Lenge siden sist

Hei!

Nå er det velsig lenge siden sist, og jeg vet det. men jeg har vært travel med venner, familie og skole. Ja. Nå har vi begynt på ungdomsskolen, jeg er faktsik veldig godt inne i rutinene og er fornøyd. savner faktaik ikke barneskolen i det hele tatt. Jeg merker at det er mye mer lekser(alerede), men nå hadde vi beldig lite lekser på barne skolen da...

Minni sovna i senga mi i dag:) hun var så søt... Men må sotter jeg jer med godteskålen min, så da sier keg hade, og jeg skal prøve å oppdatere mer senere:)

Mia

BILDER FRA IDAG

Heei!!

Denne dagen har hvert PERFEKT!!

Musikk-latter-venner-fotball-familie-hund-tur-sykkel-en hund vi fant- sjokolademelk-pannekaker-to på en sykkel-venner-skole-fin skole dag-lekser

Mina

PLL DAY

Hei!

Idag var det skole og det var egentlig veldig gøy.Det var veldig fint vær idag:-) Etter skolen ble Aase og Mia med meg hjem, fordi idag var det FATAL FINALEEEEEEE I PLL!!! OMG den var så spennende!! Vi laget toast og spiste sjokolade pudding!!! NAMMM!!

- Mina og Mia

Bilder fra idag.


TAKK FOR AT DU HAR LEST BLOGGEN VÅR I TO ÅR

KLIPT HÅRET OG TOAST

Heihei!

Jaa jeg har klipt håret!! Endelig! Elsker å klippe det. Nå spiser jeg toast og gleder meg til dagene fremmover skal møte mia og aase også er det spådd super fint vær så jeg må bade;)

Mina

SKOLE

Heihei!

Nå har jeg begynnt på ungdomsskolen. Jeg synes første uka har vært veldig fiiiin. Vi hat gått tur, hatt fag og blitt kjent med andre! Jeg synes klassen min ble veldig bra! Jeg er fornøyd med lærerene og klasse rommene. I morgen kan jeg kanskje ha bilder av skapet mitt jeg kan dele med dere!

Mina :)

BACK TO SCHOOL

Hei!

I dag var det tilbake til skolebenken, som fktisk gikk bdedre enn jeg hadde trodd:) Vi begynte på uskolen, som jeg for å være ærlig gruet meg veeeldig til. Men jeg kom i en helt super klasse og alle virker veldig morsomme, nå er ikke jg så godt kjent med alle sammen enda, men en del av dem da. Gleder meg virkelig til 3 fine år:) Skole dagen var veldig enkel(siden det er en slags tilvennings uke) 

 


Savner dette stedet nå.

Mia

Sliten

Hei

Nå er det lenge siden sist noe har skjedd på bloggen. jeg har forsåvid bare prøvd å nye det siste av ferien, men tanke på at den er over snart. jeg har hatt litt problemer med kneet så jeg er på noen veldig sterke medisiner, som gjør meg ganske sliten, så jeg har bare slappet av egentlig de to siste dagene... nå er vi i oslo btw.. På mandag begynner skolen igjen og jeg gruer meg siden vi begynner på uskolen og alt er helt nytt. jeg og mina vet ikke helt hva som skjer med bloggen siden det er lott større press(eller hva skal jeg si, med mer lekser og sånt) nå.

jeg og aase lagde muffins for et par dager siden:) de ble veldig gode. men nå må jeg gå.. hade

Mia

Farmor

Hei!

Nå er jeg og ane hos farmor. Ikke veldig mye å si, jeg har egentlig gjort nor spessielt. Men jo! Når jeg klipte gresset så kom det en hund vi ikke hadde sett før ut på plenen til farmor, haha.. den var såå søt. Nå har jeg akkurat hatt en kosestund med den ene katten til farmor, Molly

Hehe. Hun ville ikke ligge stille. haha

Mia

Hei, igjen

Hei alle sammen!

Nå er jeg tilbake fra kreta, var en helt super uke hvor alt gikk i ett. skal snart redigere videoen, selv om jeg tror at den ikke blir så bra da... jaja(gjorde det samme hele tiden så var ikke så mye å filme). jeg komtilbake på søndag kveld, og på mandag formiddag møtte heg aase igjen. etter det har vi tilbrakt tiden sammen til hun dro for et par timer siden... har ikke blitt noe tid til noe annet.. har tross alt ikke sett henne på 3 uker(blrtsett fra en liiiten gang mellom første og andre uke på sommeris). vi har kost oss veldig :)

Slenger med et bilde fra Kreta. Vil dere foresten se innkjøpene?

Mia

HENGESTOL

Hallo!

Nå har vi fått hengestol ute og jeg er bare helt in love with it. Såå deilig å sitte i. ellers har jeg bare slappet av i dag og lest i "Bobs bok". Bob er så søt. Nå må jeg snart klippe gresset.


MIA

HEI

Hei!

Jeg er tommere en noen gang for overskrifter. Aner virkelig ikke hva jeg skal skrive der oppe... jaja. I dag har jeg for det meste slappet aav og sett på 3 bryllup, fordi jeg ikke fant noe bedre å se på. 


hehe. når jeg tenker over det begynner det å bli gnaske mørkt på rommete mitt. hehe. Jeg drar snart på sommeris(treningsleir) og for å få litt variasjon på innleggene mine så kan jeg lage en pakk med meg video. Jeg har foresten tenkt å blogge fra der og ikke forhondspublisere fordi det har jeg ikke tid og inspirasjon til:)

Mia

PS: HAR NOEN TIPS TIL EN SERIE ELLER FILM Å SE PÅ VIAPLAY????

LONG TIME. NO SEE

Hallo!

Begynner å bli lenge siden sist. Men i helga hadde vi besøk og jeg var i bursdag i Oslo. Jeg skal ikke komme med en annen unskyldning i går enn at jeg ikke orket.... jaja. Nå er jeg tilbake. Idag har jeg sittet på youtube og laget en god frokost og sittet på youtube. ♥ #youtubelife ♥ Vel nå kommer snart Aase og vi skal sikkert spille sims, haha. Jeg skal bare slappe av fram til det, :-) 


Ha en fin dag

Mia

super dag

Hallo!

I dag bar vert en super dag, sålangt. Vilde kunne desverre ikke komme. Så da slappa jeg litt av. Plutselig ringte Aase på face time. jeg ble overlykjkelig. Endelig hadde jeg noen å spille sims med. JIPPI! Nå dro hun for ikke så lenge siden for å spise middag. Hun kommer tilbake etterpå for vi skal ha overnatting. Det blir veldig gøy. Nå skal jeg laste ned en eller to tillegspakker til på sims. Mye gøyere å spille med tillegspakker. Jeg har helaften, Katy Perry søtsaker og overnatulig. Jeg har kjempelyst på de 4 årstidene og studentliv. Skal kanskje låne noen av Aase også.


har forelsket meg i blomsterkransen jeg kjøpte i går

Mia

GOD MORGEN

God morgen!

Idag har jeg spist bacon til frokost og dusjet. Jeg skal snart ut å male lekehuset. Idag fikk jeg også endelig bank kortet mitt. Det kom endelig i posten så nå har jeg fått fikset det å. I går bestilte jeg nye iphone! Siden den gamle 4`ern min er ødelagt, så kjøpte jeg meg ny! Jeg kjøpte iphone 5s i sølv! Jeg synes sølv er finere en gull så derfor valgte jeg den. Gleder meg så til å fa telefon igjen. Nå har jeg gått uten lenge! 

hihi fristet Tara med kakao for noen dager siden. Så søt hun er!♥

-Mina

Travle dager

hallo!

Nå for tiden skjer det utrolig mye, men i orgen på denne tiden har jeg hatt sommerferie i litt over 3 timer!!! Det er utrolig deilig, men også veldig rart... nå har jeg planer om å lese litt og slappe av før ferien. Skal prøve å blogge mer i morra? Sorry


Mina sier at Tara  ikke er fortogen. Men Minni derriomot elsker  å bli tatt bilde av, nå smilte hun til og med

mia

UNGDOMSKOLEN NESTE

Hei hei!

Til høsten begynner jeg på ungdom skolen. Jeg gleder og gruer med egentlig. Håper det blir bra da! Så etter på skal vi på møte der vi får vite klassene vi kommer i. Håper jeg kommer i klasse med de jeg ønsket meg og mange andre herlige folk.Når jeg kom hjem laget jeg mitt litt god mat. Mmm. Nå skal jeg kanskje ut med noen venner så vi snakkes sikkert i morgen!

-Mina

Mia, Mina og Aase dager

Hei!

Nå er jeg hjemme fra vestlandet som var en utrolig fin tur! Det kommer bilder derfra i løpe av uka! Igår var jeg Mia og Aase å badet. Vi hadde også piknik. Vi spiste sjokolade, fruktsalat og juice. Vi koste oss masse! I dag var jeg Mia og Aase hos Aase og spiste omelett og smoothie. Vi så også på Pretty Little Liars. Får en spennende episode!  Nå er det snart middag før jeg skal rydde rommet. Ha en fin kveld"
Gammelt bilde- men hadde på meg kjede idag! Fra teranova!

-Mina

picnik

Hallo!

Nå kom jeg nesten akkuratt hjem fra skolen. Jeg har laget meg litt mat og nå sitter jeg og ser på tv.  Mina og Aase kommer hit rundt tre tiden og vi skal ha picnik. Kanskje skal vi bade? Jeg fant minnekortet til kamera i går foresten. Jeg har en sånn søt picnik kurv som jeg skal bruke:)


Nå skal jeg slappe av til de kommer.

Mia

deilige sommerdager

Hallo alle sammen!

Liten stund siden sist, men jeg har bare nytt de deilig sommerdagene som er nå. Har feiret bursdag, klippet gresset, trent og vert på overnatting for det meste:) Jeg har overnattet hos Aase fra i går til i dag, å gud, det er så deilig med fri på en mandag! Vi har bare åtte skoledager igjen! Jippi!!! skal bli såå deilig med fri nå! Elsker sommer og sol, så nå skal jeg ut å slappe av i sola.


Jeg har desverre ingen syden planer eller noe sånt i år, men jeg får slappe av iu sola med venner da. Det blir deilig. Jeg skal to uker på sommeris i år, så det blir jo gøy da.

Mia

the big bang theory

Hallo!

Jeg finner fortsatt ikke noe minnekort, så fram til jeg finner det blir det ganske dårlig blogging. Nå skal jeg bruke kvelden til å se på the big bang theory, elsker det. Det er helt utrolig morrsomt. Har tatt opp maaange eppisoder, så skal se meg gjennom de. Jippi! Jeg elsker også Pretty Little Liars så jeg har et kult bilde av begge deler.


Sheldon er jo kjent for å være litt plagsom når han banker på. Han gjør sånn: Penny. Penny. Penny. For eksempel da. Og spencer lå utenfor Toby og gråt en gang i sesong 3..

-Mia

Travle dager

Hallo!

I det siste har det skjedd veldig mye, skal ikke gå inn i detaljer.. Men jeg har selvfølgelig klart å miste minnekortet til kamera, så jeg får ikke tatt bilder desverre. Blæææææ, det er helt forferdelig. Ellers kom jkeg akkurat hjem fra sommerfest i barnehagen til ane. Hun er "skolestarter" i år, haha. Det er vel det jeg har gjort i dag..Må få inn et slags bilde da.Mia

pakket og klart

Hallo! Nå er alt pakket og klart til leirskole, og jeg gleder meg veldig. Det kommer til å bli helt fantastisk! Jeg fikk bare så vidt plass til alt i baggen, men det gikk. Jeg må nok ta reisesyke tabletter siden vi skal kjøre lenge med buss(egentlig ikke derfor jeg trenger det, men for sikkerhetsskyld) og en hav time med båt(derfor trenger jeg reisesyketabletter). Men må sitkke. Hade


Sees en gang, har foresten forhondpublisert innlegg for i morra, onsdag og torsdag:)

Mia

SNART FERDIG PAKKET

Heihei!

Da er jeg endelig ca ferdig med pakking til leirskolen i mrg. Både gleder og gruer meg litt. Blir uvant og være så langt hjemme fra i 4 og en halv dag men jeg håper jeg holder ut haha. Det er ganske mye som skal pakkes med. Både til fint vær, dårlig vær, badetøy, regntøy og masse annet. Håper virkelig jeg har tatt med alt. Snart skal jeg pakke det siste jeg har igjen nemlig tannkrem, tannbørste, strikker og børsre.

I stad hadde Ingerid barnebursdag jog jeg var DJ. Det var veldig gøy. I går var jeg og mamma, pappa, søstrene mine og bestemor på et kjøpesenter. Der fikk jeg noen skikkelig fine ting. Jeg ble såå glad når jeg fikk det og skal ha det med på leirskolen! 

Nå skal jeg gjøre unna litt bloggarbeid før jeg slapper av. Bussen vår går kl 0800 i mrg. Vi ses på fredag! Det kommer masse bilder fra leirskolen da!♥Ses snart!

-Mina

Deilig trenigshelg

Hallo!

Nå, for en liten stund siden, kom jeg hjem etter å ha vert i Hønefoss i helga, det var utrolig koslig. Etter treninga i går var vi på peppes. Vi hadde det utrlig gøy. Så kjøpte vi godteri og hadde det utrloig morsomt på hotell-rommet. I dag så trente vi(selvfølgelig) før vi dro hjem. Vi tok en tur på mc'ern, namm det var godt. Møtte hun ene treneren der,hehe. Jeg er egentlig ganske sliten, så jeg orker ikke å blogge mer. 


måtte bare ta noen bilder, siden jeg ikke orker å ta noen nå.

-MIA

Stille før pakke-stormen

Hallo! 

I dag var klassen vår på sykkeltur, vi syklet til en kiosk ikke så langt unna, og der har de supergod is:) Jeg kjøpte En kule med melkesjokolade-brownies og softis med oreostrø oppå, nammmmmm. Det var så sinnsykt godt. Jeg ble utrolig vsr meg med en gang jeg kom hjem skiftet jeg til shorts(hadde på treningsbukse) og topp. Jeg har akkurat spist en til is :D Jeg elsker at på sommeren får vi mye is. Nå etter at vi har spist skal jeg begynne å pakke. Det er ikke så mye til Hønefoss, bare treningstøy, undertøy, pysj, t skjorte og en shorts. Jeg får nok ikke blogget når jeg er i Hønefoss, men kanskje når jeg kommer hjem på søndag. Har planlagt å forhondspubliserre 1-2 innlegg nå før vi skal spise:) Jeg grugleder meg litt til å pakke, fordi jeg erlitt redd for at jeg ikke skal ha plass. Har vurdert å ta massse videoer fra leirskolen og lage en film til dere. Hva tenker dere om det


Elsker denne toppen, den er så sommerlig.

Mia
 

Grei dag

Hallo

Denne dagen har vert helt gri, hvis det ikke hadde vert for en luten ting hadde den vert helt super. På vei hjem fra skolen i dag så syklet jeg, og jeg syklet fra de andre for de gikk så sakte... Noe jeg angrer på i etterkant, fordi. Jeg hadde fått ganske god fart, og det er en sånn stor sprekk i gangfeltet, og jeg klarte å kjøre nedi den. Hele sykelen velta, jeg og sykelen glei bortover asfalten. Heldigvis for meg kom vi bra unna med et sykkelkjede som falt av, litt ødelagt sete, et lite sår på hånda, ødelagt bukse og et vondt sår på kneet. Flaks for meg så hadde jeg på meg jakke og bukse ellers hadde jeg sikkert skrubba meg helt forferdelig opp... Hvis det hadde skjedd så var legekontoret(eller hva jeg skal kalle det) like i næret, så hvis jeg hadde skadet meg ordentlig kunne jeg sikkert fått hjelp der. Jeg husker bare at jeg syklet, så falt jeg, før jeg var på bakken. Jeg hørte Johanna(en av dejeg hadde syklet fra)rope:" Mia! Går det bra" ca 3 sekunder etter at det skjedde. Johanna hjalp meg med å ta med sykkelen nesten helt hjem og sette på kjedet. TUSEN TAKK JOHANNA, DU ER EN ENGEL. 


Ellers i dag så har jeg gjort meg klar for leirskole. Jeg har bare pakket en liten del av det jeg skal ha med... Må nok finne en større bag tror jeg, Til helga skal jeg til Hønefoss på noen kunstløp greier. Siden jeg skal dit før leirskole har jeg ganske mye å pakke. I morgen blir den store pakkedagen, da skal jeg pakke det meste til leirskoen og alt til skøytegreiene. Resten som blir igjen til leirskolen tar jeg på søndg når jeg kommer hjem og noen ting tar jeg nok før jeg drar på mandag. Jeg skal prøve å forhondspublisere noen innlegg, men jeg kan ikke love noe.. Vi skal prøve å få tak i en gjesteblogger til vi drar.

Mia

Fin dag

Hallo alle sammen

Nå har pappa akkurat fikset sykkelen min, jippi! Det var deilig. Rekker ikke å blogge så mye nå siden vi skal se på frost, elsker den filmen, er så korslig. Vi spiste bærsalat i sta,namnam. Så jeg legger ut bilder av det


Må også si veldig god bedring til frida( www.friidaaa.blogg.no ) som har brukket armen

Mia

Life sucks SOMETIMES.

Hallo!

I dag ble hele livet mitt ødlagt, vil du vite hvorfor? Fordi sykelen min er ødlagt, det er jo den jeg burker til å komme meg fra og tilbake, hit og dit. Merka det når skolen var ferdig. Det er en sånn mutter(eller hva nå enn det heter) som har falt av på framhjulet, og den "klypa" vil ikke sitte fast, så den gjør at hjulet bare kan falle av når det vil. Jeg orket ikke å gå hele veien hjem og drasse på sykkelen så jeg ble med Aase hjem. Vi koste oss veeldig:) Som vanlig. Nå skal jeg snart på et skalgs møte, i Oppland Skøytekrets, jeg vet ikke helt hva jeg skal der da men. Må stikke, drar  snart...


Måtte bare ta et randomt bilde fra akrivet siden vi drar snart.

Mia

.

Hei dere

Idag har det hvert enda en veldig fin sommers dag. I går var jeg og noen venner og badet rett nede får her vi bor. De var veldig gøy og litt kaldt. Etter hvert ble det varmere da. Så var jeg på fotball trening før jeg tro hjem og slappet av. Nå sitter jeg ute på verandaen og spiser is. Det er skikkelig godt ute nå skal bytte til shorts rett etter jeg er ferdig med dette innlegget. Senere idag venter enda en trening. Da er det håndball som står på planen. Snart er det også leirskole. Jeg både gruer og gleder meg.♥ 


Hva synes du om det fine været?

Er det fint vær der du bor?

Fristet jeg deg med isen?? haha
Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
hits