HVA JEG SKAL I SOMMER

DANMARK

I juli en gang drar jeg til danmark! Vi skal bo i feriehus og kose oss masse. Vi skal til københavn, dyrepark og fornøyelses park. Jeg gleder meg kjempe mye! Vi skal også kjøpe sesongkort på fornøyelses parken og det fungerer også i tusefryd!

OSLO

Jeg skal nok et par turer til oslo. Der skal vi kose oss i byen og kanskje gå litt i Karl Johan og spise is. Det er noe vi gjør hvert år.

TUSENFRYD

Siden vi skal kjøpe sesong kort skal jeg mye på tusenfryd. Både med venner og familie! Jeg elsker tusenfryd så det blir kjempegøy!!

VENNER

I sommer skal jeg nok være mye med venner! Her jeg bor så er vi en gjeng som alltid henger sammen på sommeren! Vi har vannkrig, spiller fotball, leker sisten, drar å bader, spiser is og er gærne! Vi har det kjempe gøy sammen så jeg gleder meg masse til å være med de! Jeg skal også være masse med andre venner også!

HYTTA

Noe av det fineste og gøyeste hver eneste sommer er og dra på hytta! Vi bader, går på tur, spiser god mat og koser oss! I fjor var det kjempe fint vær så jeg håper det blir fint i år også!'

KRAGERØ

Sannsynligvis skal vi til kragerø! Vi skal til det samme stedet som i fjor og der er det kjempe fint! Jeg elsker kragerø og jeg mange gode venner der!

DANSKEBÅTEN

Dette er på en måte med i danmark turen men jeg tar det her for seg selv. Vi skal ta danske båten opp igjen fra danmark og jeg elsker den båten sp det blie gøy som alltid!

 

Så det var det jeg skal i sommer! Jeg skal ikke til syden i år men til neste år skal jeg nok!

Slenger med noen bilder fra sommeren i fjor!


 -Mina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Velkommen til vår blogg! Vi er to jenter som liker og ta bilder, trene og lage videoer.Hei!

Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits