha det sykt gøy i tivoli. Jeg gruer meg til å kjøre helt ned dit da. 10 timer med pause.. Jaja vi tar båten
Opp igjen da:-) heldigvis er det Internett der da så jeg får kanskje blogget litt.

-Mina

SUMMER


Mia


HAVE FUN IN THE SUN

Heei???

De siste to dagen har det faktisk hvert veldig fint vær så jeg har utnyttet de med bading, venner, trampoline, jordbær, kveldsbad, sims ute, solt meg og kost meg. Nå ligger jeg på trampolina å blogger.

Idag har jeg hvert hos oldemoren min. Vi spiste mat, lekte og koste oss. Så dro vi nedom cc får å kjøpe flippflappere! Skal jo på ferie på lørdag så ja!

Har du hatt det gøy i sola?:p
-minaa

ST. HANS og PERFEKT SOMMERDAG

Hei!

Jeg rakk ikke blogge om dette igår så blogger om det idag! I går var det st. hans! Og vi grillet og koste oss som vi gjør vær st. hans. Det var jeg som laget desserten igår. Jeg laget mini spyd med marsmallows( vet ikke hvordan det skrives), jordbær og brownies. De vart kjempe gode! Så laget jeg brownies og pyntet den med melis og is og jordbær. På kvelden tro vi og tok et kvelds bad. Det var kaldt men også veldig godt!

Idag tidlig spilte jeg sims. Så avtalte jeg med Mie at vi skulle finne på noe! Jeg dro til henne og vi hentet Lisa før vi dro og badet. Vi solte oss, hørte på musikk, spiste brownies og badet! Det var veldig koselig og gøy. Så var det hjem og jeg spiste middag før jeg gikk tur med Tara. Så dro jeg på håndballtrening. Nå kom jeg nettopp hjem og har spist kveldmat og skal snart legge meg.

Disse dagene har vert perfekte sommerdager!♥
-Mina

HVA JEG SKAL I SOMMER

DANMARK

I juli en gang drar jeg til danmark! Vi skal bo i feriehus og kose oss masse. Vi skal til københavn, dyrepark og fornøyelses park. Jeg gleder meg kjempe mye! Vi skal også kjøpe sesongkort på fornøyelses parken og det fungerer også i tusefryd!

OSLO

Jeg skal nok et par turer til oslo. Der skal vi kose oss i byen og kanskje gå litt i Karl Johan og spise is. Det er noe vi gjør hvert år.

TUSENFRYD

Siden vi skal kjøpe sesong kort skal jeg mye på tusenfryd. Både med venner og familie! Jeg elsker tusenfryd så det blir kjempegøy!!

VENNER

I sommer skal jeg nok være mye med venner! Her jeg bor så er vi en gjeng som alltid henger sammen på sommeren! Vi har vannkrig, spiller fotball, leker sisten, drar å bader, spiser is og er gærne! Vi har det kjempe gøy sammen så jeg gleder meg masse til å være med de! Jeg skal også være masse med andre venner også!

HYTTA

Noe av det fineste og gøyeste hver eneste sommer er og dra på hytta! Vi bader, går på tur, spiser god mat og koser oss! I fjor var det kjempe fint vær så jeg håper det blir fint i år også!'

KRAGERØ

Sannsynligvis skal vi til kragerø! Vi skal til det samme stedet som i fjor og der er det kjempe fint! Jeg elsker kragerø og jeg mange gode venner der!

DANSKEBÅTEN

Dette er på en måte med i danmark turen men jeg tar det her for seg selv. Vi skal ta danske båten opp igjen fra danmark og jeg elsker den båten sp det blie gøy som alltid!

 

Så det var det jeg skal i sommer! Jeg skal ikke til syden i år men til neste år skal jeg nok!

Slenger med noen bilder fra sommeren i fjor!


 -Mina

FRII

Hallo!

Nå er det fri, og det er fortsatt veldig uvant. I dag var jeg, ane og pappa på et sted som heter Snilsberg Familiepark. Vi kunne mate dyrene der. Jeg fant en mini geit, som var såååååå søt og jeg savner han alerede. Nå har jeg fått instalert sims på macen, for som Mina sa, har vi fått sims dilla. Nå skal jeg spille litt og slappe av.


ha en fin dag

Mia

TRAMPOLINE OVERNATTNING

HEIHEI!

Fra torsdag til fredag hadde jeg trampoline overnatting med Mia og Aase. Vi sov på trampolinen får og det var veldig gøy. Vi spiste pizza, godteri, chips og drakk brus. Det var litt kaldt men det var verdt det for det var kjempe gøy. Vi snakket lenge om alt mulig og koste oss. Så dagen etter laget vi kjempe god frokost. Vi laget smoothie, og den vart utrolig god, og omelett som også vart kjempe god. Så etter den supre frokosten så dro vi å kjøpte kule is. Så hoppet vi på trampolinen og koste med kaninene. Plutselig fikk vi utrolig lyst til å spille sims, men jeg fant ikke mitt spill så da dro vi til Aase og spilte lenge mens vi spiste is og drakk cola. Så dro jeg hjem og spiste middag. Det var en utrolig fin overnatting!!♣'Forresten så skal jeg bestille noe veldig spennende i kveld! Kan du gjette hva det er? ♣

-Mina

ps: alle spesielle og morsomme dager i ferien vill bli lagret under kategorien: ferie. Viss det er en veldig spesiell dag  så blir det undere kategorien: spesielle dager.

SOMMERFERIE

Hallo!

nå er det endelig sommerferie, og jeg kan egentlig ikke tro det. Vi er faktisk ferige med baeneskolen, det er helt sykt.... Jeg må innrømme at jeg kommer til å savne det. nå vi skulle dra hjem var to av fadder ungene mine helt fra seg og sto og gråt sammen med de fleste i 2. klasse, jeg synes ganske synd på dem, så jeg sto veldig lenge og trøsta dem. Når alle gråt begyte jeg å gråte litt slev, det vår så trist... Men jeg skal innvie sommerferien på sommerfest hos en i klassa mi, og etter det skal jeg og Aase ha start-på-sommerfeire-overnatting. Jeg gleder meg veldig mye. kommer til å bli en super kveld/natt. Før vi skal på sommergrillfesten skal Aase hit. Kommer til å bli gøy.
Topp-gina tricot//Shorts-kapahl

Mia

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
hits